- 2 Aralık 2024
- 22
- 2
- 22
-
- Konu Sahibi Larayerdeniz
Kızlar merhaba babamla yumruğa yumruğa girdik odama geldi tartıştık sonra üzerime yürüdü tam kalbimin üzerine çok sert yumruk attı o kadar acıdı ki dondum bir 5-10 saniye gözlerine baktım sonra birden çenesine yumruk attım bana dalmaya çalıştı annem koştu ayırdı baya boğuşur gibi olduk sonra bu olayların sebebi hakkında başır çağırmaya başladık en son kaşımı yarmışsın diye ağlayıp evden çıktı ben şok içinde kaldım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum annem bana hak veriyor? Arkadaşlar 2 yıla süredir aşkın babam annemi aldatıyordu biz baya problemler atlattık babam asla dürüst bir insan değil ve hep mağdur rolu oynuyordu biz 1 yıldır bunun yüzünden çok şey çektik üzerine annem o süreçte hamileydi hep ben yanındaydım her günümde çok kötüydü annem için hep güçlü durmaya motivasyon vermeye çalıştım bu foyaları ortaya çıkmadan öncede anneme de bana da sürekli hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguladı, her şey ortaya çıkınca binlerce söz verdi anneme ve bana ama anneme verdiklerinin yarını bile tutmadı ben 3 aydır konuşmuyorum kendisiyle bir gün bile gelip özür dileyip mahçup olmadı hep iki düşman gibiyiz evde o boşluğu düzeltme çabası bile yoktu, kavga konusuda pasaport eve pasaport geldi annemde aldı bana verdi babam hiç yurtdışına vs çıkmadığı için garipsedi akşam oturup konuşmuşlar babamda lazım aldım nedeni yok ver diyip durmuş nedenini söylememiş babamda benim odama geldi ve 3 gündür istiyorum ver dengesiz , demeye başladı küfürler etti ben sakin ol ne diyorsun dedim , önce bir sakin ol, bir defter için bu kadar gerilmen manasız dedim. O dengesiz ve sabırsız konuşup kapıma vurdu, baba bu kadar gerilmen gerekmiyor defter çok acil lazım değilse sonrada veririm olur biter dedim sonra kapıdan üzerime yürüdü devamını başta anlattım zaten arkadaşlar ben babamı asla affetmedim bu aldatma mevzuları vs bu süreçte ben şok zor şeyler yaşadım ve babam bir gün benim için bir özür bile dilemedi evine geldi gitti normal takıldı. Annem haöileyken her gün 12 -2 kere kadar okey oynuyordu bebek doğurduğu eve yeni geldiğinde bile gecesinde kafeye gitti o günde tartışmıştık gelince. Birde uzun süredir bir muhatap olmuşluğumuz bile yok ve bunun üzerine böyle bir şiddete maruz kalınca çok sinirlendiğimden bende fiziksel tepki gösterdim o an kendimide tutamadım ilk kez böyle bir şey oldu. Yanlış mı yaptım doğrumu hiç bilmiyorum bu tüm olanların üzerine ne yapmalıyım fikirlerinizi alabilir miyim?
Ben gerçekten yoruldum artık düşündükçe umudum kalmıyor ama kendimi derslerime vermeye çalışıyorum 2 yıla mezun oluyo gidip atarım belki kurtulum bu şeyden ama annemide bırakmak istemiyorum küçük daha yeni doğmuş kardeşim var ben yokken Allah bilir nasıl psikolojik şiddet uygulayacak aneneme annemde vazgeçmiyor ben ne etsem desemde..Yine klasik sözde çocukları için boşanmayan ve üstüne tekrar hamile kalan bi kadın ve ceremesinide herzamanki gibi çocuklar çekiyor.
