- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.921
ne kadan da akıllıyım Mehman həkim
Peehh çox qurdalamamamısanmış arxivi :) arxivde ne doktorlar ne mühendisler var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadan da akıllıyım Mehman həkim
Məndə hamilə qalmaqda bir problem olmadığı üçün bu hormonlar baxıldı təkcə.Hee men vermişem bu hormonların hamısını. Esas qadında anti müller yoxlanılmalıdı, kişide de testesteron.menim hormonlarımda dhea hormonu var o cox cıxmışdı. Boyreküstü vez hormonu. Kişi hormonu da deyirler. Derman yazdı eledim düşdü yaxşı. Onnan başqa problem yox idi. Zob şeker zad ne varsa yoxlatdırmışam
Hə O olub, doğrudan da super həkimdi, sənin də həkimin Odur ?Aa senin de hekimin Mehman hekim olub?
:))))))) Hə canım çox qurdalamadım səhivə çoxdur, tez ol, tez ol tökül hamısın nə doktoru, nə mühəndisi kim, harda, necə, nə vaxt, nə zaman, hansından istəyirsən başlaPeehh çox qurdalamamamısanmış arxivi :) arxivde ne doktorlar ne mühendisler var :)
Menim ümumiyyetle yoxlanmadıgım bir yerim qalmıyıb)))))Məndə hamilə qalmaqda bir problem olmadığı üçün bu hormonlar baxıldı təkcə.
Bu ay getdim yanına) bu aydan odu hekimim. Hec kimin demediyi şeyi bu hekim dedi mene) sene ne müalice yazmışdım. Onun yanına gedennen, müalicesinnen ne qeder sonra qaldın?Hə O olub, doğrudan da super həkimdi, sənin də həkimin Odur ?
Bu həkimə getməmişdən qabaq mənə də eyni şeyi eləmişdilər, təpədən dırnağa yoxlatmalar, bir aləm lazımsız analizlər, bunun yanına gedəndə hamısın yığıb aparmışdım dedi hamısı boş şeylərdir.Menim ümumiyyetle yoxlanmadıgım bir yerim qalmıyıb)))))
Hə Allah səbəb salsın İn şə Allah, ay sağ ol heç kimin demədiklərini deyir, üstünlüyü də elə budur. Dediyim kimi quzum mənə əvvəlcədən heç bir şey yazmadı, hamilə qalmaqda məndə problem yox idi. Mənim problemim uşağın qalmaması idi o da düzgün müalicə getmirmiş ona görə. Yalnız bunun hamilə qaldıqdan sonrakı müalicəsində uşaq qaldı. Allah sizlərə də qismət etsin, mən inanıram olacaq yenə sabunçuda işləyir ? Bir də deyəsən avraasiya klinikasında işləyirdi.Bu ay getdim yanına) bu aydan odu hekimim. Hec kimin demediyi şeyi bu hekim dedi mene) sene ne müalice yazmışdım. Onun yanına gedennen, müalicesinnen ne qeder sonra qaldın?
Mene de dediki sebeb gormurem uşağın olmamağına. Bidene uşaqlıq yolumun ters oldugunu mene bu hekim dedi. Desi ki ters elaqeynen olacag sizde. Hamı kimi yox. Birde mene vitaminnen demir dermanı yazdım. Arıgam hem de demirim aşağıdıHə Allah səbəb salsın İn şə Allah, ay sağ ol heç kimin demədiklərini deyir, üstünlüyü də elə budur. Dediyim kimi quzum mənə əvvəlcədən heç bir şey yazmadı, hamilə qalmaqda məndə problem yox idi. Mənim problemim uşağın qalmaması idi o da düzgün müalicə getmirmiş ona görə. Yalnız bunun hamilə qaldıqdan sonrakı müalicəsində uşaq qaldı. Allah sizlərə də qismət etsin, mən inanıram olacaq yenə sabunçuda işləyir ? Bir də deyəsən avraasiya klinikasında işləyirdi.
