-
- Konu Sahibi Pamuksekermavis
bende şekil düşünüyom kisler kapatmış dedi ama sadece hsg çekildi buna bakarak direk al dedi çoğu doktor kasılmadan öyle gözükebilirdiyo metten araştırdım ama ben leroskopi olcam heralde bahçecideki en iyi doktorlardan biri gitti şimdi kararsızım mustafa beyde kendi ilgilenmiyo diyolar sıtajere bırakıyomuş senin doktorun aylin hanım galiba
yok aylin hanımla hiç görüşmedim daha tmm randuvu alcaktım gidiyomuş dediler ben başka özel hastanede şafak ta defne hanım ma gösterdim o dedi ya bide rahim filmini çekenyer doktor değildi acayip çekti zate hiç bişiy anlamadım
Stres en kotu faktör sevdigin seylerle ugras bu ara eve tikilip kalma ben ilkinde hep yattim iyice strese girdim maalesef sonuc husranCok tesekkurler canim. Insallah her arzu edene nasip etsin yuce Rabbim. Biraz heyecan biraz endise var tabi.
Sizin oneriniz nedir ya da kimi tercih edeceksiniz bana da bir akil verin ne olur?
Tesekkurler canim insallah sizden de guzel haberler alacagizStres en kotu faktör sevdigin seylerle ugras bu ara eve tikilip kalma ben ilkinde hep yattim iyice strese girdim maalesef sonuc husran
Insallah evladini kucagina alirsin insallah
Bu doktor bahceci de mi ben rastlamamistim hicaynı durumdayım bende siteden doktorlarn özgeçmişlerine bakıyordum nasıl diye
hangisine dewam etsem diyee..
offf bıktım şu doktor değişikliklerine yaaa
remzi abalı daha mantıklı geldi bana sanki..
sizde yazın kararlarınızı kızlar..
ama ameliyatımı ve testlerimi kendisi yapıcak
Ay insallah insallah Allah isteyen herkese nasip etsinTesekkurler canim insallah sizden de guzel haberler alacagiz
Bu doktor bahceci de mi ben rastlamamistim hic
Daha arastirmadim canim ama haberleselim mutlaka duyduklarimizi bildiklerimiziSitesinde var ordan baktım bende
Sen ne düşğnüyorsun
Tesekkurler canim insallah sizden de guzel haberler alacagiz
Saat 14:00'te randevum cok heyecanliyim. Kalbim agzimdan cikacak sanki.cnm ne yaptın muayene nasıl geçti..
güzel haberler bekliyoruz
Saat 14:00'te randevum cok heyecanliyim. Kalbim agzimdan cikacak sanki.
Simdi geldik doktordan. Cok sukur keseyi gorduk ama minnos icin 2 hafta sonra tekrar gidicez. Insallah 2 hafta sonra hem kalp atisini hem kendisini goruruzherşey çok güzel geçicek sakin ol
ben inanıyorum senden harika haberler gelicek
Simdi geldik doktordan. Cok sukur keseyi gorduk ama minnos icin 2 hafta sonra tekrar gidicez. Insallah 2 hafta sonra hem kalp atisini hem kendisini goruruz
Sen ne yapmaya karar verdin?
Erbil beyi cok oneriyorlar. Eger bayan erkek tercihin yoksa belki onu deneyebilirsin. Insallah senden de guzel haberler alacagiz.süper haber cnmm
tebrikler allah sağlıklada kucağına almayı nasip etsin..
bizim süreç şimdi adet oldum işte histereskopi yapılcak,era, cd56, clamaedia bunlara bakılıcak..
sonra baştan süreç başlıcak ama aylin hnm yok kimle devam edicem onu bilmiyorum işte..
Erbil beyi cok oneriyorlar. Eger bayan erkek tercihin yoksa belki onu deneyebilirsin. Insallah senden de guzel haberler alacagiz.
çok tercih eden var aslında evet.
hiç erkek bayan farketmez yararı olsun iyi biri olsun enerjimiz tutsun yeterli:)
bakalım görüşücem birisiyle artık