Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Csnım inşAllah.stres keçirtmirdim.ama indi vaxtımdan 3 gün keçibdi.ister istemez strese düşürem
mendede eyni vezyetdi. kechen ay kimyasal qaldim 2gun gecikdim 6si yox 8i oldum. bu ay uje 12sidi helede gelen geden yoxdu. 3gun qabaq test eledim neqativ oldu. qiz vaxtinnan 5 6gun gecikmem var idi ama dostinekse gore duzelmiwdi. kesdim yene gecikmelerim var. gozduyrem xestelenim ki qutarb hekime gedim. en yaxwisi test al yoxla. chixsa ela. chixmasa da ki bil ki hamilelikden deyl. yoxsa her gunu umid edib oturmaqla sora daha boyuk sarsinti olur. deyilsense bil ki deyilsen, umid etme. InwAllah gelen ay sevinerik

mendede eyni vezyetdi. kechen ay kimyasal qaldim 2gun gecikdim 6si yox 8i oldum. bu ay uje 12sidi helede gelen geden yoxdu. 3gun qabaq test eledim neqativ oldu. qiz vaxtinnan 5 6gun gecikmem var idi ama dostinekse gore duzelmiwdi. kesdim yene gecikmelerim var. gozduyrem xestelenim ki qutarb hekime gedim. en yaxwisi test al yoxla. chixsa ela. chixmasa da ki bil ki hamilelikden deyl. yoxsa her gunu umid edib oturmaqla sora daha boyuk sarsinti olur. deyilsense bil ki deyilsen, umid etme. InwAllah gelen ay sevinerik
İnşAllah canım.mende dedim indi eliyim beşke nese çıxar.çıxmadı heçne. Sabah yene eliyecem.hemde menim axıntım var dünen başlıyıb bu meni şubheye düşürür.inşAllah yaxşı olar

Eklentiler

• Screenshot_20180613-102207.png
    Screenshot_20180613-102207.png
    139,3 KB · Görüntüleme: 22
Bu arada suala cvb yazmaq yadımdan cıxıb) indi gordum. Yoo indi. Baku Medical plazanın Babek filialındadı.
Əhmədlidə ? Mənim uşaq orda dünyaya gəlib :) İn şə Allah sizlərə də qismət olsun. Bu gün sübh namazında hamınıza dua etmişəm, neçə gün idi qılmırdım üzrlü səbəbdən dolayı, bu gün qıldım və hamınıza ürəkdən dua etdim.

Əhmədlidə ? Mənim uşaq orda dünyaya gəlib :) İn şə Allah sizlərə də qismət olsun. Bu gün sübh namazında hamınıza dua etmişəm, neçə gün idi qılmırdım üzrlü səbəbdən dolayı, bu gün qıldım və hamınıza ürəkdən dua etdim.
senin çocuğun mu var canım? kaç çocuk?

Xalqlar dostlugu metrosunun yanındadı. Korpunu kecennen sonra yolun sagında. Ehmedlidimi bilmirem. Cox sagol cannn :KK15: ALLAH üreyine göre versin inşAllah. ALLAH senin de bebişlerini qorusun :dua:

Xalqlar dostlugu metrosunun yanındadı. Korpunu kecennen sonra yolun sagında. Ehmedlidimi bilmirem. Cox sagol cannn :KK15: ALLAH üreyine göre versin inşAllah. ALLAH senin de bebişlerini qorusun :dua:
Nə demək canım, hər zaman. Çox sağ ol, çox təşəkkürlər, İn şə Allah burdan bir bir hamilə olduğunuzu sevincli bir şəkildə xəbər verdiyinizi oxuyaram çox Amin :KK200:

amin canım Allah razı olsun. bende kız istiyorum 2.yi de inşallah sende durum ne çalışma var mı?:)
Allah senden de razı olsun, buraya yazdığım içinmi soruyorsun :) burası tesadüfen karşıma çıktı baktım bizim kızlar bir selam vereyim dedim. Sonra muhabbet oluştu yani öylesine, yok niyetim canım, bir durum yok :)

X