Evet üniversite öğrencisiyim 22 yaşındayım, annem bunları yaşarken hamileydi sonra bebek doğdu annem çok iniş çıkışlar yaşadı ama sonra bebeğin babasız büyümesini istemedi ve annemle babamın evlilikleri hep çalkantılıydı çok fazla şeye direndi annem öylece bitiremedi bu süreci 1-2 yıldır yaşıyoruz çok yıldık ben artık bana anneme kötü kelime söylenmesini bile kaldıramıyorum üzerine yumruk yedim kendimi tutamadım artık ama çok üzgünüm kaç saattir ağlıyorum ve o hastaneye gidip yüzüne baktırıyor eminim evladım bana el kaldırdı nidalarına girdi asla kendisinde suç aramıyor annemi aldattığında bile benşma nenem melek gibi bir kadındır ama anneme bile iftiralar attı senin yüzünden vs dedi biz neler çektik ama kimselere söylemedi annem rezil olmayalım düşüncesiyle…Ne söylemeliyim gerçekten bilemiyorum yani bir yandan sorumsuz ve eşini aldatmış bir baba diğer yandan hep kötü şeylere maruz kalan anne , ve en sonunda babasına yumruk atma noktasına gelen bir kişi … çok üzücü
Okuyor musunuz ? Yaşınız kaç ? Neden bunlara katlanıyorsunuz vb bir Sürü soru .
Rabbim yardımcınız olsun
Cok iyi yapmissin ellerine saglik. Keske daha cok dovebilseydin. O yumrugu yiyip agladiysa kaşimi yardin diye o korku ona yeter. Vallahi hic uzulmedim sende uzulme ne guzel hep onlari dovecek. Anlasin neyin ne oldugunu kimse sahipsiz degilEvet üniversite öğrencisiyim 22 yaşındayım, annem bunları yaşarken hamileydi sonra bebek doğdu annem çok iniş çıkışlar yaşadı ama sonra bebeğin babasız büyümesini istemedi ve annemle babamın evlilikleri hep çalkantılıydı çok fazla şeye direndi annem öylece bitiremedi bu süreci 1-2 yıldır yaşıyoruz çok yıldık ben artık bana anneme kötü kelime söylenmesini bile kaldıramıyorum üzerine yumruk yedim kendimi tutamadım artık ama çok üzgünüm kaç saattir ağlıyorum ve o hastaneye gidip yüzüne baktırıyor eminim evladım bana el kaldırdı nidalarına girdi asla kendisinde suç aramıyor annemi aldattığında bile benşma nenem melek gibi bir kadındır ama anneme bile iftiralar attı senin yüzünden vs dedi biz neler çektik ama kimselere söylemedi annem rezil olmayalım düşüncesiyle…
Bu bebegim babasız büyümesin çocuklarım var diyen kadinlarin hepsi yalan söylüyor kocalık babalik yapmayan adami niye zorluyolar al kendileri de şiddetin her türlüsünü yaşıyor çocukları da madem sıkıntılı evlilik korun kardeşim sevişmekten vazgeçemiyorsan yerinizde olsam yurda falan çıkar kesinlikle arkama bakmazdim anneniz kocasından vazgeçmeyen bir bencil babaniza söyleyecek kelims dahi bulamıyorumKızlar merhaba babamla yumruğa yumruğa girdik odama geldi tartıştık sonra üzerime yürüdü tam kalbimin üzerine çok sert yumruk attı o kadar acıdı ki dondum bir 5-10 saniye gözlerine baktım sonra birden çenesine yumruk attım bana dalmaya çalıştı annem koştu ayırdı baya boğuşur gibi olduk sonra bu olayların sebebi hakkında başır çağırmaya başladık en son kaşımı yarmışsın diye ağlayıp evden çıktı ben şok içinde kaldım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum annem bana hak veriyor? Arkadaşlar 2 yıla süredir aşkın babam annemi aldatıyordu biz baya problemler atlattık babam asla dürüst bir insan değil ve hep mağdur rolu oynuyordu biz 1 yıldır bunun yüzünden çok şey çektik üzerine annem o süreçte hamileydi hep ben yanındaydım her günümde çok kötüydü annem için hep güçlü durmaya motivasyon vermeye çalıştım bu foyaları ortaya çıkmadan öncede anneme de bana da sürekli hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguladı, her şey ortaya çıkınca binlerce söz verdi anneme ve bana ama anneme verdiklerinin yarını bile tutmadı ben 3 aydır konuşmuyorum kendisiyle bir gün bile gelip özür dileyip mahçup olmadı hep iki düşman gibiyiz evde o boşluğu düzeltme çabası bile yoktu, kavga konusuda pasaport eve pasaport geldi annemde aldı bana verdi babam hiç yurtdışına vs çıkmadığı