Aylin Hanım mükkemmel bir doktordur. Semra Hanım kendisine hep çok güvenmiştir ama Şişli Memoriol'de çok fazla hasta yüklemesi yaptılar ve çok yoruldu. Bir de profesorlük ünvanın alması gerekiyordu zamanı gelmişti ve bunu Şişli Memorial altında yapması mümkün değildi. Allah yolunu açık etsin. Ben kendisin çok seviyorum ve hekimliğini de çok beğeniyorum. Bir defa çok vicdanlıdır. Ortalıkta tüp bebek doktoruyum diye gezen bir sürü isim yapmış prof var hastanın gözünün yaşına bakmadan cebini boşaltıveriyorlar. Aylin Hanım bu konuda çoook dikkatlidir. Bütün bunları neden yazıyorum, ben Ankara'da 2 ayrı tüp bebek denemesi yaptıktan sonra, Kadınlar Kulübündeki kişilerden aldığım nasihatlerle Şişli Memorial'e gittim. Yazışmalarımı ve çaresizliğimi o dönemde yazdığım mesajlardan görebilirsiniz. Tesadüf bu ya karşıma Allah Aylin Hanım' ı çıkarttı. Semra Hanım sadece birkez beni gördü sonra Amerikaya tatile gitti. O dönemde Aylin Hanım çok ince bir ayarla, çok çok dikkatli ilaç kullanımı ile tedavimi sonuçlandırdı. 2 tane 1-2 seviyesinde embriyo transfer edildi ve şimdi 10 aylık bir kızım var. Adını Aylin yada Pelin koyacaktım ama kendisi istemedi. Yaşim 46 bu arada. Özellikle ileri yaş gebeliklerde sonuçları güzel alıyor gördüğüm kadarıyla. Önümüzdeki Eylül ayında yine kendisine gidip kızıma kardeş için tedavi olmak istiyorum. Özetle önce Allah sonra Aylin Hanım diyorum. Allah çocuklarının, kendisinin, eşinin ve ailesinin muratlarını hep versin. O kadar çok minnettarım....