Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah senden de razı olsun, buraya yazdığım içinmi soruyorsun :) burası tesadüfen karşıma çıktı baktım bizim kızlar bir selam vereyim dedim. Sonra muhabbet oluştu yani öylesine, yok niyetim canım, bir durum yok :)
Ayy evet ben senin de hamile kalmak icin yazdigini dusunmustum.:) fikir neyse zikir de o derler bizde bilir misin:) neyse belki Allah soyletti:KK66:

Salam qizlar coxdandi yoxam buralarda. 1 ci gun awilama etdirdim, elediyim gun agridan oldum agrikesici ictim, 2 gun ahrim oldu, indi yoxdu. Awilama edib hamile qalan var mi burda?

Sabahınız xeyir qızlar.necesiz.bugun seher test eledim o deyqe 2ci xette çıxdı.2ci yene eledim onda çıxmadı.ama 2ciyr az tökmüşdüm

Eklentiler

• Screenshot_20180614-072800.png
    Screenshot_20180614-072800.png
    99,9 KB · Görüntüleme: 28
Əhmədlidə ? Mənim uşaq orda dünyaya gəlib :) İn şə Allah sizlərə də qismət olsun. Bu gün sübh namazında hamınıza dua etmişəm, neçə gün idi qılmırdım üzrlü səbəbdən dolayı, bu gün qıldım və hamınıza ürəkdən dua etdim.

ALLAH sennen razı olsun canım. ALLAH qebul elesin

Salam qizlar coxdandi yoxam buralarda. 1 ci gun awilama etdirdim, elediyim gun agridan oldum agrikesici ictim, 2 gun ahrim oldu, indi yoxdu. Awilama edib hamile qalan var mi burda?

Xoş geldin canım biri var idi burda adını xatırlamıram aşılama elemişdi amma sennen uzaq onda tutmamışdı inşaALLAH sende tutar. ALLAH kömek olsun

Sabahınız xeyir qızlar.necesiz.bugun seher test eledim o deyqe 2ci xette çıxdı.2ci yene eledim onda çıxmadı.ama 2ciyr az tökmüşdüm

Sabahın xeyir canım. He xetti men de görürem çubuq kimi testlerden alardında men bunlara güvenmirem alma bunları gic eliyir adamı

Xoş geldin canım biri var idi burda adını xatırlamıram aşılama elemişdi amma sennen uzaq onda tutmamışdı inşaALLAH sende tutar. ALLAH kömek olsun
Xeyirlisi, hec bir problemimiz yoxdu yoldawimda da mende de. 3 aydir catlatma iynesi edirem tutmur, gorek awilama ne edecek.

Xeyirlisi, hec bir problemimiz yoxdu yoldawimda da mende de. 3 aydir catlatma iynesi edirem tutmur, gorek awilama ne edecek.

Sabahın xeyir canım. He xetti men de görürem çubuq kimi testlerden alardında men bunlara güvenmirem alma bunları gic eliyir adamı
Xestelendim canım.o biri testde de xett çıxıb.ama men gözleye bilmedim.baxdım ikiside eyni xettdi.bilmirem niye bele olur.özümü çox pis hiss eliyrem.yoldaşımnan sevinmişdik oda boğazımızda qaldı.1ci gün gedecem hekime indi.

Xestelendim canım.o biri testde de xett çıxıb.ama men gözleye bilmedim.baxdım ikiside eyni xettdi.bilmirem niye bele olur.özümü çox pis hiss eliyrem.yoldaşımnan sevinmişdik oda boğazımızda qaldı.1ci gün gedecem hekime indi.

Eleme canım bax Vallah sene göre diyirem her ay deli kimi test eliyen adam olaraq diyirem yıpranır adam. Men 2aydı elemirem heç yadıma da düşmür o qeder rahatam ki can.

X