- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.841
Maşallah gözel qızsan yoldaşınla da yaraşırsız bir ömür xoşbəxt olun inşallahNiye soruwdunki canim taniw geldik?
Ne bürcüsen can?Cox sagol ureyim tewekurler.Gozlerinin gozelliyidir heyatim
DolcaNe bürcüsen can?
Hmm dolça tanıdığım yoxdu
Bayam derken?Salambayam həmişəki kimi
Men he.Siz Azerbaycanda yasayirsizda he?
Burdayam yazacaqdım guya, yolda hərfləri yedimBayam derken?
İlgin ve alakan için teşekkür ederim canım. İyiyiz çok şükür daha da iyi olacağız. Şehitlerimiz var maalesef Allah rahmet eylesin, kalan askerlerimizin de yardımcıları olsun. Ama sanırım bu savaş galibiyetle bitecek sizlerin de desteğiyle inşallahMerhaba kizlar konuyla alakası yok ama nasılsınız durumlariniz nasıl Azerbaycan'da olanlar merak ediyorum sizleri Allah yar ve yardımcınız olsun dualarimizdasiniz
Allah şehit olanlarimiza rahmet eylesin ins güzel haberlerini almak nasip olsun herdaim dualarimdasinizİlgin ve alakan için teşekkür ederim canım. İyiyiz çok şükür daha da iyi olacağız. Şehitlerimiz var maalesef Allah rahmet eylesin, kalan askerlerimizin de yardımcıları olsun. Ama sanırım bu savaş galibiyetle bitecek sizlerin de desteğiyle inşallah
Bu arada burda kimse konuyla ilgili konuşmuyor zaten keyfine bak dilediğin zaman yazabilirsin
Amin. Allah razı olsun canımAllah şehit olanlarimiza rahmet eylesin ins güzel haberlerini almak nasip olsun herdaim dualarimdasiniz
Ele umumiyyetle sorusdumdaa yoxsa onu elemeyi bilirem))Men he.Kimi soruşursansa tut elinden dart diyecekdim
Kimi soruşursansa cevapla var orda onu bas ondan sonra mesajı yaz. Bele ortaya yazırsan qarışır
Hamımız Azərbaycanda yaşıyırıq. Bölge ferqlerimiz var sadeceEle umumiyyetle sorusdumdaa yoxsa onu elemeyi bilirem))
Anladim, mende ele buraliqdayam)Hamımız Azərbaycanda yaşıyırıq. Bölge ferqlerimiz var sadece