Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mem day see sözüm yoxdu bajı

Sen bele mentiqli danış istiyirsen 3 sehife yaz men oxuyaram.
Bezen dikleşmeden normal başa sala bilirsən düşüncelerivi. Onda dialoqumuz da maraqlı olur.
Üzerlik söhbetini bağlayaq men inanıram meni rahatlatır yoxlamışam da. Ona görə inanıram zaten.
Fikirler müxtəlifdi. İnşallah artırarsan imanıvı. Ama imanım zeifdi deme. Belke gece gündüz namaz qılanların imanı senin başa düşmeyerek ama semimi qelbden qıldığın namazlardakı imanından daha zeifdi.
Heçne ay bajı ALLAH imanıvı artırsın

Hee ay sagol priblemim oduki semimi qelbden qila bilmirem tam nkqtesine toxundun ina gore cox pis oluram urekden qila bilmirem cixda pis oluram

Hee ay sagol priblemim oduki semimi qelbden qila bilmirem tam nkqtesine toxundun ina gore cox pis oluram urekden qila bilmirem cixda pis oluram
Pis olursansa imanın güclüdü imkanın zeifdi. İmkan eliyib öz üstünde işdiyeceksen yaxşı olacaq. Ama ne başqasına (hansısa şeyxe) dedirtme ne de özün özve imanım zeifdi deme.

Beli belidemeli size tek duam Allah elemesinki ushaginiz yerden tozsoran kimi neyise yesin yoxsa curuyeceksiz en cetin tip ushag diyerdim belkede qrup yoldashimin qizi var ida eynen dadu kimide o gunleri yazibki bogazindan perdenin shpilkasini cixartdirmishig diirler hamilelikde nese acgozluk edende ushag ele olur nese acgozluyumde olmamishdi kecen defe yazmishdim diyesen bacimgilin heyetinde toyug poxunu yeyirdicoc istiyirem bunu tergidsin vaxta var diirler hele

Gözün üstünde olsun götürmesinde. Aa ele şey olar? Min dene xesteliy var Allah elemesin. Sonra peşman olma.

Pis olursansa imanın güclüdü imkanın zeifdi. İmkan eliyib öz üstünde işdiyeceksen yaxşı olacaq. Ama ne başqasına (hansısa şeyxe) dedirtme ne de özün özve imanım zeifdi deme.
Gorekde bashimiza ne gelir 3 gundu uje qilmiram shampunumuz yocduki cimib qusul alim yene behanelerdukanlar acildi nehayetki shampun alim qusullanim bashliyim senin bashin cixir insan intim yucusu gorurse qusulu pozulur ya yox???

Gorekde bashimiza ne gelir 3 gundu uje qilmiram shampunumuz yocduki cimib qusul alim yene behanelerdukanlar acildi nehayetki shampun alim qusullanim bashliyim senin bashin cixir insan intim yucusu gorurse qusulu pozulur ya yox???
Baxır keçirtdiyin hisslere. Mende pozulur şexsen. Qüsul alıram. Sende bağışda özvü yoxla ıslaklık varsa geçmiş olsun gitti gusul.
O behanelerden mende de var. Allah güc versin bugün çimib başdıyım namaza

Anladim ne demek istediyivi orqanizmdi nedi onun olub olmadigini sorushursan malasef olur ona gore mene ele gelirki pozulureslinde o behaneler vare bugun fikirleshmishemki tekce Namaza qarshi deyil her sheye qarshi eleyem misalcun coxdandi sscimi zadi uklatka elemirem adeten kraska qoyandan hemishe sac fenliyirdim indiyse 15gundu kraska qoymusham ama fenleyib rengine bele baxmamisham

Orqanizm yox orqazm. He onu diyirem. Ona göre de almalısan qüsul.
Men de eleyeme. İnsanın rutini pozuldu ele olur. Gül kimi vaxtında her şeyimi eliyirdim. Bir ara hamileliyim riskli oldu hekim dedi gerekmedikce qalxma uzandım mende. İndi dediyin kimi, namaz daxil olmaqla heçneye elim getmir. Neçe gündü diyirem siyirtmelerimi yığışdırım kosmetika şeylerim heresi bir derededi. Günü güne satıram. Yaxşıki evi yığışdıran var yoxsa pox götürer evi

Ayenn aynen eyni gundeyiknolacak sonumuz??desim axi orqanizm nedi bilmiremturk dilindedi azeri dilinde terbiyesizlik gelir mene

Salam qızlar necəsiz? Köməyiniz lazımdı Evdə kimə desəm hamiləliyə yozacaq boşuna həvəslənmək istəmirəm.
Kistaya görə həkimə gedirdim keçən ay. Son uzi 19 günümdə oldu. Dedi daha problemin yoxdu. 2 3 gün sonra aybaşı sancısı kimi ağrı tuttu amma tez keçdi, heç15 dəqiqə olmadı. Keçən həftədə təxmini aybaşı vaxtım olmalıdı. (Üzürlü sayın əlaqədəb sonra 1 damcı qan gəldi) dedim yəgin uje qanamaya hazırlaşır. 1 həftədi heçnə yoxdu. İndidə ağ axıntı var. Qorxuram deyəsən
Bu 2 ildə sistitdə oldum, göbələyidə gördüm soyuqdəymənidə qorxuram uje həkimə getməyə.

Ay qıııızzz test eledeeeee

Kölgeni boşver. 1hefte keçib tünd çıxmalıdı. Menim kimi ele. Teste sidiyi damlattın qoy qalsın baxma heç. Saatına bax get fırlan tam 5deq sonra gel bax
Seher inşallah yoxla mütləq.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…