- 11 Mart 2018
- 991
- 647
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.821
Salam. İnşallah Guli007 kimi səndə arzuna tez çatarsan. Karantində evlənmidiz deyesen4aydi evliyem cox isdiyirem gorek bu ay nece olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salam. İnşallah Guli007 kimi səndə arzuna tez çatarsan. Karantində evlənmidiz deyesen4aydi evliyem cox isdiyirem gorek bu ay nece olur
Soğan suyu içmisən?Xoşgeldin. Yeni evlisen tebrik eliyirem
İnşallah çox keçmez hamile qalarsan
Neçe yaşın var?
Menim de diqqetimi o çekdi dedim srazu soruşmuyum qız biraz öyreşsin bizeSalam. İnşallah Guli007 kimi səndə arzuna tez çatarsan. Karantində evlənmidiz deyesen
Hee 2 il evvel içmişdim bir ay. İçdiyim ay yox onnan sonraki ay hamile qalmışdım. Day bilmirem soğan suyunun hesabınaydı neydi. Sen içmemisense yoxla onu da. Xeyirdi deyirler temizdiyir bütün matkanıSoğan suyu içmisən?
Hee inwallah olar .koyumuz karantine duwdu bizde oz aramizda kecirdikSalam. İnşallah Guli007 kimi səndə arzuna tez çatarsan. Karantində evlənmidiz deyesen
Sənə jurnalist kimisən deyən mənnən çıxdı özdə o sualMenim de diqqetimi o çekdi dedim srazu soruşmuyum qız biraz öyreşsin bize
Necə eləmişdin? Resepti, günləri??Hee 2 il evvel içmişdim bir ay. İçdiyim ay yox onnan sonraki ay hamile qalmışdım. Day bilmirem soğan suyunun hesabınaydı neydi. Sen içmemisense yoxla onu da. Xeyirdi deyirler temizdiyir bütün matkanı
Isdeyen her kese qismetSalam qızlar necəsiz her şey normaldıhekim dedi 2hefte keçsin uziyə duş sonrada analiz falan eletmek lazım olar yegin...bu arada test edirəm ara ara artıq qirmizidio 2 xətti görmək lap xoş gəlir gedib gelib baxmaq istiyirem
Jurnalistdiyin de bir adabı var her sualın öz vaxtı var mennen öyren sen bele şeyleriSənə jurnalist kimisən deyən mənnən çıxdı özdə o sual
Hee hekimde dedi nelere diqqət edim...görək ürək döyüntülərini eşitməmiş içim rahat etmiyecek1ci test yoldaşıma supriz etdiyim gün etmişdim 2cide 1ci gün etmişəm uje qip qırmızı olduAllah bütün istiyen herkese o 2 xətti görmeyi nesib elesin inşallah. Seni o qeder yaxşı başa düşürəm ki. Qarnım burnumdadı hele de gedib gelib o 2xettli teste baxıram
Tündleşen testivin şeklini at baxaq gözümüz könlümüz açılsın
Hekimin nelere diqqət elemek lazım olduğunu dedi?
Amin canim hamınızSalam. İnşallah Guli007 kimi səndə arzuna tez çatarsan. Karantində evlənmidiz deyesen
Çoooox sağolun Allah sizede Qismət etsinIsdeyen her kese qismet♥
Kız, prostoy kaset testlerden eliyeydin onlar da qıpqırmızı çıxacaqdı zatenHee hekimde dedi nelere diqqət edim...görək ürək döyüntülərini eşitməmiş içim rahat etmiyecek1ci test yoldaşıma supriz etdiyim gün etmişdim 2cide 1ci gün etmişəm uje qip qırmızı oldu
Beklenen adet tarixi demekdi.Kizlar bat ne demek
Tewekur canimBeklenen adet tarixi demekdi.
Profil şeklindekiler sizsiz? Sen ve yoldaşın?Tewekur canim
BeliProfil şeklindekiler sizsiz? Sen ve yoldaşın?
Niye soruwdunki canim taniw geldik?Profil şeklindekiler sizsiz? Sen ve yoldaşın?
Amin amin aminn burdaki butun qizlara qismettÇoooox sağolun Allah sizede Qismət etsin