için garipsedi akşam oturup konuşmuşlar babamda lazım aldım nedeni yok ver diyip durmuş nedenini söylememiş babamda benim odama geldi ve 3 gündür istiyorum ver dengesiz , demeye başladı küfürler etti ben sakin ol ne diyorsun dedim , önce bir sakin ol, bir defter için bu kadar gerilmen manasız dedim. O dengesiz ve sabırsız konuşup kapıma vurdu, baba bu kadar gerilmen gerekmiyor defter çok acil lazım değilse sonrada veririm olur biter dedim sonra kapıdan üzerime yürüdü devamını başta anlattım zaten arkadaşlar ben babamı asla affetmedim bu aldatma mevzuları vs bu süreçte ben şok zor şeyler yaşadım ve babam bir gün benim için bir özür bile dilemedi evine geldi gitti normal takıldı. Annem haöileyken her gün 12 -2 kere kadar okey oynuyordu bebek doğurduğu eve yeni geldiğinde bile gecesinde kafeye gitti o günde tartışmıştık gelince. Birde uzun süredir bir muhatap olmuşluğumuz bile yok ve bunun üzerine böyle bir şiddete maruz kalınca çok sinirlendiğimden bende fiziksel tepki gösterdim o an kendimide tutamadım ilk kez böyle bir şey oldu. Yanlış mı yaptım doğrumu hiç bilmiyorum bu tüm olanların üzerine ne yapmalıyım fikirlerinizi alabilir miyim?
Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz, neden pasaportu sakladınız ki kaçacak diye mi eğer öyleyse bağlasanız durmaz. Yok kaçmasından korkunuz yoksa niye vermiyorsunuz?Kızlar merhaba babamla yumruğa yumruğa girdik odama geldi tartıştık sonra üzerime yürüdü tam kalbimin üzerine çok sert yumruk attı o kadar acıdı ki dondum bir 5-10 saniye gözlerine baktım sonra birden çenesine yumruk attım bana dalmaya çalıştı annem koştu ayırdı baya boğuşur gibi olduk sonra bu olayların sebebi hakkında başır çağırmaya başladık en son kaşımı yarmışsın diye ağlayıp evden çıktı ben şok içinde kaldım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum annem bana hak veriyor? Arkadaşlar 2 yıla süredir aşkın babam annemi aldatıyordu biz baya problemler atlattık babam asla dürüst bir insan değil ve hep mağdur rolu oynuyordu biz 1 yıldır bunun yüzünden çok şey çektik üzerine annem o süreçte hamileydi hep ben yanındaydım her günümde çok kötüydü annem için hep güçlü durmaya motivasyon vermeye çalıştım bu foyaları ortaya çıkmadan öncede anneme de bana da sürekli hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguladı, her şey ortaya çıkınca binlerce söz verdi anneme ve bana ama anneme verdiklerinin yarını bile tutmadı ben 3 aydır konuşmuyorum kendisiyle bir gün bile gelip özür dileyip mahçup olmadı hep iki düşman gibiyiz evde o boşluğu düzeltme çabası bile yoktu, kavga konusuda pasaport eve pasaport geldi annemde aldı bana verdi babam hiç yurtdışına vs çıkmadığı için garipsedi akşam oturup konuşmuşlar babamda lazım aldım nedeni yok ver diyip durmuş nedenini söylememiş babamda benim odama geldi ve 3 gündür istiyorum ver dengesiz , demeye başladı küfürler etti ben sakin ol ne diyorsun dedim , önce bir sakin ol, bir defter için bu kadar gerilmen manasız dedim. O dengesiz ve sabırsız konuşup kapıma vurdu, baba bu kadar gerilmen gerekmiyor defter çok acil lazım değilse sonrada veririm olur biter dedim sonra kapıdan üzerime yürüdü devamını başta anlattım zaten arkadaşlar ben babamı asla affetmedim bu aldatma mevzuları vs bu süreçte ben şok zor şeyler yaşadım ve babam bir gün benim için bir özür bile dilemedi evine geldi gitti normal takıldı. Annem haöileyken her gün 12 -2 kere kadar okey oynuyordu bebek doğurduğu eve yeni geldiğinde bile gecesinde kafeye gitti o günde tartışmıştık gelince. Birde uzun süredir bir muhatap olmuşluğumuz bile yok ve bunun üzerine böyle bir şiddete maruz kalınca çok sinirlendiğimden bende fiziksel tepki gösterdim o an kendimide tutamadım ilk kez böyle bir şey oldu. Yanlış mı yaptım doğrumu hiç bilmiyorum bu tüm olanların üzerine ne yapmalıyım fikirlerinizi alabilir miyim?
