• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah ALLAH saxlasin böyükdiki. Canım çetin olmur ki sene3 üçemlerin balacadılar?
cox sag ol canim
he boyuk 2ci sinife gedir amma o birilerinden dala qalmir nadinclikde:))
ucemlerin 2 yaslari olub 2 yas 3 ayliqdilar.2 ay bundan qabaga qeder komekcimiz var idi bir yerde baxirdiq o da kocmeli oldu qaldim tek:)indi baxcaya qoyacam insallah

cox sag ol canim
he boyuk 2ci sinife gedir amma o birilerinden dala qalmir nadinclikde:))
ucemlerin 2 yaslari olub 2 yas 3 ayliqdilar.2 ay bundan qabaga qeder komekcimiz var idi bir yerde baxirdiq o da kocmeli oldu qaldim tek:)indi baxcaya qoyacam insallah

Ayallaaahh görmeden yimey istedim lap onnarı. En gözel yaşlarıdııı :kk77:

Qiz osturaga basma:KK70: demedin 6 hefteden bashliyir men dedimki mende olub sense dedinki yox ola bilmez hecvaxt ne bilim ne men dedim ayshen hamiledi sora ayshen yazibki mende verdishdi ne bilim nedi hergun beleyem:KK70:sehere qeder yatmamisham die girdim onlara baxdim zarafatsiz adetine 1 hefte qalmish ilk belirti idrari uashiyan cox olub dogurdan:KK67:
Ayten sen yaman pozulmsan ha sonanin usaqlariba qosulmsan diyesen :D osdurax nedi isemey nedi yaziraan burda? :110:

Back