- Konu Sahibi minik_prince
- #10.021
Hee ele görünür hekim deyir az qalıb gelen hefteye zada gelmelidi inşAllahgörmürdün ki onsuzda yazdıqlarımı heçvaxt. Sağsalamat İnşallah. Gələn səfər bura baxanda gəlmiş olacaq balaca deyəsən
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee ele görünür hekim deyir az qalıb gelen hefteye zada gelmelidi inşAllahgörmürdün ki onsuzda yazdıqlarımı heçvaxt. Sağsalamat İnşallah. Gələn səfər bura baxanda gəlmiş olacaq balaca deyəsən
İnşallah❤❤ Həyəcan nə dərəcədədi?Hee ele görünür hekim deyir az qalıb gelen hefteye zada gelmelidi inşAllah
Sence? deli kimiyem. Bilmirem ne fikirleşirem neynirem qızlar da bir bir doğur aralık annelerindeki. Onları görende lap deli oluram Allah bütün istiyenlere versin inşAllahİnşallah❤❤ Həyəcan nə dərəcədədi?
Aayda az qaldı ne qeribe bizimde qohum doğuş etdi bir heveslenmisdimki gel goresenSence? deli kimiyem. Bilmirem ne fikirleşirem neynirem qızlar da bir bir doğur aralık annelerindeki. Onları görende lap deli oluram Allah bütün istiyenlere versin inşAllah
Necəsən? Bacın haralardadı? Məncə ürəyi salacaqsansa zəng elə həkimnən soruş. Kafan rahat olsun)) Balacanında kefini pozma, yəgin yeməkləri bəyənmir)))Salam qızlar necəsiz???başım qarışıq idi düz-əməlli gire bilmirdim...necesiz necə gedir???mən özümü çox qəribə hiss edirəmee ürək bulanma qaytarma olmayıb mende...indi yediklerim sanki narahat edir meni ne yesem çox qəribə oluram ya həzm olunmur ya kopdu nedi bilmirəm çox qəribə oluram aclıq var sanki ama yeyende çox narahat oluram sizcə pis bir şey olmazki ??gələn həftə hekime gedəcəm həm analizlər həmdə uzi falan
Şükür canim bacimda gire bilmir hələki usaqla vaxt edə bilmir...hə görüm nə olur yəgin bəyənmirNecəsən? Bacın haralardadı? Məncə ürəyi salacaqsansa zəng elə həkimnən soruş. Kafan rahat olsun)) Balacanında kefini pozma, yəgin yeməkləri bəyənmir)))
Nerdesin senSalam qızlar necesiz? Haralardasız? Nolub bura? Heçkim yoxdu
Burada da mı sen Calci biz burda Azerice sohbet ediyoruzNerdesin sen
Men burdayam ve böyün ağlımdan keçtiniz gızlardan birinin doğumu yağlaşmıştı doğum yapdı mı diye ağlıma tüştüSalam qızlar necesiz? Haralardasız? Nolub bura? Heçkim yoxdu
Bildirim geldi Judy cim neredesin yazacaktım ne yaptın doğum yaptın mı diye tanımadığım halde rüyamda gördüm seni doğum yapmışsın oğlum şarkısını dinliyor musun artık diye soruyorum nasılsın iyi misinSalam qızlar necesiz? Haralardasız? Nolub bura? Heçkim yoxdu
Ben her yerdeyimBurada da mı sen Calci biz burda Azerice sohbet ediyoruz
Oooo kırmızılı hanım da burdaymışNerdesin sen
Men burdayam ve böyün ağlımdan keçtiniz gızlardan birinin doğumu yağlaşmıştı doğum yapdı mı diye ağlıma tüştü
Çok şükür doğum yaptım sağlıkla kucağıma aldım oğlumu, 2aylık olduk bile, çok şükür.Bildirim geldi Judy cim neredesin yazacaktım ne yaptın doğum yaptın mı diye tanımadığım halde rüyamda gördüm seni doğum yapmışsın oğlum şarkısını dinliyor musun artık diye soruyorum nasılsın iyi misin
Ben her yerdeyim
Allah analı babalı büyütsün canımÇok şükür doğum yaptım sağlıkla kucağıma aldım oğlumu, 2aylık olduk bile, çok şükür.
Evet tospikciğim dinliyorum her dinlediğimde de eskisinden daha fazla duygulanıyorum
Hepimizinkini canım. Allah tüm isteyenlere versin inşALLAHAllah analı babalı büyütsün canım
ben varım ve bugün hamile olduğumu öğrendimKim var kim yox buralarda??