Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy hamimiz ekiz istiyirmishik ben sizi bilmirdim hec Nerminle Ayshen:KK39:@azerinnn mende bakida qaliram bidene ayshen qaxda herSey guzelde berdede qalir:))))ayten seferova diirsen ama men sabina mirzeyavinin yanina getmishdim fikirleshirdimki hemishe onun yanina gedecem hec ama hec xoshuma gelmedi 2saniyeye yola saldi hec kagizlarimada baxmadi hecne elemedi ay xosh gelmisiz i vse komekcisi ozu yazdi pozdu postaladilar xesteleri ve meni:KK8:menim hekimim bibimdi cox savadli hekimdi omdan gizlin 5-6 ferqli hekime getmishem ama ondan savadlisini gormemishem sadece dushuk yashadim men gozumden dushdu 2 gin men o agrini cektim 1ci ya meni abort ederdiki men ele eziyyet cekmiyim yada dermanla qanaxmamai saxliyardi saxlamadiki risklidi ushag xeste ola biler ama menle beraber 2 padruqam hamile qaldi eyni problem onlardada oldu indi ikiside mashAllah minnoshlarini qucagina aldilar hemde 4-5 xestelenmeyim ancag dermanla oldu onun esebi bir terefden vurdu abort olsaydi bunlarin hecbirini yashamazdim:KK35:
rehmetlik sebine xanim deyek:KK43:
yox Ayten doktor etrafli baxir her bir sualini da cavablandirir cox gozel insandi her seyden elave

Neee qeder uzun yazmisham:KK70:yaxshi hekim axtariram tapa bilmirem qaynimgilin hekimine gedecem bu ayda olmasa mence hec olmuyacagda gorum o xoshuma gelir qaynimin dostudu haca falan bir yerde gedibler arvadina yaxshi baxib men gedim gorum mene nece baxacag:mad:arvaddi:KK30:
Judy ni verek qabaga:)) insallah duserli olsa bu iranli hekimi meslehet gorurem gedin qizlar.qaynimin yoldasi 5 ildi gelib bir defe de hamile qalmamisdi onda da folekullar. demek olar ki boyumurdu hec bu hekimin 2 ayliq mualivesiyle qaldi eli duserlidi
en esasi da insan adamdi bezen qaynimgilden pul da goturmurdu.en acigim gelen hekim zeng vuranda cavab vermeyen hekimdi bu yox amma ne vaxt zeng eleseler acir etrafli basa salir

Sen dushuk yashamisan?????bilmirdim hec

Ay qız bes keçen ay 1hefte gecikdime testler de silik çıxırdı. Xesteleneceyime dair de heç ne yox idi. Tualetde gücendim gördüm iki damla damarlı qan gelib. Seher durdum qarnımın ağrısınnan ölürdüm pastele qeder batmışdım qana. Burda soruşdum hamıdan dediler ki yox gücenmeyden uşaq düşmez heçvaxt. Sen 100% xestelenmisen

Ay qız bes keçen ay 1hefte gecikdime testler de silik çıxırdı. Xesteleneceyime dair de heç ne yox idi. Tualetde gücendim gördüm iki damla damarlı qan gelib. Seher durdum qarnımın ağrısınnan ölürdüm pastele qeder batmışdım qana. Burda soruşdum hamıdan dediler ki yox gücenmeyden uşaq düşmez heçvaxt. Sen 100% xestelenmisen
boyuk ehtimal dusub

Allah saxlasin ama quzum menim 4-5 hefteliyimden bashlamishdi hec gozlemediyim anda hamile qalmishdim psixoloji ola bilmezdi yeniki bizde hamida eledi misal 1 hefte bundan qabag bacim dediki mene soyug olub bizde suzeney diirler bilmirem sizde nedi vaxtindan 4 gun kecmishti hamile oldugunu oyrendi 2 ushagi var 2 defede abot olmushdu 4 dundede eyni menim ozumdede eyni

Bizde de süzeney diyiller :KK70:

Hemisheki kimi mende shekil yuklenmemeyim tutdu kstati bunu diir gebeliyin ilk 3 ayinda olur sik sik idrar adeten 6 haftasinda bashliyo nedeni hormonal degishim hormonlar bobrekler daha fazla kan verdiyi icin diir tokur deyir ne deyir ona gore bobrekler cox ishdiyir tez ishemey tutur bele

Ay başuva dönüm bu idrara çıxmaq söhbeti ilk açılanda bes men sene dimedim ki 6cı hefteden sonra başdıyır? Ona göre dedim ayshende ola bilmez çünki qızın hele yumurtlamasınnan 5 gün keçmişdi. Özün uzatdın sonra da geldin biz diyene :KK39:

Judy ni verek qabaga:)) insallah duserli olsa bu iranli hekimi meslehet gorurem gedin qizlar.qaynimin yoldasi 5 ildi gelib bir defe de hamile qalmamisdi onda da folekullar. demek olar ki boyumurdu hec bu hekimin 2 ayliq mualivesiyle qaldi eli duserlidi
en esasi da insan adamdi bezen qaynimgilden pul da goturmurdu.en acigim gelen hekim zeng vuranda cavab vermeyen hekimdi bu yox amma ne vaxt zeng eleseler acir etrafli basa salir

Hee ne yaxşı. Men 1ilde demek olarki doğru düzgün müalice almadıme. Antireklam olmasın bizimkilerin hamısı terifliyir diyirler çox gücdü hekimdi falan ama 1ilde mene doğru düzgün ne diaqnoz qoydu ne de bir çare qıldı. Qaynanamın hekimiydi. Ona göre hemişe onın yanona aparırdı ama indi qeti qerarımdı teze hekimin yanına gedecem düz emelli müalice eliyecem inşallah. Bele boş boş özümü yıpratıram

durandan da qabqasiq yu paltar at masina indi oturmusam
men bura yaziram narahat elemirem sizi?:))

Caan yox ne narahat men de ele bu vaxtlar girirem bura Ayten günortaya qeder yatır herden Ayshen olur burda. O da olmuyanda qalıram tek. :KK43: men yoldaşımı yola salannan sonra uzanıram 1-2saat tvnin qabağında. Sonra durub görürem işderimi :)

qizlar sohbeti ortaq bir mexrece getirek :)))her orqanizm bir olmur elesinden var sidiye getme ola biler elesinde yox hec birine qeti olaraq demek olmaz ki bu daha dogrudur.ama bu da faktdir ki sidiye tez tez getme tek basina hamilelik elameti deyil

Aha düzdü. Yoruldum bu mövzudan :KK51:

yox canim kim deyir onu men ele birinci defeyle hamile qalmisam o dermanla
bu dermanla mualice 3 ay olur sonra bir muddet saxlayirsan tezeden baslayirsan.beli doza artirilmalidi ama bunu hekim demelidi cunku kista yaratma eghitmali da var
Icindeki kagizdan oxumushdum he ona gore icmedim qorxdum redd olaun qismet Allahdandir ne zaman ol dese olacag:))))

X