Hee mene de cox şey deyirdiler. Dedi boş şeydi. Borularımın gah baglu gah açıq oldugunu diyirdiler. Dedi baglı zad deyil acıqdıBu həkimə getməmişdən qabaq mənə də eyni şeyi eləmişdilər, təpədən dırnağa yoxlatmalar, bir aləm lazımsız analizlər, bunun yanına gedəndə hamısın yığıb aparmışdım dedi hamısı boş şeylərdir.
:))))))) Hə canım çox qurdalamadım səhivə çoxdur, tez ol, tez ol tökül hamısın nə doktoru, nə mühəndisi kim, harda, necə, nə vaxt, nə zaman, hansından istəyirsən başla
Qızlar salam necesiz.menim helede qırmızlıar gelmedi.ağ axıntı başlıyıb.bide ağrılarım var arada keçir gedir.yoldaşım da deyr test alım ele.heç hevesim yoxdu testde.hamilelikde gelmir ağlıma.bilmirem neyniyim
Aytən, Səbinə nə həkimləridir ?Ayten var Sebine var bidene iranlı hekim var idi adını unuttum o var :)
Canım sakit ol, səbrli ol. Narahat olma, burda yazdıqlarınızın hamısını mən bir bir yaşamışam. O qədər yaxın duyğulardır ki, mənə. İndi dönüb keçmişə baxanda çox heyfsilənirəm, boş boşuna özümü stresə salmışam. Əhval ruhiyyənizi yüksək tutun, sizə stres yaşadacaq hər şeydən uzaq durun. Allaha sığının, çox dua edin, məsələn mən Ayətəl Kürsini heç dilimdən düşürmədim. Allahım Sən hər şeyin yaxşısını bilərsən, Səndən gələn hər şey qəbulumdur dedim. Və bir gün Şükürlər olsun dualarım qəbul oldu, olacağına inanın olacaq İn şə AllahBide ki ona göre istemirem eliyim ki.ay zeif çıxdı varmı yoxmu.xet axtar.yoruldum brle şeylerden
Csnım inşAllah.stres keçirtmirdim.ama indi vaxtımdan 3 gün keçibdi.ister istemez strese düşüremCanım sakit ol, səbrli ol. Narahat olma, burda yazdıqlarınızın hamısını mən bir bir yaşamışam. O qədər yaxın duyğulardır ki, mənə. İndi dönüb keçmişə baxanda çox heyfsilənirəm, boş boşuna özümü stresə salmışam. Əhval ruhiyyənizi yüksək tutun, sizə stres yaşadacaq hər şeydən uzaq durun. Allaha sığının, çox dua edin, məsələn mən Ayətəl Kürsini heç dilimdən düşürmədim. Allahım Sən hər şeyin yaxşısını bilərsən, Səndən gələn hər şey qəbulumdur dedim. Və bir gün Şükürlər olsun dualarım qəbul oldu, olacağına inanın olacaq İn şə Allah
Bildiyim qədəri ilə birmi, ikimi həftədən sonra göstərir test, səhv etmirəmsəCsnım inşAllah.stres keçirtmirdim.ama indi vaxtımdan 3 gün keçibdi.ister istemez strese düşürem
Bu arada suala cvb yazmaq yadımdan cıxıb) indi gordum. Yoo indi. Baku Medical plazanın Babek filialındadı.Hə Allah səbəb salsın İn şə Allah, ay sağ ol heç kimin demədiklərini deyir, üstünlüyü də elə budur. Dediyim kimi quzum mənə əvvəlcədən heç bir şey yazmadı, hamilə qalmaqda məndə problem yox idi. Mənim problemim uşağın qalmaması idi o da düzgün müalicə getmirmiş ona görə. Yalnız bunun hamilə qaldıqdan sonrakı müalicəsində uşaq qaldı. Allah sizlərə də qismət etsin, mən inanıram olacaq yenə sabunçuda işləyir ? Bir də deyəsən avraasiya klinikasında işləyirdi.
Aytən, Səbinə nə həkimləridir ?