-
- Konu Sahibi Pamuksekermavis
Herseyin basi rahat ve stressiz olma zaten. Bu sureci sakin gecirmek cok onemli. Bol bol su ic hucrelerin yenilensin hem de su icmek iyi hissettir :)
Sali gunu 400-500'leri bulmamiz lazim demisti. Yarin yapacagim testi. Tabi dayanamayip bugun de yaptirabilirim nasilsa suzgec oldu kolumayy ne adrenalin yaşadık dün yaa:)
valla inş ikimiz içinde herşey çok güzel olur
sen bugün yaptırcakmıydın
bide aylin hnm ne zamanda gün verdi muayene için sana bişi dedi mi?
Sali gunu 400-500'leri bulmamiz lazim demisti. Yarin yapacagim testi. Tabi dayanamayip bugun de yaptirabilirim nasilsa suzgec oldu kolum
yaptirdinmi testi canim hadiiiii guzel haberlerini bekliyorumçok bombasın yaa:)
bende artık iğne miğne mübdezel oldum
kalçalarımı hissetmiyorum artık zaten taş kestiler:)
7.06 düşmüş yaayaptirdinmi testi canim hadiiiii guzel haberlerini bekliyorum
Cok uzuldum canim benim7.06 düşmüş yaa
Olmadı be cnm benim
Cok uzuldum canim benim
Nolur hic bozma moralini. Mutlaka olacak, biraz zaman ver kendine. Ben cok inaniyorum cok yakinda guzel haberler vereceksin bize. Herseyin basi saglik once senin sagligin onemli. Umudunu hic kaybetme guzelim.
Canim merhaba. Aylin hanimin ayrilacagini nerden duydun? Kendisi cok iyi bir doktordur. Bizim kendisiyle ilk gorusmemiz ucretsiz olmustu.kızlar hepinize öncelikle merhaba ya bende tüp bebeğe kararverdimde bahçece fulyada aylin hanım için 1 hafta sonra hastanedwn ayrılacağını söylediler doğrumu bende mustafa beyden aldım ama 18 mayısa verdi ya bide o hep sıtajere bırakıyomuş diye duydum ayrıca ilk görüşme onda ücretsiz dwğilmiş hemen başlıyomuş onun içinde ilk görüşme 600 dedi kafam çok karıştıya
kızlar hepinize öncelikle merhaba ya bende tüp bebeğe kararverdimde bahçece fulyada aylin hanım için 1 hafta sonra hastanedwn ayrılacağını söylediler doğrumu bende mustafa beyden aldım ama 18 mayısa verdi ya bide o hep sıtajere bırakıyomuş diye duydum ayrıca ilk görüşme onda ücretsiz dwğilmiş hemen başlıyomuş onun içinde ilk görüşme 600 dedi kafam çok karıştıya
ya valla şaştım kaldım bana dedikleri ben aylin çil hanımdan randuvu alcam dedim oda 1 hafta sonra aylin hanım hastaneden ayrılıyo dediAylin hnm daha yeni geldi yaa nereye gidicek
Fulya bahceciyimi aradin? Onlar mi soyledi?ya valla şaştım kaldım bana dedikleri ben aylin çil hanımdan randuvu alcam dedim oda 1 hafta sonra aylin hanım hastaneden ayrılıyo dedi
Beni de pzt bekliyor.Sanmıyorum yaa bugün konuştum ben bişi demedi
Perşembe gidicem yanına sorarım
Beni de pzt bekliyor.
Sen sorup haber verirmisin canim?
sorcanım banada haberverimisin burdan offf en iyi doktorlardan biri diye biliyodum şimdi kime gidsem kararsızım mustafa bey kendi ilgilenmiyomuş sıtajere bırakıyomuş karasız kaldımSanmıyorum yaa bugün konuştum ben bişi demedi
Perşembe gidicem yanına sorarım
kızlar az önce arkadaşım aradı randevu almak için bilgi doğruymuş. aylin hanım ay sonu itibariyle ayrılıyormuşama illaki yeni başlayacağı yerin bilgisini verir.