- 11 Mart 2018
- 991
- 647
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.861
Bir vaxtlar (Burda qalansan) söhbəti çıxmışdı, o yadıma düşdü nəsəAnladim, mende ele buraliqdayam)
Men burda olmayanda hami neqeder yazisire ne vaxt ki men bekar oluram onda hec kim olmur
Pisikyanin uzune nehlet qalmisam tek evde gunum ya yatmagla yada deli deli is gormekle kecirBoŞ vaxtlarımız tutuşmur onda. Necədi vəziyyət?
Her vaxtin xeyirAxwamiiz xeyir qizlar
Hemise nece olursan gecikme olur?Bat bu ayin 3u idi hele olmamiwam ne duwunursuz agrim falan yoxdu
Yo duzenli oluramHemise nece olursan gecikme olur?
Onda belke var biseylerYo duzenli oluram
Neqeder vaxtdir evlisen?Yo duzenli oluram
Sabah test eleyersende yeqinki men olsam dayana bilmerem eleyerem)
Bu ay hekim nezaretinde yumurtlamam yoxlandi hekim deyerledirin dedi yumurtlamadan sonra qarnimda cox wiwkinlik oldu hetta uzu usde yata bilmedim regl agrilari kimi bele agrilarim olanda ayn 20 falan idi 1 hefde oldu bele agrilar sonra dayandi indide agrim yoxdu 28gunden bir oluram hemiweNeqeder vaxtdir evlisen?
Cox qorxuram neqativ cixar deyeSabah test eleyersende yeqinki men olsam dayana bilmerem eleyerem)
O zaman insallahki vardir biseyler. Evvelde yumurtan yetisirdi ya mualice aldin?Bu ay hekim nezaretinde yumurtlamam yoxlandi hekim deyerledirin dedi yumurtlamadan sonra qarnimda cox wiwkinlik oldu hetta uzu usde yata bilmedim regl agrilari kimi bele agrilarim olanda ayn 20 falan idi 1 hefde oldu bele agrilar sonra dayandi indide agrim yoxdu 28gunden bir oluram hemiwe
Evvel hec yoxlanmamiwdim yeni onemsemirdim sonra internetden arawdirdim yumurtlama takibi programi yukledim vaxlari tryin edib hekime getdim hekim bir dominant falikul oldugunu dedi parladigi gune qeder muayinem davam etdi sonda deyerlendirdim biraz agrilarim oldu ne bilime inwallah bu defe olarO zaman insallahki vardir biseyler. Evvelde yumurtan yetisirdi ya mualice aldin?
Men evvellCox qorxuram neqativ cixar deye
Coxda fikir eleme normal yetiwirse yumurta olar inwaallah hele yeni evlisen hemde. Mende yumurtaliq zeif yumurta yetiwmir 1.6ayliq evliyem. Ama hemise normal olursansa bele vardir herhalda biseylerEvvel hec yoxlanmamiwdim yeni onemsemirdim sonra internetden arawdirdim yumurtlama takibi programi yukledim vaxlari tryin edib hekime getdim hekim bir dominant falikul oldugunu dedi parladigi gune qeder muayinem davam etdi sonda deyerlendirdim biraz agrilarim oldu ne bilime inwallah bu defe olar