- 11 Mart 2018
- 991
- 647
- Konu Sahibi minik_prince
- #10.041
Tebrikler Nə gözəl təsadüf olmuş. Sağlıcakla gəlsin İnşallah❤ben varım ve bugün hamile olduğumu öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler Nə gözəl təsadüf olmuş. Sağlıcakla gəlsin İnşallah❤ben varım ve bugün hamile olduğumu öğrendim
inşallah canım sen nasılsın ?Tebrikler Nə gözəl təsadüf olmuş. Sağlıcakla gəlsin İnşallah❤
Ayyyyy çok sevindimmm. Darısı inşAllah isteyen diğer kızların başınaben varım ve bugün hamile olduğumu öğrendim
Alparslandı adı canım. Hele bu ay inşAllah 3 ayımız olacaq Allah isteyen hamıya sağlıqlı xeyirli övladlar qismet elesinSalam qızlar necəsiniz, elə indicə dedim bir girim görüm nə var nə yox, bəlkə gəlib yazan var, yanılmadım. Judy_K caaan quzum təbrik edirəm, Allah atalı, analı böyütsün, böyük oğlan olsun, valideynlərinə layiq övlad olsun İn şə Allah, Amin. Bacına qismət olsun, Ma şa Allah iki aylıq olmusunuz, adı nədir balaca kişinin ? Sehlinam can sən necəsən, nə var nə yox, neyniyirsən ? Təzə xəbrdən, köhnə xəbərdən : )
Çok sağol canım bugün kan testi verdim çıkmadı dahaAyyyyy çok sevindimmm. Darısı inşAllah isteyen diğer kızların başına
Sağlıkla gelsin inşAllah
Ay o kadar mı yeni? Peki nasıl öğrendin? İdrar testinde mi? Kaç gün geciktin?Çok sağol canım bugün kan testi verdim çıkmadı daha
3 gün gecikti canım cumartesi idrar testinde öğrendim dün gidemedim kan vermeye bugün verdim de hala çıkmamışAy o kadar mı yeni? Peki nasıl öğrendin? İdrar testinde mi? Kaç gün geciktin?
Ha cevap çıkmadı. Bende kanda gebelik çıkmadı dedin sandım. İnşAllah mutlu haberlerini bekliyorum canım3 gün gecikti canım cumartesi idrar testinde öğrendim dün gidemedim kan vermeye bugün verdim de hala çıkmamış
Tamam canım bi çıksın da girip girip kontrol ediyorumHa cevap çıkmadı. Bende kanda gebelik çıkmadı dedin sandım. İnşAllah mutlu haberlerini bekliyorum canım
Çıkınca yaz buraya inşAllah
Ma şa Allah gözəl addır, kim qoyub adını ? Çox istifadə olunan ad deyil ona görə soruşdum, adı ilə böyüsün İn şə Allah.Alparslandı adı canım. Hele bu ay inşAllah 3 ayımız olacaq Allah isteyen hamıya sağlıqlı xeyirli övladlar qismet elesin
Sen necesen canım? Necedi menim yakışıklım?
Şükür yaxşılıqdı canım. Yox bebişim incitmir maşaAllah.Ma şa Allah gözəl addır, kim qoyub adını ? Çox istifadə olunan ad deyil ona görə soruşdum, adı ilə böyüsün İn şə Allah.
Amin bacı Amin, Allah ağzından eşitsin.
Şükür yaxşılıqdır, O da yaxşıdır Şükür, amma dərslər təmiz əsəblərin pozub uşağın, çox yükləyirlər uşaqları.
Bebişin çox korluq vermir ?
Kanda da pozitif çıktı canım şükürHa cevap çıkmadı. Bende kanda gebelik çıkmadı dedin sandım. İnşAllah mutlu haberlerini bekliyorum canım
Çıkınca yaz buraya inşAllah
Yaaa kaç çıktı? Çok sevindim canım. Sağlıkla kucağına al inşAllah. 3-4haftalıktır dimi?Kanda da pozitif çıktı canım şükür
Evet canım 494 çıktı 4-5 haftalıkYaaa kaç çıktı? Çok sevindim canım. Sağlıkla kucağına al inşAllah. 3-4haftalıktır dimi?
Nasıl hissediyorsun kendini?Evet canım 494 çıktı 4-5 haftalık
Şimdilik arada bir gelen kasık ağrısı dışında bir şey hissetmiyorum canım kızımda da bulantı vs 8-10 hafta civarında başlamıştıNasıl hissediyorsun kendini?
İnşAllah kolay bi hamilelik geçirirsin canımŞimdilik arada bir gelen kasık ağrısı dışında bir şey hissetmiyorum canım kızımda da bulantı vs 8-10 hafta civarında başlamıştı
İnşallah canım Allah bekleyen, isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşAllah kolay bi hamilelik geçirirsin canım
Çok aminİnşallah canım Allah bekleyen, isteyen herkese nasip etsin inşallah