Kızlar merhaba babamla yumruğa yumruğa girdik odama geldi tartıştık sonra üzerime yürüdü tam kalbimin üzerine çok sert yumruk attı o kadar acıdı ki dondum bir 5-10 saniye gözlerine baktım sonra birden çenesine yumruk attım bana dalmaya çalıştı annem koştu ayırdı baya boğuşur gibi olduk sonra bu olayların sebebi hakkında başır çağırmaya başladık en son kaşımı yarmışsın diye ağlayıp evden çıktı ben şok içinde kaldım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum annem bana hak veriyor? Arkadaşlar 2 yıla süredir aşkın babam annemi aldatıyordu biz baya problemler atlattık babam asla dürüst bir insan değil ve hep mağdur rolu oynuyordu biz 1 yıldır bunun yüzünden çok şey çektik üzerine annem o süreçte hamileydi hep ben yanındaydım her günümde çok kötüydü annem için hep güçlü durmaya motivasyon vermeye çalıştım bu foyaları ortaya çıkmadan öncede anneme de bana da sürekli hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguladı, her şey ortaya çıkınca binlerce söz verdi anneme ve bana ama anneme verdiklerinin yarını bile tutmadı ben 3 aydır konuşmuyorum kendisiyle bir gün bile gelip özür dileyip mahçup olmadı hep iki düşman gibiyiz evde o boşluğu düzeltme çabası bile yoktu, kavga konusuda pasaport eve pasaport geldi annemde aldı bana verdi babam hiç yurtdışına vs çıkmadığı için garipsedi akşam oturup konuşmuşlar babamda lazım aldım nedeni yok ver diyip durmuş nedenini söylememiş babamda benim odama geldi ve 3 gündür istiyorum ver dengesiz , demeye başladı küfürler etti ben sakin ol ne diyorsun dedim , önce bir sakin ol, bir defter için bu kadar gerilmen manasız dedim. O dengesiz ve sabırsız konuşup kapıma vurdu, baba bu kadar gerilmen gerekmiyor defter çok acil lazım değilse sonrada veririm olur biter dedim sonra kapıdan üzerime yürüdü devamını başta anlattım zaten arkadaşlar ben babamı asla affetmedim bu aldatma mevzuları vs bu süreçte ben şok zor şeyler yaşadım ve babam bir gün benim için bir özür bile dilemedi evine geldi gitti normal takıldı. Annem haöileyken her gün 12 -2 kere kadar okey oynuyordu bebek doğurduğu eve yeni geldiğinde bile gecesinde kafeye gitti o günde tartışmıştık gelince. Birde uzun süredir bir muhatap olmuşluğumuz bile yok ve bunun üzerine böyle bir şiddete maruz kalınca çok sinirlendiğimden bende fiziksel tepki gösterdim o an kendimide tutamadım ilk kez böyle bir şey oldu. Yanlış mı yaptım doğrumu hiç bilmiyorum bu tüm olanların üzerine ne yapmalıyım fikirlerinizi alabilir miyim?
