Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
qizlar Ayten xanim cox yaxsi hekimdi hamilelik boyunca ne problemim oldusa komek eledi usaqlarim onun sayesinde yasadi deye bilerem.6ci ayinda sancim tutmusdu xestexanada iyne dermanla saxladilar sancimi o vaxt dogulsaydilar qalmayacaqdilar.
gece de zeng eleyirdim suallarimi cavablandirirdi gulnar xanim (komekcisi.o da hekimdi)hetta dogusun qiymetinde de bize endirim eledi ki sizden xosum geldi:)ama yene deyirem men ondan mualice goturmemisem mualicesi nece olar bilmirem.qaynimgil onun yanina gedr bilmedi cunku bilirsiz qiymetler biraz bahadi.
Ay sagol esas hamile qalana qederki mualicedi hamile qalandan sonrasi asanddi quzum:)))

Ne bilim ay qız men viraz anormalam ağrıya dözümüm var. Turbalığımı açdıranda durdum ayağı ağrım zadım var idi ama aldırmadım iş zad görüb eliyirdim bilmirdim axı onın ağrısı nece olur ele bilirdim men abartıram. Sora qaynanam turbalığı açdıran bir tanışıynan danışıb o diyibki onun ağrısına dözmey olmur gerey 1gün xestexanada qalasan ya da eve getsen de yatasan bütün günü. Ona göre bilmirem az ağrısı nece olur. Zehlem gedir bu şeyimnen adam kimi ağrı çekmirem. Çekireme prosta dözürem ele bilirem ki böyüdürem))))
Ayyy sagol mende eleyem cox cox dozumluyem mende dushuk agrisini bilmirdim 2 gun cekdi mende ele bilirdimki bele olur qabalarimi tokub xlorluyub edirdim arada tuturdu bukulurdum tezeden buraxirdi sora qanaxmaya dushende skoro meni apardi xestexanaya orda dediler delisen sen nece dozmusen 2 gun dedim bilmirdimki ele bilirdim bele olmalidi ama o tarif edilemez bir agri hecneye benzemir men danishanda diirler dogush agrisi ele olur eger ele olubsa demekki nese olub sende

Ayyy sagol mende eleyem cox cox dozumluyem mende dushuk agrisini bilmirdim 2 gun cekdi mende ele bilirdimki bele olur qabalarimi tokub xlorluyub edirdim arada tuturdu bukulurdum tezeden buraxirdi sora qanaxmaya dushende skoro meni apardi xestexanaya orda dediler delisen sen nece dozmusen 2 gun dedim bilmirdimki ele bilirdim bele olmalidi ama o tarif edilemez bir agri hecneye benzemir men danishanda diirler dogush agrisi ele olur eger ele olubsa demekki nese olub sende

Men 1hefte çıxıq ayağnan gezmişeme hekim şokdaydı ki nece gezmisen sen. Yox seninkinin ağrısı ele ola biler çünki böyüy idi axı seninki diyesen 7-8heftelik olub. Mende adetimnen 1hefte keçmişdi

Ama menim dediyimi gondermemisen:KK70:ama kishi qizi kimi Allah icin soyle bu sohbetler gedende ayshen dememishdiki men hergun beleyem :mad:bide sen ne burcusen demeki dolcasan???ne burcusense cox zit xarakterlerik:KK69:

Heri çox zıt. Git burdan pis qız :KK11:men buğayam. Mence sen qızsan.

X