- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gün gecikmede neter elemiyesen test oda var axıEleme canım bax Vallah sene göre diyirem her ay deli kimi test eliyen adam olaraq diyirem yıpranır adam. Men 2aydı elemirem heç yadıma da düşmür o qeder rahatam ki can.
Amin, Allahım bu bəndəni arzularına çatdır, çox AminKızlaaaarrr bayramınız mübareeekk neçe gözel bayramlara çıxaq İnşaALLAH gelen il bu vaxtı bebişimiz imkan vermesin bize oruc tutmağa
Amin, Allahım bu bəndəni arzularına çatdır, çox Amin
Salam Miray Mehman hekim harda isleyr?hansi xestexanada?mende istyrem yanina getmek.birde odenisli xestexanadir?Menim ümumiyyetle yoxlanmadıgım bir yerim qalmıyıb)))))
Amin gözelim ALLAH senin bebişini qorusun
Sagol canim menim. Seninde bayrmamin kutlu olsun cox dusuncelisenKizlar bayraminiz kutlu olsun.
Sagol canim benim ben de sana tesekkur ederimmSagol canim menim. Seninde bayrmamin kutlu olsun cox dusuncelisen
baku medical plazanın babek filialında. Yanına kecmey üçün 40 man odeyirsen ilk gedişinde. İ vse. Eyer nese teste ya da uziye zada gonderse onlar ayrıdı. Ama giriş 40 manSalam Miray Mehman hekim harda isleyr?hansi xestexanada?mende istyrem yanina getmek.birde odenisli xestexanadir?
Birde çAlış seher tezden orda ol. Saat 8de zadda. YAnına gelen coxdu novbede başlarda olSalam Miray Mehman hekim harda isleyr?hansi xestexanada?mende istyrem yanina getmek.birde odenisli xestexanadir?
Menim bat.dan 2 gün keçib.keçen ay 17si olmuşdum. Hesabladım ki bu ay 16sı olmalıymışam. Ama hele olmamışam. 1 saat evvel salfetkaya silende kahverengi axıntı gordum. İndi de silende biraz gorunur. Hec axıntı kimi de deyil. Yeqin gelir menimkiler
Yok canım testlerle pek aram yok. Doktorun asistanı 2 gün geçerse yap dedi ama 1 haftayı bulmadan yapmam heralde. Zaten bulmaz da. Hiçbişey hissetmiyorum çünkü. Arada yoklayan kasık ağrısı dışında.. ama bu kahverengi akıntı hastalığın habercisi. Gelecek heralde.Miray test yaptın mı canım?
belli olmaaz kırmızıyı görene dek şans var hayırlısı belki bu defa tutmuştur.. benim hikayeyi biliyorsan, bende test yapmayacaktım fakat ısrarlara dayanamadım yaptım:)Yok canım testlerle pek aram yok. Doktorun asistanı 2 gün geçerse yap dedi ama 1 haftayı bulmadan yapmam heralde. Zaten bulmaz da. Hiçbişey hissetmiyorum çünkü. Arada yoklayan kasık ağrısı dışında.. ama bu kahverengi akıntı hastalığın habercisi. Gelecek heralde.
Yok canım hikayeni bilmiyorum. Linkini atarsan okurum. Ben çok test yaptım hep hüsran. Ben kendime şunu dedim artık baya baya bulantı yaşayana kadar hamile olduğumu düşünmeyeceğim. Şuan da kasığım ağrıyor. Halsizlik var. Kasık ağrım bi kaç gün öncesinden başlamışdım. Her gün ara ara ağrı verir. Beklemek ve düşünmek çok kötü. Eyer yoksa olayım da kurtulayım diyorum. Ben 1 yıldır hiç gecikme yaşamadım çünkü. Hep zamanında ya da zamanından önce oldum. Bu ay vitamin ve demir ilacı kullandım. Bir de progestan içeren Gera isimli fitil kullandım. Dün akşam son günüydü. Bunun yüzünden gecikme olur mu sence? Dün gece ilişki de yaşadık düşündüm belki gelir artık diye. Hala gelen giden yok.belli olmaaz kırmızıyı görene dek şans var hayırlısı belki bu defa tutmuştur.. benim hikayeyi biliyorsan, bende test yapmayacaktım fakat ısrarlara dayanamadım yaptım:)
benim adetlerim de çok ağrılı şiddetli geçer, bir hafta on gün önceden başlar fakat bat gününden 2 gün önce bütün belirtiler gitti batmalar ve göğüs hassasiyeti vardı, adetim gelecek diyordum ama ne lekelenme ne bişiy yaşadım..
hayırlısı bakalım ben de merakla bekliyorum, önce sen sonra Judy inşallah arka arkaya öğrenirsiniz..
İnşAllah isteyen herkes yaşar canım. Dua et bizim içinbelli olmaaz kırmızıyı görene dek şans var hayırlısı belki bu defa tutmuştur.. benim hikayeyi biliyorsan, bende test yapmayacaktım fakat ısrarlara dayanamadım yaptım:)
benim adetlerim de çok ağrılı şiddetli geçer, bir hafta on gün önceden başlar fakat bat gününden 2 gün önce bütün belirtiler gitti batmalar ve göğüs hassasiyeti vardı, adetim gelecek diyordum ama ne lekelenme ne bişiy yaşadım..
hayırlısı bakalım ben de merakla bekliyorum, önce sen sonra Judy inşallah arka arkaya öğrenirsiniz..