Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yo çoxdan durmuşam. Gözdüyürdüm aptek açılsı düşüm. Yarım saat olar eləmişəm. Karonanın zibilinə düşdüm))
Delibaş tutardında çişivi. Day nöş eliyirdin? Neçe test aşmısan? Əlavə varsa sabah seher birini ele ilk sidikle

Sukur yaxsiliqdi o testi elemek mene qismet olmayib evde alib saxlamisamnegativ gormemek ucun etmemisem bilirdimki yoxdu.... inşallah bu ay umidlenirem gorek
İnşallah Radıxdırma özünü, başını burax getsin. Heç məndə 2 ildə vur tut 5 6 dəfə eləmişəm ya yox. Təzə vaxtlar hər gecikən kimi qaynanam alıb gəlirdi

Qızlar sizdədə elə olurki enerji heç olmasın, ancaq yatmaq istiyəsən İtə dönmüşəm yenə, kim nə desə küsürəm, əsənləşirəm. Axır vaxtlar fikir verirdimki aybaşına az qalmış oluram elə. 2 3 gün sorada enerji patlaması gəlir))

Pms deyirler buna mende olmadı. Hamile olanda oldu. Adet öncesi olmadı. Ama çox qadında olur

Pms deyirler buna mende olmadı. Hamile olanda oldu. Adet öncesi olmadı. Ama çox qadında olur
Onu araştırırdım ineternetdə indi. Mənimdə kafama takılmasın nəsə öyrənməsəm ürəyim patlıyır.
İnanırsanki uzun müddət elə hesab eliyirdimki psixoloji problemıərim var. Hələ keçən il yoldaşıma yalvarırdımki həkimə aparsın məni. 1 2 ay əvvəl tuttum söhbəti ki, aybaşına az qalmış olur. Olandan sonra rahatlaşıram.

Hahah deli kız yoo olurdaa. Hele kimse gelgitli olanda el arasında diyirler aybaşıvın vaxtıdı diyesen
Mende ele olmur. Çünki kocam sağolsun fürset olmur. Menim aybaşıma yaxın onda gelgetler olur

Axir vaxtlar mendede eledi ancaq yatmaq istəyirəm hecne etmek istemirrm

İndi konkret o vəziyətdəyəm. Demək olar heçkimnən danışmamışam səhərdən. Ancaq yatıram. Qonağım gələcək deyəsən bugünü sabahı)) Boşuna yığdım testləri evə

Qizlaaar o qeder pisemkibiz hele yeni yendik vajinumusu....6aydir evliyik..4ay ozumuz istemedik sonrada vajinumus vardi hele yeni yendim ..insanlar o qeder ustume gelirkiimene hekime getmemi usaq olmasi ucun mualice almami dedilermenim vajimus oldugumu bilmiyler bilselerde anlamazlaro qeder pisemki deyirler artiq usaq istiyirik 6aydir bi sey olmur hekime get mualice ol falan cook belke dogru deyirler amaa biz zaten normal iliskude olmadiqki nece olsun men yendigimdede regle az qalmıştı men bir hekimle danismisdim o dedi telesme hele yenidi calis mualicesiz olsunnn indiden baslama...insanlarin dediklerjni takmamaya calisiram ama aglimdan cikmircooox piss oluram her menada

Can Azərbaycanda yaşayan hər qadın o yollardan keçir. Təsəvvür eləki toydan sora elə olduki 1 aya yaxşın ayrı qaldıq yoldaşımnan. Qohumlarda bilir özdə. Kim görsə aybaşı olub olmadığı soruşdu hələ 1 ay tamam olmamış. Əsəblərimi korladılar tamam. Sonrada həkim deyir ki sizin probleminiz yoxdu, gərək beyninizi sakit saxlıyasız. Qoyullarki. İlk vaxtlarda özdə uşaq istəmirdim, amma birdə ayıldımki ağlıyıram olmadığını biləndə. Hər görən soruşur, hərə bi məsləhət verir. Hələ şükür qaynanam sakitləşdirir, yoxsa dözə bilməzdim.
Səndə elə başa düşdüm ki 1 2 aydı uşaq olmur. Həkimə ən tez 6 ayda getmək olar. Məndə elə eləmişdim. Yox yerdən bi zibil çıxarıb dərmana salmıyın özünüzü.

Birdə başı girməyən yerə burnun soxan olanda denən özümüz istəmirik. (Deyir keçəlin dərmanı olsa öz başına sürtərdi). Hamilə qala bilməmək yandırmırda məni. Nəsə kənardan söz eşidən kimi əsəblərim coşur

Həəə canin dehsetdilere ele deyirler sanki 6ildi ay evezine.. hemdə biz yeni baslamisiq gorek qismet olsunama psixlogiyamj o qeder pozurlarki adamda heves istekde qalmir stressdən men ozum istemirem hekimi cunki cox tezdii...ozumun yaxinim 2aydan sonra getdi mualiceye eksine her sey bir birine qarisdi indi nece ildi olmur mem isteyirem tebii olsun belkede oldu ne bilmek olar cunki mensim yumurtalamam vaxtinda olur... ne bilimee o qeder stress edirem umidimde qalmir bezen....belkede boşunadie sadece ozumu yoruram fikirlesib

Ay qızlar sizi yaxşı başa düşürəm bu düşüncesiz insanların içinde beynivi rahat buraxmaq da çetin olur. Ay balam özümüz bilerik kime ne men uşaq istyirem ya istemirem. Camaatın başı çatmıre. Qayıdıb diyesen ki uşaq istyirsen get özün doğ.
Guli007 seninçün hele lap tezdi. Vajinismus teze bitib indiden gedib özvü hekimlere salma. Boşver qulaqlarıvı tıxa elelerine. Menim vecime de deyildi inanırsan? Danışırdılarda özderiyçün.sende fikirleşme. Esas yoldaşındı ve sensen. İnşallah olacaq tezlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…