Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Planshetim yoxduki verim🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️telde ozume ancag catir🤦‍♀️🤣🤣evvel cox takilirdim indiyse diirem ushagdida bir shekilde boyuyecek insan bi yerden sonra hersheyi bosh verir misalcun evvel yerden nese goturende ozumu oldururdum indiyse durub baxiram diirem yesinde neyniyim uje bir yerden sonra baxirsanki senin qacmaginla hecne duzelmir day zibil zad yox pecenyasi zad dushende goturende hecne demirem
:KK57:
Mem day see sözüm yoxdu bajı :olamaz:

Hee yazmisan bagishla haqqivi hala ele haqqiva girdim🙏yox estafrulillah men sene hormetsizlik elemirem sadece bu senin inamlarindi heqiqetende bu beledi qara pishik sonra ne bilim ayagi agir insan qabagina cicmag sohbeti vare sonra sebri neceki bunlari kimse psixologiyasina salir ona inanir ve elede olur buda geqiqetende eledi inan menim sozume eger sen nevaxtsa psixologlug ishin olsa bu verdishivi tergideceksen ve bu inamin gedenden sonra goreceysenki yandirirsanda artig ishe yaramir heqiqetende bele olacag 100% qaranti verirem sene bide uzerliyin bash agrisini goturmeyi bu tibbde var sehv etmiremse onun tustusu cox gozel bash agrisi goturur tezyiqi dengeliyir bu soh eti eshitmishdim ama oz gozumle ocumamisham
Bide Peygemberin haqqinda yazilmiyibsa etrafli bes sen hardan bilirsen Fatimeyi-Zehra uzerlik yandirib eliyib?bilirsen hardan qulagdan eshidilme nesilden nesile oturulen bir adet indide gelib sene cixib yenede hormetle yanashiram xetrive deymesin qetiyyen insanlarin yasham terzi var men buna qarishmaga haqqim yoxdu sadece birgun yoxlamamaga bashla goreceksenki heqiqeten sonradan ishe yaramir bunu yocluyan biri olarag sene diye bilerem
He bide menim imanimin zeyifliyine bunu kucede bir adama bele desenki eger bir insan Namazin sozlerinin tercumesini bele bilmir bu heqiqietende zeyif bir insandi men kimimse sozuyle oturub duran deyilem ozunde azdan cocdan taniyiram hetta o muellimde senin kimi demishdiki zovcen Namaz qilmaga davam etsin onun kimi insanlar coxdu sadece ocuyub elesen meshgul olsun bu elmle ondan sevgi marag yaranacag heqiqetende eledi yeni bunlari men sheyxin sozlerine gore demirem ozumu oz psixologiyami taniyiram deye diirrm subay vacti mescidlere gedirdim derslere gedirdim qulag asirdim xoshuma gelirdi insan hevese gelir indiyse hec bir melumatim hecbir biliyim yoxdu diye mene biraz qarishig gelir gorekde necw olur dadunu baxcaya qoyum inshAllah Allah qismet elese maraglanmag istiyerem bu meseleyle biraz uzun oldu sebrin catsa oxu😅
Sen bele mentiqli danış istiyirsen 3 sehife yaz men oxuyaram. 👍
Bezen dikleşmeden normal başa sala bilirsən düşüncelerivi. Onda dialoqumuz da maraqlı olur.
Üzerlik söhbetini bağlayaq men inanıram meni rahatlatır yoxlamışam da. Ona görə inanıram zaten.
Fikirler müxtəlifdi. İnşallah artırarsan imanıvı. Ama imanım zeifdi deme. Belke gece gündüz namaz qılanların imanı senin başa düşmeyerek ama semimi qelbden qıldığın namazlardakı imanından daha zeifdi.
Heçne ay bajı ALLAH imanıvı artırsın

Sen bele mentiqli danış istiyirsen 3 sehife yaz men oxuyaram. 👍
Bezen dikleşmeden normal başa sala bilirsən düşüncelerivi. Onda dialoqumuz da maraqlı olur.
Üzerlik söhbetini bağlayaq men inanıram meni rahatlatır yoxlamışam da. Ona görə inanıram zaten.
Fikirler müxtəlifdi. İnşallah artırarsan imanıvı. Ama imanım zeifdi deme. Belke gece gündüz namaz qılanların imanı senin başa düşmeyerek ama semimi qelbden qıldığın namazlardakı imanından daha zeifdi.
Heçne ay bajı ALLAH imanıvı artırsın
Hee ay sagol priblemim oduki semimi qelbden qila bilmirem tam nkqtesine toxundun ina gore cox pis oluram urekden qila bilmirem cixda pis oluram😔