canim ya onlarin iliskinin problemlerinin seninle bir alakasi yok ki. bir an once meslek edinip o adamdan uzaklasmaya bak. annen de isterse seninle gelsin isterse kocasiyla kalsin. once kendini dusun.Evet üniversite öğrencisiyim 22 yaşındayım, annem bunları yaşarken hamileydi sonra bebek doğdu annem çok iniş çıkışlar yaşadı ama sonra bebeğin babasız büyümesini istemedi ve annemle babamın evlilikleri hep çalkantılıydı çok fazla şeye direndi annem öylece bitiremedi bu süreci 1-2 yıldır yaşıyoruz çok yıldık ben artık bana anneme kötü kelime söylenmesini bile kaldıramıyorum üzerine yumruk yedim kendimi tutamadım artık ama çok üzgünüm kaç saattir ağlıyorum ve o hastaneye gidip yüzüne baktırıyor eminim evladım bana el kaldırdı nidalarına girdi asla kendisinde suç aramıyor annemi aldattığında bile benşma nenem melek gibi bir kadındır ama anneme bile iftiralar attı senin yüzünden vs dedi biz neler çektik ama kimselere söylemedi annem rezil olmayalım düşüncesiyle…
Sen neden bu kadar araya giriyorsun ki annen çocuklarını bahane etmesin, çok memnun ki her şeyin üstüne aldatılırken bile çocuk yapmış. Hayatından memnun demekki. Pasaportuna sen neden el koyuyorsun sanane? Acil değilse sonra veririm ne demek zaten.Kızlar merhaba babamla yumruğa yumruğa girdik odama geldi tartıştık sonra üzerime yürüdü tam kalbimin üzerine çok sert yumruk attı o kadar acıdı ki dondum bir 5-10 saniye gözlerine baktım sonra birden çenesine yumruk attım bana dalmaya çalıştı annem koştu ayırdı baya boğuşur gibi olduk sonra bu olayların sebebi hakkında başır çağırmaya başladık en son kaşımı yarmışsın diye ağlayıp evden çıktı ben şok içinde kaldım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum annem bana hak veriyor? Arkadaşlar 2 yıla süredir aşkın babam annemi aldatıyordu biz baya problemler atlattık babam asla dürüst bir insan değil ve hep mağdur rolu oynuyordu biz 1 yıldır bunun yüzünden çok şey çektik üzerine annem o süreçte hamileydi hep ben yanındaydım her günümde çok kötüydü annem için hep güçlü durmaya motivasyon vermeye çalıştım bu foyaları ortaya çıkmadan öncede anneme de bana da sürekli hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguladı, her şey ortaya çıkınca binlerce söz verdi anneme ve bana ama anneme verdiklerinin yarını bile tutmadı ben 3 aydır konuşmuyorum kendisiyle bir gün bile gelip özür dileyip mahçup olmadı hep iki düşman gibiyiz evde o boşluğu düzeltme çabası bile yoktu, kavga konusuda pasaport eve pasaport geldi annemde aldı bana verdi babam hiç yurtdışına vs çıkmadığı için garipsedi akşam oturup konuşmuşlar babamda lazım aldım nedeni yok ver diyip durmuş nedenini söylememiş babamda benim odama geldi ve 3 gündür istiyorum ver dengesiz , demeye başladı küfürler etti ben sakin ol ne diyorsun dedim , önce bir sakin ol, bir defter için bu kadar gerilmen manasız dedim. O dengesiz ve sabırsız konuşup kapıma vurdu, baba bu kadar gerilmen gerekmiyor defter çok acil lazım değilse sonrada veririm olur biter dedim sonra kapıdan üzerime yürüdü devamını başta anlattım zaten arkadaşlar ben babamı asla affetmedim bu aldatma mevzuları vs bu süreçte ben şok zor şeyler yaşadım ve babam bir gün benim için bir özür bile dilemedi evine geldi gitti normal takıldı. Annem haöileyken her gün 12 -2 kere kadar okey oynuyordu bebek doğurduğu eve yeni geldiğinde bile gecesinde kafeye gitti o günde tartışmıştık gelince. Birde uzun süredir bir muhatap olmuşluğumuz bile yok ve bunun üzerine böyle bir şiddete maruz kalınca çok sinirlendiğimden bende fiziksel tepki gösterdim o an kendimide tutamadım ilk kez böyle bir şey oldu. Yanlış mı yaptım doğrumu hiç bilmiyorum bu tüm olanların üzerine ne yapmalıyım fikirlerinizi alabilir miyim?