Hee yazmisan bagishla haqqivi hala ele haqqiva girdim
yox estafrulillah men sene hormetsizlik elemirem sadece bu senin inamlarindi heqiqetende bu beledi qara pishik sonra ne bilim ayagi agir insan qabagina cicmag sohbeti vare sonra sebri neceki bunlari kimse psixologiyasina salir ona inanir ve elede olur buda geqiqetende eledi inan menim sozume eger sen nevaxtsa psixologlug ishin olsa bu verdishivi tergideceksen ve bu inamin gedenden sonra goreceysenki yandirirsanda artig ishe yaramir heqiqetende bele olacag 100% qaranti verirem sene bide uzerliyin bash agrisini goturmeyi bu tibbde var sehv etmiremse onun tustusu cox gozel bash agrisi goturur tezyiqi dengeliyir bu soh eti eshitmishdim ama oz gozumle ocumamisham
Bide Peygemberin haqqinda yazilmiyibsa etrafli bes sen hardan bilirsen Fatimeyi-Zehra uzerlik yandirib eliyib?bilirsen hardan qulagdan eshidilme nesilden nesile oturulen bir adet indide gelib sene cixib yenede hormetle yanashiram xetrive deymesin qetiyyen insanlarin yasham terzi var men buna qarishmaga haqqim yoxdu sadece birgun yoxlamamaga bashla goreceksenki heqiqeten sonradan ishe yaramir bunu yocluyan biri olarag sene diye bilerem
He bide menim imanimin zeyifliyine bunu kucede bir adama bele desenki eger bir insan Namazin sozlerinin tercumesini bele bilmir bu heqiqietende zeyif bir insandi men kimimse sozuyle oturub duran deyilem ozunde azdan cocdan taniyiram hetta o muellimde senin kimi demishdiki zovcen Namaz qilmaga davam etsin onun kimi insanlar coxdu sadece ocuyub elesen meshgul olsun bu elmle ondan sevgi marag yaranacag heqiqetende eledi yeni bunlari men sheyxin sozlerine gore demirem ozumu oz psixologiyami taniyiram deye diirrm subay vacti mescidlere gedirdim derslere gedirdim qulag asirdim xoshuma gelirdi insan hevese gelir indiyse hec bir melumatim hecbir biliyim yoxdu diye mene biraz qarishig gelir gorekde necw olur dadunu baxcaya qoyum inshAllah Allah qismet elese maraglanmag istiyerem bu meseleyle biraz uzun oldu sebrin catsa oxu