Hee ay sagol priblemim oduki semimi qelbden qila bilmirem tam nkqtesine toxundun ina gore cox pis oluram urekden qila bilmirem cixda pis oluram😔
Pis olursansa imanın güclüdü imkanın zeifdi. İmkan eliyib öz üstünde işdiyeceksen yaxşı olacaq. Ama ne başqasına (hansısa şeyxe) dedirtme ne de özün özve imanım zeifdi deme.

Beli beli🤣🤣🤣🤣🤣demeli size tek duam Allah elemesinki ushaginiz yerden tozsoran kimi neyise yesin yoxsa curuyeceksiz en cetin tip ushag diyerdim belkede qrup yoldashimin qizi var ida eynen dadu kimide o gunleri yazibki bogazindan perdenin shpilkasini cixartdirmishig diirler hamilelikde nese acgozluk edende ushag ele olur nese acgozluyumde olmamishdi kecen defe yazmishdim diyesen bacimgilin heyetinde toyug poxunu yeyirdi🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️coc istiyirem bunu tergidsin vaxta var diirler hele

Beli beli🤣🤣🤣🤣🤣demeli size tek duam Allah elemesinki ushaginiz yerden tozsoran kimi neyise yesin yoxsa curuyeceksiz en cetin tip ushag diyerdim belkede qrup yoldashimin qizi var ida eynen dadu kimide o gunleri yazibki bogazindan perdenin shpilkasini cixartdirmishig diirler hamilelikde nese acgozluk edende ushag ele olur nese acgozluyumde olmamishdi kecen defe yazmishdim diyesen bacimgilin heyetinde toyug poxunu yeyirdi🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️coc istiyirem bunu tergidsin vaxta var diirler hele
:kusmuk:
Gözün üstünde olsun götürmesinde. Aa ele şey olar? Min dene xesteliy var Allah elemesin. Sonra peşman olma.

Pis olursansa imanın güclüdü imkanın zeifdi. İmkan eliyib öz üstünde işdiyeceksen yaxşı olacaq. Ama ne başqasına (hansısa şeyxe) dedirtme ne de özün özve imanım zeifdi deme.
Gorekde bashimiza ne gelir 3 gundu uje qilmiram shampunumuz yocduki cimib qusul alim yene behaneler🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️dukanlar acildi nehayetki shampun alim qusullanim bashliyim senin bashin cixir insan intim yucusu gorurse qusulu pozulur ya yox???

Gorekde bashimiza ne gelir 3 gundu uje qilmiram shampunumuz yocduki cimib qusul alim yene behaneler🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️dukanlar acildi nehayetki shampun alim qusullanim bashliyim senin bashin cixir insan intim yucusu gorurse qusulu pozulur ya yox???
Baxır keçirtdiyin hisslere. Mende pozulur şexsen. Qüsul alıram. Sende bağışda özvü yoxla ıslaklık varsa geçmiş olsun gitti gusul.
O behanelerden mende de var. Allah güc versin bugün çimib başdıyım namaza 🤦😔

Baxır keçirtdiyin hisslere. Mende pozulur şexsen. Qüsul alıram. Sende bağışda özvü yoxla ıslaklık varsa geçmiş olsun gitti gusul.
O behanelerden mende de var. Allah güc versin bugün çimib başdıyım namaza 🤦😔
Anladim ne demek istediyivi orqanizmdi nedi onun olub olmadigini sorushursan malasef olur ona gore mene ele gelirki pozulur🤦‍♀️eslinde o behaneler vare bugun fikirleshmishemki tekce Namaza qarshi deyil her sheye qarshi eleyem misalcun coxdandi sscimi zadi uklatka elemirem adeten kraska qoyandan hemishe sac fenliyirdim indiyse 15gundu kraska qoymusham ama fenleyib rengine bele baxmamisham

