Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ümidlendirmek istemem ama ilişkide qan gelib bi iki damla sonra gelmiyib. Menim de ilk hamileliyimde ilişkide berk sancım oldu yarımcıq qoyduq ağrıdan. 2 gün sonra hamile olduğumu öyrenmişdim. Bide men eyer adet olacamsa ilişkiden sonra hemen geler, ya sehersi gün en geci 2 gün sonra. Gelmirse hetta beyaz axıntı gəlirsə nese var

İlişgide 1 2 defe olmuşdu qan. Səhəri gün adet olurdum mütləq. 1 həftədi yoxdu heçnə. Görüm səhərdə olmasan eliyəcəm test.

İlişgide 1 2 defe olmuşdu qan. Səhəri gün adet olurdum mütləq. 1 həftədi yoxdu heçnə. Görüm səhərdə olmasan eliyəcəm test.
Hee görürsen sende de ele olub. Yolunu açırda ilişki adetin. Geleceyi varsa gələrdi. İnşallah gelmez canım. Seher gözel xeberlerini gözdüyürem inşallah. Day ilişki olmasın görey nedi ne deyil

Salam Sehlinam adivi yazarsan ilk oncebelke bir test edesen bunlar adeten hamilelokde ola bilir misalcun ag acinti mende deshet cox olub

He uzaq saxla ola biler veya hec cixmiya biler xett sokgun mende gorub aybashi olmusham ama sonraki solgunlari gorub basha dushmushemki hamilelik solgunu ne qederde solgun olsa ozunu bildirir aybashi sokgunuydu emelli solgun olur

Hee görürsen sende de ele olub. Yolunu açırda ilişki adetin. Geleceyi varsa gələrdi. İnşallah gelmez canım. Seher gözel xeberlerini gözdüyürem inşallah. Day ilişki olmasın görey nedi ne deyil
He memdede arada olub ilishki geciken adetimi getirib

Ona qalsa uje 15ci gəlirdi . Mən qarnımdaki "bebişnen" axrıncı dəfə söhbəf eliyəndə, kistaynan danışdığım ortaya çıxdı
Töbe tövbe deli kız bele konuda meni nece güldürdün yox mən ilk defe hiss eledim. Düz çıxdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…