Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düzdü deyirsen canim eslinde bos şeyler üçün ozumu yoruram evliliyimin dadinida cixarda bilmiremgorek bu insanlara sebr ede biliremmi yoldasim deyir ne olsa at menim boynuma ki istemir o menim ailemdende kimse nese dese dene oglunuz istemirmende ele etdimyoldasima hec kim hecne deye bilmirem belke qulagimiz sakit olar bir muddet ona kimide nese olar inşallah esas xeyirli vaxtda sağlıqlı ovlad qismet elesin Allaah hamiya

Düz deyir yaxşı elemisen. Kişiye kim ne diyeceke nöş istemirsen zad demirler onlara. Bizde srazu nöş olmur diyirler.
Yaxşı çıxış yolu tapdın heç olmasa indi dadını çıxart evliliyinin. Yoldaşın da arxandadı zaten. Boş ver getsin.
Hiss eliyirem gözel xəbərlər gelecek senden tezlikle inşallah

Guli007 Amin inşallah. Məndə həmişə deyirəmki xeyirlisi olsun. Kənardakilardaki həmişə olacaq.

İnstitutu qutardım, kim gördü iş xəbər aldı. İş gəldi, evlənmirsən?? başladı. O qutardı "bişeymişey yoxdu?" oldu. Qız olacaq, deyəcəklər qoy bidənə oğlunda olsun. 1ci olacaq, deyəcəklər 2ci nə vaxtdı? Ya dəlixanalıq olmalısan yada fikir vermə.

Bu arada nə gələn gedən var, nədə test çıxmır
Deyirəm bəlkə kistaya görə iynə vurulurdu, həmdə keçən ay çox qarışdı aybaşım. Bəlkə ona görə belə olur??
Bugün eledin heçne çıxmadı?
Kistaya görə yarina içmedin?

Ayy İnsAllah canim heee oda meni sakitlesdirdi rahatladim biraz...yoxsa butun miz miz agliyib depressiyaya dusecekdimo barede dusunmemeye calisacam

Bu arada nə gələn gedən var, nədə test çıxmır
Deyirəm bəlkə kistaya görə iynə vurulurdu, həmdə keçən ay çox qarışdı aybaşım. Bəlkə ona görə belə olur??
O qeder testden yuxuda gorurem gedirem telem telesik test edirem 2xett cixir sonra gorurem qarisir test deyirem sef etdime ilk defedi deye ne heşirimiydiee denee sonra ayiliram

Heee dehsetdilereee biz 5 il sevgili olmusduq bilirdilerki nese var sorucurdular nie getmisen niye getmisen onda bir qelbimi qriridilaar sonra nisanllandiq 1ilde onda indide bu usaq olannan sonra yene istiyecekler heyatimizi yasamaga imkan vermirlerki

Judy_K baxdım internetdə yarina nədi Yo, içməmişəm. Qan durulaşdırıcı iynə vurduq. Həmdə keçən ay həm çox tez oldum, həm 2 həftə qanamam kəsilmədi. Fikirləşirəm bəlkə günümü səf hesablamışam ola bilsin

Belke de. Sen nöş hesablıyırsan Flo var onu yükle yaz herşeyivi ora. Men evlenennen beri onu işdedirem. Ne vaxt adet oldum ne vaxt kesildim hamısı ordadı. O gün hele bir padruqam soruşdu ki sen kürtajdan neçe gün sonra adet olmuşdun? Qayıtdım 2 il evvele baxdım günü gününe lekelenme miktarına qeder dedim qıza. O yaxşıdı onu işded.
Yarina da kista olanda istifade olunur gündelik eyni saatda. Menim kistadan sonra aybaşımı o düzene saldı. Onu içende 28ci gün adet gördüm uzun zaman sonra. Axırıncı defe evlenmemiş 28 olmuşdum.

Programdadı mənimdə arxivim))) Subay vaxtı adi kalendar tuturdum. Mənim adetin nə vaxt gələcəyi bəlli olmur normalda, ona görə programnan düz gəlmir çox vaxt. Təxmini vaxtı nəzarətdə saxlamağıma kömək eliyir. Ovulasiya vaxtı dəyişir, amma onnan 14 gün sonra adet oluram. 14 gün bu səfər çoxdan ķeçib

Judy_K kısta olub səndədə? Bəs deda bunu səhərdən. Aybaşı nevə oldu onnan sora.
Axrıncı 19 günümdə uziyə düşdüm. Həkim dedi unut kistanı, o heçnə eləmir sənə əriyib uje. 2 həftə çəkti iynələr. Onnanda qanama kəsildi.

He ay qız olub. Men tüp bebek üçün getdim hekime uzi eledi dedi kistan var. Bu ay yumurtan çatlamıyıb fırradıb kistaya. Qorxma yarina iç 14 gündü diyesen. Onnan sonra aybaşın tez gelecek. Bir ay içdim. Həqiqətən de 28mi ya 26cı gün mü adet oldum ama lekelenme kimi geldi 2 gün lekelenme oldu sonra adet başdadı. Sonrakı 2ay da normal adet gördüm ama day derman zad içmedim. Onnan sonra da tüp bebek serüveni başladı
Kistanın növleri varda sende ne kistasıdı?

Adı yadımda qalmadı, dilim dönmür düzü Elə məndədə partlamıyıb kistaya çevirmişdi. Yazıq canım, ondada elə bildim hamiləyəm qaçdım testə.
Mənə o ay həkim baravaya matka içməyi demişdi. Yumurtalıqları yetişdirirdi, sevindimki nə yaxşı ot verib)) Nəysə 21 günümdə qanaxma başladı, ki normalda 27-35 arası olur. Düz 2 həftə kəsməsi. Axrı uzidə baxdıki kistaya çevirib. İynə vurduq, 3 4 gün normal aybaşı kimi oldu, təmizləndi

Yox mende belirti vermemişdi heç bilmirdim tüp bebekçün gedende hekim muayine eledi mende dedimmki ne yaxşı başdıyırıq. Dedi yox bu ay başdıya bilmerik kistan var.
Yaxşıki temizdendi getdi. İndi sende de temizdenib, inşallah düzene girecek narahat olma. Yarinanı istifade eledikden sonrakı ay hamile qalanlar çox olub. Ona görə dedim ki yarina ne eceb içmemisen.

Yo dərman vermədi mənə. İynənidə içərdə yığılan qan təmizlənsin deyə vermişdi. Deyirəm yəgin ona görə qarışıb belə. Yoxsa az qalıb 10 gün ola neqativ çıxır test. Yada normal gecikmələrimnəndi bəlkədə. 1 2 gündə olmasa qan verəcəm. Testnən qutardım.

Yox qan nöş verirsen uziye düş birdefelik. Uzide bilersen nedi ne deyil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…