Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ?

ayyy şaka mı yaa..
tam doktora ısınıyoruz gidiyor..
ben ayrıntılı öğrenirim nereye gittiğini..
kötü oldu bu durum çünkü orayada yeni başladı anlaşamadı mı acaba
sağolsun bize çok yardımcı oldu. gözü kapalı herkese tavsiye edebileceğim bir doktor. Ama açıkçası ben son kontrolden sonra daha da gitmeyi düşünmüyordum çünkü klinikteki vizite ücreti çok fazla. Her ay en az 1-2 çağırsa mümkün değil bunu karşılayamam. Şimdiden başka hastane ve doktor araştırması yapıyordum bende.

sağolsun bize çok yardımcı oldu. gözü kapalı herkese tavsiye edebileceğim bir doktor. Ama açıkçası ben son kontrolden sonra daha da gitmeyi düşünmüyordum çünkü klinikteki vizite ücreti çok fazla. Her ay en az 1-2 çağırsa mümkün değil bunu karşılayamam. Şimdiden başka hastane ve doktor araştırması yapıyordum bende.

bende enerjisini sevdim kendisine dewam etmek isterim bakalım yarın öğrenicem.
benim özel sağlık sigortam olduğu için karşılıyor çok ücret ödemiyorum

bende enerjisini sevdim kendisine dewam etmek isterim bakalım yarın öğrenicem.
benim özel sağlık sigortam olduğu için karşılıyor çok ücret ödemiyorum
bende özel sağlık olmadığı için gerçekten çok ciddi (!!) bir muayene ücreti ödedim başta. Daha sonra aşılama paketi alınca zaten 1 kere yumurta kontrolüne gittim 1 kere de aşılama günü işlem yapıldığında. yani çok sık gidip gelmedim. Ama gebelik takibi için benim bütçemin çok üzerinde. Geçen gün de eşimle onu konuşuyorduk, çok şükür hamile kaldım ama bu şekilde kendisiyle devam etmem çok zor olacak diyordum. Sonuçta kliniğin uyguladığı fiyat politikası bu. Belki fiyatı daha uygun bir hastaneye geçerse gözü kapalı onunla devam ederim.

evet ay sonu gidiyormuş..
prof için bağcılar medipolun başına geçiyormuş tüp bebek bölümü..
hakkına hayırlısı olsun güzel bir gelişme tabiki kendisi için
ama bizim için bayağı uzak bir yer bakalım napıcaz:KK43:

kendisi için çok sevindim. sen nerde oturuyorsun canım? bu doktorla başladın madem bununla devam et derim.

kendisi için çok sevindim. sen nerde oturuyorsun canım? bu doktorla başladın madem bununla devam et derim.

ben Anadolu yakasında oturuyorum küçükyalıda..
kendisinide bırakmak istemiyorum
konuştuk ama bakalım
önce bazı tetkikler yapıcaz ayrıntılı ondan sonra aşamaları konuşucaz tekrardan
hakkıma hayırlısı

bana yakın geliyo ama medipol labatuvar olarak bahçeci kadar iyimi acaba bide şimdi fiyatdahada yüksel miştir

bana yakın geliyo ama medipol labatuvar olarak bahçeci kadar iyimi acaba bide şimdi fiyatdahada yüksel miştir

onu konuştuk zaten..
gidiyim bir bakıyım nasıl orası dedi 2 ay müsaade et dedi ..
nasıl bende bilmiyorum sonuçda dedi..
ok dedim o arada işte era histereskopi cd56 clamedia .. gibi testleri yapıcaz
onra bakıcaz artık:)
banada bayağııı uzak yaa

onu konuştuk zaten..
gidiyim bir bakıyım nasıl orası dedi 2 ay müsaade et dedi ..
nasıl bende bilmiyorum sonuçda dedi..
ok dedim o arada işte era histereskopi cd56 clamedia .. gibi testleri yapıcaz
onra bakıcaz artık:)
banada bayağııı uzak yaa
canım senin sıkıntın ne proklem ney yani

canım senin sıkıntın ne proklem ney yani

valla ben pko var..
eşimin varkoseli vardı onda tüpe yönlendik..
embriyolar kaliteli ama bir türlü tutturamadık
bir kalp atışı alamadık birinde kimyasal birinde dış gebelik yoruldum valla yaa
artık ne olcak ne yapmalıyız bilemiyorum da..

