Babamla kavga ettik

Kimse yanımda olmayınca korktum zaten yumruk attığım için çok tedirgin ve ne yapacağımı başıma neler geleceğini bilmiyordum poliside karıştırıp büyütmekten korktum
Burs meselesinden dolayı babana baglisin anladığım kadarıyla. Ekonomik özgürlüğün olursa rahat edersin, böylelikle ona göre rahatça tavır alırsın

Zaten şu an çık git demiyorum. Bir an önce okulunu bitir diyorum. Etliye sütlüye karışma, okulunu bitir.

Pasaportu vermeme nedeniniz neydi? Yani neden el koydujuz gitmesinden mi korkuyorsunuz belki annenizin yapamadığı şeyi babsniz yapardı ve hayatınız iyi anlamda değişirdi. Olanlar üzücü birbirinize girmişsiniz ama istediğinde vermeme nedeniniz önemli zaten bir aile ve baba yok alip saklama amafunu çözemedim

Burada üzülmen ve birine aciman gerekiyorsa o da kendinsin. Annen çocuk değil bir yetişkin ve yine her zamanki gibi bahaneler ardına saklanıyor ,bunu zamanla anlayacaksın . Üniversite okuyormussun , bütün bunları gozardi edip sonunda çalışıp atanmaya bak o evden kurtar kendini,yoksa harcanan sen olursun.

pasaportu annem verdi ve neymiş nedenmiş diye sorarak bunu aklıma soktu bende

annem hiç birşey yapmıyordu babam evden gittiği için onun derdine düştü
ya lara yapma, annenin piyonu olma
kadin dayak yiyecegini bile bile senin üzerinden babani kiskirtmis. kocasina sormaya totosu yememis seni kullanmış. yedigin dayaga uzulmemis de hassas kocasinin minnak kizdan yedigi yumruk annenin canını yakmis.
sen bugun kendini hice sayiyorsun canin annen icin ama inan annenin gözünde babandan cooook daha sonra geliyorsun. o gun babani sikayet etseydin, baban evi terketseydi kesin annen seni suclardi, yalvar ozur dile diye sana baskilar yapardı.
son taksidin kalmis. bence odendikten sonrasi icin kendine plan yap. uc dört kisi ayni evde yaşıyor kizlar, eski kiraci oldugu icin gayet uyguna oturuyorlar. oyle birini bul tasin. ogrenci sayfalarindaki ilanlara bak. elbet bir is bulursun iyi kötü. ozelljkle organizasyon firmalarinin parttime ilanlari cok oluyor. fuarlara, calistaylara, etkinliklere hep genc insan lazim.
gerekirse bir sene okulu dondur para biriktir, ikinci sene devam et ama bu evden ayril bence. tek mantıklı yol bu

Keşke hiç müdahil olmasaydım

Bak sen babanla iyice aranı bozmuşsun, boks maçını aratmayan bir şey yaşamışsınız. Ama o da ne!? Ananla kardeşinin umrunda bile değilsin. Haydi kardeşini anlarım, babasını hastaneye götürmüş, babası sonuçta. Ama annen sana gelip de " bir yerine bir şey oldu mu? İyi misin?" diye sormamis bile.

Aldatılmak ananın zerre umrunda değilmiş, olan sana olmuş. Senin babanla yaptığın bu kavgayı annenin yapması gerekirdi. Sen resmen " aldatılan kadın " gibi davranmışsın, iyi olmamış.

Babanın pasaportunu saklaman ayrı saçma. Ne gerek var buna? Adamın size zerre faydası yok ki. İstediği yere gitsin, belki bu sayede biraz kafanızı dinlersiniz.

Bundan sonra karı kocanın arasına kesinlikle girme, ne halleri varsa görsünler. Kaç yaşına gelmişsin, bundan sonra sen kendi geleceğine odaklan. Birkaç sene sonra mezun olduğunda ne ananın ne babanın sana faydası olur. İş güç sahibi olup o evden bir an önce gitmeye bak.

Son düzenleme:
39 yaşında genç bir kadın neden hamile kalmasın sanki 60 yaşında da olmaz diye düşünmüş bilerek hamile kalmış anneniz sizler buyudunuz artık bir bahanesi olmayacak bir çocuk daha gelsin istemiş.

Eve bir pasaport geliyor ve kızına veriyor nedenini öğren diye,kendisi neden öğrenmiyor çünkü sorsa kendisi dayak yiyecek oda ben değil kızımı dövsün diyor çünkü biliyor kocasının böyle bir şey yapacağını.

