- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.361
men qiz burcuyem ya qizdi ya xerceng)))baliq da ola biler:))ne qaldi day:)))Heri çox zıt. Git burdan pis qız men buğayam. Mence sen qızsan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
men qiz burcuyem ya qizdi ya xerceng)))baliq da ola biler:))ne qaldi day:)))Heri çox zıt. Git burdan pis qız men buğayam. Mence sen qızsan.
men qiz burcuyem ya qizdi ya xerceng)))baliq da ola biler:))ne qaldi day:)))
Canım sen bu pro üye üçün pul ödemisen?men qiz burcuyem ya qizdi ya xerceng)))baliq da ola biler:))ne qaldi day:)))
yox canim yemek yarismasinda veribler:))Canım sen bu pro üye üçün pul ödemisen?
Bele olanda nolur bes adisinen ferqi nedi?yox canim yemek yarismasinda veribler:))
ele bir ferqi yoxdu acigi.meselen yazilarini rengli eleye bilirsen.imza qoya bilirsen.cinsellik bolumune yorum yaza bilirsen bi de pro uyelerin gire bildiyi geyik bolumu var ora da aktif deyil cox daBele olanda nolur bes adisinen ferqi nedi?
he birinciye odul bir de pro kartdiBirTutamMutluluk20 men ele bilirdim yemek yarışmasında ödül verirler
ele bir ferqi yoxdu acigi.meselen yazilarini rengli eleye bilirsen.imza qoya bilirsen.cinsellik bolumune yorum yaza bilirsen bi de pro uyelerin gire bildiyi geyik bolumu var ora da aktif deyil cox da
he birinciye odul bir de pro kartdi
men birinci defe olan yemek yarismasina qatilmisdim onda hamiya hediyye edildi yeni 1ci olmamisdim:))
Men şiremBirTutamMutluluk20 men ele bilirdim yemek yarışmasında ödül verirler
he 2011den artiq 7 il olacaq:)yox men 2009da aile qurmusam:))))MaşaALLAH 2011den burdasan?
Evlenmemişden qabaq girirdin?)
19 yaşında evlenmisen?he 2011den artiq 7 il olacaq:)yox men 2009da aile qurmusam:))))
hee onda mod idi de:))))ele bilirdik alan olmayacaq evde qaldiq:)))))))19 yaşında evlenmisen?
he 2011den artiq 7 il olacaq:)yox men 2009da aile qurmusam:))))
Qızlar deyrem belkede bizim uşağımız gelecekde bunları oxyyacağ.oda ana olmaq isteyecek kim biler.burda gelecekdeki uşağıma seslenirem.yeter artık gel
Onda sen kimyasal kecirtmisenMen 1hefte çıxıq ayağnan gezmişeme hekim şokdaydı ki nece gezmisen sen. Yox seninkinin ağrısı ele ola biler çünki böyüy idi axı seninki diyesen 7-8heftelik olub. Mende adetimnen 1hefte keçmişdi
Yox dolcayam eslinde bugalarnan ust uste dushur fikirlerim senle nie inatlashirig bilmiremHeri çox zıt. Git burdan pis qız men buğayam. Mence sen qızsan.