Anladim ne demek istediyivi orqanizmdi nedi onun olub olmadigini sorushursan malasef olur ona gore mene ele gelirki pozulur🤦‍♀️eslinde o behaneler vare bugun fikirleshmishemki tekce Namaza qarshi deyil her sheye qarshi eleyem misalcun coxdandi sscimi zadi uklatka elemirem adeten kraska qoyandan hemishe sac fenliyirdim indiyse 15gundu kraska qoymusham ama fenleyib rengine bele baxmamisham
Orqanizm yox orqazm. He onu diyirem. Ona göre de almalısan qüsul.
Men de eleyeme. İnsanın rutini pozuldu ele olur. Gül kimi vaxtında her şeyimi eliyirdim. Bir ara hamileliyim riskli oldu hekim dedi gerekmedikce qalxma uzandım mende. İndi dediyin kimi, namaz daxil olmaqla heçneye elim getmir. Neçe gündü diyirem siyirtmelerimi yığışdırım kosmetika şeylerim heresi bir derededi. Günü güne satıram. Yaxşıki evi yığışdıran var yoxsa pox götürer evi 🤦

Orqanizm yox orqazm. He onu diyirem. Ona göre de almalısan qüsul.
Men de eleyeme. İnsanın rutini pozuldu ele olur. Gül kimi vaxtında her şeyimi eliyirdim. Bir ara hamileliyim riskli oldu hekim dedi gerekmedikce qalxma uzandım mende. İndi dediyin kimi, namaz daxil olmaqla heçneye elim getmir. Neçe gündü diyirem siyirtmelerimi yığışdırım kosmetika şeylerim heresi bir derededi. Günü güne satıram. Yaxşıki evi yığışdıran var yoxsa pox götürer evi 🤦
Ayenn aynen eyni gundeyik🤦‍♀️🤦‍♀️nolacak sonumuz??desim axi orqanizm nedi bilmirem🤣🤣🤣turk dilindedi azeri dilinde terbiyesizlik gelir mene🤣🤣🤣🤣

Salam qızlar necəsiz? Köməyiniz lazımdı😣 Evdə kimə desəm hamiləliyə yozacaq boşuna həvəslənmək istəmirəm.
Kistaya görə həkimə gedirdim keçən ay. Son uzi 19 günümdə oldu. Dedi daha problemin yoxdu. 2 3 gün sonra aybaşı sancısı kimi ağrı tuttu amma tez keçdi, heç15 dəqiqə olmadı. Keçən həftədə təxmini aybaşı vaxtım olmalıdı. (Üzürlü sayın əlaqədəb sonra 1 damcı qan gəldi) dedim yəgin uje qanamaya hazırlaşır. 1 həftədi heçnə yoxdu. İndidə ağ axıntı var. Qorxuram deyəsən
Bu 2 ildə sistitdə oldum, göbələyidə gördüm soyuqdəymənidə😭😭😭 qorxuram uje həkimə getməyə.

Salam qızlar necəsiz? Köməyiniz lazımdı😣 Evdə kimə desəm hamiləliyə yozacaq boşuna həvəslənmək istəmirəm.
Kistaya görə həkimə gedirdim keçən ay. Son uzi 19 günümdə oldu. Dedi daha problemin yoxdu. 2 3 gün sonra aybaşı sancısı kimi ağrı tuttu amma tez keçdi, heç15 dəqiqə olmadı. Keçən həftədə təxmini aybaşı vaxtım olmalıdı. (Üzürlü sayın əlaqədəb sonra 1 damcı qan gəldi) dedim yəgin uje qanamaya hazırlaşır. 1 həftədi heçnə yoxdu. İndidə ağ axıntı var. Qorxuram deyəsən
Bu 2 ildə sistitdə oldum, göbələyidə gördüm soyuqdəymənidə😭😭😭 qorxuram uje həkimə getməyə.
Ay qıııızzz test eledeeeee 😍😍😍😍😍😍😍

Həə elə polislərdə onu deyir🤣🤣
Sabahda olmasa düşüb alacam.
Bidədə oldu belə 1 həftə gecikdi. Testdə 2 xətt kölgə kimi görsəndi. Səhər gördüm aybaşı olmuşam. Ona görə o fikri uzaq saxlıyıram🙈
Kölgeni boşver. 1hefte keçib tünd çıxmalıdı. Menim kimi ele. Teste sidiyi damlattın qoy qalsın baxma heç. Saatına bax get fırlan tam 5deq sonra gel bax 😍
Seher inşallah yoxla mütləq. 🤗

X