Dayak yiyen kızınıza zerre üzülmüyor ama evden giden kocasına üzülüyor ve aklı hala onda.

Son düzenleme:
Babanıza hiç değinmiyorum bile ama anneniz resmen sizi babanıza yem etmiş. Sizi babanıza karşı kullanıyor. Maalesef kardeşinz de büyük ihtimal aynı sebepten yapılan bir çocuk. "Bir çocuk olsaece bağlanır" çocuğu. Bu sarmaldan kurtulun. Annenizin yanlış tercihlerin sorumluluğunu bu genç yaşınızda siz yüklenmek zorunda değilsiniz.

Annem bu olaylar yaşanmadan önce hamile kalmıştı annem hamileyken her şey ortaya çıktı
Koca kızsın, 39 yaşındaki annen korumuyordu demekki. Genç kadın oda. Olaylar olmadan annen biliyordur. Hissetmiştir mutlaka. Hep çalkantılı demişsin evlilikleri. Annen mağduru oynuyor. Sensin mağdur...

Vakıf üniversitesi ödemelerin de varmış. Baban karşılıyor. Adamın eline mahkumsun. Babanın şiddetini kimse hoş görmüyor. Ama seni babanın üzerine salan annen var, ya elinden kaza çıksa... Sende boş duymamışsın adamın kaşını patlatmışsın. Normal mi bu... Olaylara uzaktan bir bak. Senlik bir durum yok. Karışma. Pasaport mu saklanacak çok biliyorsa annen saklasın, sana ne....

Annen neden boşanmıyor, bir de bu pislik herife çocuk mu doğurmuş yeniden, senin yapacağın pek bişey yok , okuyup o evden kurtulmaya bak ...

Valla baba baba değil zaten. Anneniz de çook hata var b.k vat bebek yapmış. Sizi bulaştırmasın boşansın. Annemizin ebeveyni olmayın sizi kullanıyor. Pasaportu da vermeyin babanıza yırtacak bence

Size verecek bir fikrim yok ama annenize Allah akil versin. Hem siddet gor hem aldatil sonra bu mutlu aile tablosuna bir cocuk daha yap. Yil olmus 2024 korunmanin ne demek oldugunu hala bilmeyen kadinlarla dolu memleket. Buyusun bu psikolojiyla bakalim o cocuk babasina ne yapacak

Davranışlarınız yanlış .
babanız iyi bir insan değil ama anneniz de hiç iyi bir insan değil.

Muhtemelen babanız sizi terk edecek. İnşallah maddi olarak bir sıkıntınız yoktur. Yoksa tek başına pasaport çıkarttırmanın hiç bir açıklaması olamaz.

Annen neden bosanmiyor ? Adama Türkiye yetmemiş yurt dışında da aldatmaya gidecek.

İnanın amacım saklamak falan değildi bana verildi ve nedenini sordum sadece olan oldu sonra. Bugun annemle konuştum artık aralarindaki olayları yansıtmamasını istedim bilmiyorum bundan sonra ne olur ama babam wp den bana sövmüş ben seni okuttum bana yumruk atarsın sen bundan sonra benim çatımın altına girme ikinizde kurtuldunuz benden sürtük vs hakkını da haram zıkkım etmiş daha onlarca küfür yazmış…attığı yumruğuda ben seni sadece iteledim diye belirtmiş ve daha ne belalar okudu of Allahım…

Babanın ne olduğu ortada. Öyle bir babaya ne yapacaksın pasaportu diye sormam, beni ilgilendirmez ne yapıyorsanız yapın der geçerim anneme. Annen seni maşa olarak kullanıyor. Kendi elleri yanmıyor, sen yara bere içinde kalıyorsun olaylara müdahil olduğun için. Anneni dinleme. Ben benzerlerini yaşadım, hatta annem bana siz destek olmadınız ki boşanayım bile demişti. Ben ne yapacaksam, şaka gibi değil mi :) psikolojik olarak hastalar bu tür ebeveynler. Benim annem düzeldi yıllar sonra hatasını anladı. Ama olan benim çocukluğuma gençliğime oldu.
Annenin derdini dinleme, kendi seçtiği hayatı yaşıyor. Dolma babana karşı, o baban diğeri annen. Kendileri çözecekler ne sorunları varsa. Değiştir kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…