valla ben pko var..
dış gebelik nasıl oldu canım? yani normal gebelikle dış gebelik çok benziyor diyorlar. ben pzt gidicem ama endişeleniyorum bir yandan

dış gebelik nasıl oldu canım? yani normal gebelikle dış gebelik çok benziyor diyorlar. ben pzt gidicem ama endişeleniyorum bir yandan

aklına kötü şeyleri getirme sen..
dış gebelikde rahimde değilde tüpe yerleşiyor orda gelişiyor aynı normal gebelik gibi seyir eden kötü bir durum ne yazıkki
allah kimseye vermesin cnm..
iyi düşün iyi haberler ver bize

aklına kötü şeyleri getirme sen..
dış gebelikde rahimde değilde tüpe yerleşiyor orda gelişiyor aynı normal gebelik gibi seyir eden kötü bir durum ne yazıkki
allah kimseye vermesin cnm..
iyi düşün iyi haberler ver bize
yok yok ne olduğunu biliyorum da normal gebelikte hissedilen şeylerin aynısı dış gebelikte de oluyormuş. o yüzden tedirginim. sanırım beta hcg değerlerindeki artış farklıymış. çok düşünmek istemiyorum tabi ama 1 kimyasal gebelikten sonra herşeyden korkar oldum. daha annelere söylemedik bile. pazartesi doktordan sonra söyleyeceğiz Allah nasip ederse :dua:

yok yok ne olduğunu biliyorum da normal gebelikte hissedilen şeylerin aynısı dış gebelikte de oluyormuş. o yüzden tedirginim. sanırım beta hcg değerlerindeki artış farklıymış. çok düşünmek istemiyorum tabi ama 1 kimyasal gebelikten sonra herşeyden korkar oldum. daha annelere söylemedik bile. pazartesi doktordan sonra söyleyeceğiz Allah nasip ederse :dua:

korkma güzel şeyler olucak sende ben inanıyorum
artışların gayet güzel..
bencede söleme ilk 3 aylık dönem çok önemli

valla ben pko var..
anladım canım inşallah bu sefer kavuşursun yavruna hayırlısıyla bendede kis var tüpleri kapatmış ola bilir diyolar bide eşimde vari kosel bir doktor ileri dedi biri yok düşük dedi o yüzden profosör arıyoz hayırlısı

anladım canım inşallah bu sefer kavuşursun yavruna hayırlısıyla bendede kis var tüpleri kapatmış ola bilir diyolar bide eşimde vari kosel bir doktor ileri dedi biri yok düşük dedi o yüzden profosör arıyoz hayırlısı

bnm eşimde ameliyat oldu ama çok artmadı..
bazılarında 0 lamış felan çok okudum..
ne illet bişi varikosel yaa..
allah yardımcınız olsun sizinde..
dış gebelik olunca bende aldırdım tüpleri tekrar risk olmasın diye
hakkımıza hayırlısı

bnm eşimde ameliyat oldu ama çok artmadı..
bazılarında 0 lamış felan çok okudum..
ne illet bişi varikosel yaa..
allah yardımcınız olsun sizinde..
dış gebelik olunca bende aldırdım tüpleri tekrar risk olmasın diye
hakkımıza hayırlısı
ikisini demi canım bana doktor öneriyo ama ben istemiyom senin kaçıncı deneme bide yaş kaç ben 21 yaş ilk denemem olcak 1.5 yıllık evliyim

ikisini demi canım bana doktor öneriyo ama ben istemiyom senin kaçıncı deneme bide yaş kaç ben 21 yaş ilk denemem olcak 1.5 yıllık evliyim

cnm 31 yaşındayım 4. denemem oldu işte..
dış gebelik olunca birini mecbur aldırdım diğerinide gene dış gebelik olmasın diye zaten tüp bebek yapıcam bana bir yararı yok diye kendi talebimizde bağlattık..
doktor sana neden öneriyor ?
tüplerin kötü durumdaysa düşün bence
henüz çok gençsin ilk denemen bide o riski al hemen tüplerden vazgeçme bence

bende şekil düşünüyom kisler kapatmış dedi ama sadece hsg çekildi buna bakarak direk al dedi çoğu doktor kasılmadan öyle gözükebilirdiyo metten araştırdım ama ben leroskopi olcam heralde bahçecideki en iyi doktorlardan biri gitti şimdi kararsızım mustafa beyde kendi ilgilenmiyo diyolar sıtajere bırakıyomuş senin doktorun aylin hanım galiba

X