Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan suyu içmisən?
Hee 2 il evvel içmişdim bir ay. İçdiyim ay yox onnan sonraki ay hamile qalmışdım. Day bilmirem soğan suyunun hesabınaydı neydi. Sen içmemisense yoxla onu da. Xeyirdi deyirler temizdiyir bütün matkanı

Hee 2 il evvel içmişdim bir ay. İçdiyim ay yox onnan sonraki ay hamile qalmışdım. Day bilmirem soğan suyunun hesabınaydı neydi. Sen içmemisense yoxla onu da. Xeyirdi deyirler temizdiyir bütün matkanı
Necə eləmişdin? Resepti, günləri??

Yoxlamaq istəyirəm əslində. Həm tam tamizlənməmiş kistam var həmdə mens qarışıb son vaxtlar. Deyillər soğan suyu təmizləyir. Amma bi tərəfdəndə qorxuram nəsə ziyanı olar. Prolaktini qaldırdığın eşitmişəm.

Allah bütün istiyen herkese o 2 xətti görmeyi nesib elesin inşallah. 😍 Seni o qeder yaxşı başa düşürəm ki. Qarnım burnumdadı hele de gedib gelib o 2xettli teste baxıram 😂
Tündleşen testivin şeklini at baxaq gözümüz könlümüz açılsın 😍
Hekimin nelere diqqət elemek lazım olduğunu dedi?
Hee hekimde dedi nelere diqqət edim...görək ürək döyüntülərini eşitməmiş içim rahat etmiyecek😍🙏🏻1ci test yoldaşıma supriz etdiyim gün etmişdim 2cide 1ci gün etmişəm uje qip qırmızı oldu😍

Eklentiler

• IMG_20200923_200235.jpg
    IMG_20200923_200235.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20200923_200202.jpg
    IMG_20200923_200202.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 20
Hee hekimde dedi nelere diqqət edim...görək ürək döyüntülərini eşitməmiş içim rahat etmiyecek😍🙏🏻1ci test yoldaşıma supriz etdiyim gün etmişdim 2cide 1ci gün etmişəm uje qip qırmızı oldu😍
Kız, prostoy kaset testlerden eliyeydin onlar da qıpqırmızı çıxacaqdı zaten 😂
İnşallah ürek döyüntülerini de eşidersen canım. Gerek keseni görmeye gedeydin. Menim de testim bele olduğu gün gördüm keseni

X