Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ?

aynen laparoskopi ile alınıyor..
bir kaç doktora daha göstr öle netleştir aklında bişey kalmasın..
peki kistlerin tüp bebeğe bir zararı var mı?
sıkıntı yaratma durumu?
aylin hnm mı sana alalım dedi?
benim doktorum aylin hnm
mustafa bey valla ben hiç düşünmedim ilgilenecek bir doktor lazım..
diğerlerinide hiç araştırmadım..

yok aylin hanımla hiç görüşmedim daha tmm randuvu alcaktım gidiyomuş dediler ben başka özel hastanede şafak ta defne hanım ma gösterdim o dedi ya bide rahim filmini çekenyer doktor değildi acayip çekti zate hiç bişiy anlamadım

nerde çektirdin sen rahim filmini?
echomar yada fulya acık emar değil mi?
genelde oraları öneriyorlar..
ayrıca başka tüp bebek doktoruna göster
bir sürü iyi doktorlar var istanbul da sana yol gösterirler..
semra kahraman,yüksel kahraman, sonucunu göstermek için mustafa beylede görüşebilrisin
tedavin için yol gösterirler en azından

Aylin Hanim prof olmus ve ayrilacakmis ben bunu rahim ameliyati oldugum gun ogrendim ama bana universite hastanesine gececegi soylenmisti demekki dogru bilgi degilmis Baska bir doktorla devam edebilirsin sec birini dedi bana coook uzgunum sanssizligin bu kadari

Sizin oneriniz nedir ya da kimi tercih edeceksiniz bana da bir akil verin ne olur?

aynı durumdayım bende siteden doktorlarn özgeçmişlerine bakıyordum nasıl diye
hangisine dewam etsem diyee..
offf bıktım şu doktor değişikliklerine yaaa
remzi abalı daha mantıklı geldi bana sanki..
sizde yazın kararlarınızı kızlar..
ama ameliyatımı ve testlerimi kendisi yapıcak

Bu doktor bahceci de mi ben rastlamamistim hic

Simdi geldik doktordan. Cok sukur keseyi gorduk ama minnos icin 2 hafta sonra tekrar gidicez. Insallah 2 hafta sonra hem kalp atisini hem kendisini goruruz

Sen ne yapmaya karar verdin?

süper haber cnmm
tebrikler allah sağlıklada kucağına almayı nasip etsin..
bizim süreç şimdi adet oldum işte histereskopi yapılcak,era, cd56, clamaedia bunlara bakılıcak..
sonra baştan süreç başlıcak ama aylin hnm yok kimle devam edicem onu bilmiyorum işte..

Erbil beyi cok oneriyorlar. Eger bayan erkek tercihin yoksa belki onu deneyebilirsin. Insallah senden de guzel haberler alacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…