- 10 Mayıs 2020
- 645
- 675
- 29
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.841
AminEhh ne deyim vAllah Allah bele dushunceli insanlara agil versin
Delisen variydiki jecib getsindeBaak gördün mü oldu olanlar. Yoxdu dediler here öz kefinde yaşadı bize de geldi haftasonu yasağı6-bazar qaxılıb qalmalıyıq evde. Gül kimi keçib getmişdi bu zehirmar
Yox istemekle bunlari elemeyin hecbir aidiyyati yoxdu misalcun bu deq pampers bagliyiram qollarimda o qeder taqed yoxduki pampersi yuxari cekim emelli bashdi suyum cixibMen de tembelem yalan yok. Ama bu uşağı da gör ne vaxtdı istiyirik hesretindeyik. Eziyet çekib herşeyini nece lazımdı elemeliyik.
İnşallah senin dediyin kimi olmuyacam onda diyecem sene ki nooldu az
Boyuk sebirsizlikle gozledim gelmedi cavab malasef axotun vaxtin olanda bidene tag eliyersen meni hemin cacabaKeçmedim cavabını verdim. Men de diyirem ne eceb söhbət uzatmadı bu qızgörmiyibmiş
Onsuzda sene neyise dakazat elemek olmur. Ay bala yoxdusa nöş qaxılmışıq evdə? Sabah birisigün nöş icazə yoxdu çıxmağa? diyirem tanışda bilişde koronadan ölen var diyir ki varıydıkiDelisen variydiki jecib getsinde
Düzgün başa düşmürsene meni. Men demirem işin asandı kef eliyirsen. Ana deyilem hele çetinliyini bilmirem. Elbetteki yorulub leş düşeceksen. Pampers bağlamağa da heyin olmıyacey, ama olduğu zamanlarda da bele laqeyid yanaşmıyasanda. Eziyetini çekib oyunlarına da özünü gelişimine de vaxt ayırasan. Xoruz yox idi sabah açılmırdı? Telefon olmasaydı uşağa nece baxaceydin? Tvde geden mutliklere baxmağınnan yana deyilem, müeyyen bir müddet baxa bilər hamımız ele böyümüşük, ama telefon ve planşet kimi şeyler uşağı özünnen aslı veziyyete salır. Ananı da uşaqla məşğul olmaqdan soyudur. Anlatmaq istediyim budu.Yox istemekle bunlari elemeyin hecbir aidiyyati yoxdu misalcun bu deq pampers bagliyiram qollarimda o qeder taqed yoxduki pampersi yuxari cekim emelli bashdi suyum cixib
Böyük sebirsizliyini yesinler.Boyuk sebirsizlikle gozledim gelmedi cavab malasef axotun vaxtin olanda bidene tag eliyersen meni hemin cacaba
Bilirswn niye qacilib oturmusan cunki bunu teleb edenler var ona gore menim ailemin 70% hekim ishleyir ozde bextlerinden karona sahesine dushduler mejde sene neyise bilib danishiram heyatda seni gorseydim sene neleri danishardim deli olardinOnsuzda sene neyise dakazat elemek olmur. Ay bala yoxdusa nöş qaxılmışıq evdə? Sabah birisigün nöş icazə yoxdu çıxmağa? diyirem tanışda bilişde koronadan ölen var diyir ki varıydıki
ZirtBöyük sebirsizliyini yesinler.böyük sebirsizlikle de get axtar tap mən yazmışam cavabımı
Menim de qohumum var hekim işdiyir o da. Hemde pandemi xestexanasıdı onda da. Deyir ki xestelik var. Ama bizimkilərin eline fürset düşüb 10u 100 eliyib diyirler. Ama var.Bilirswn niye qacilib oturmusan cunki bunu teleb edenler var ona gore menim ailemin 70% hekim ishleyir ozde bextlerinden karona sahesine dushduler mejde sene neyise bilib danishiram heyatda seni gorseydim sene neleri danishardim deli olardin
Mende uje 30cu defedi diiremki bizde telle planshet sohbeti yoxduDüzgün başa düşmürsene meni. Men demirem işin asandı kef eliyirsen. Ana deyilem hele çetinliyini bilmirem. Elbetteki yorulub leş düşeceksen. Pampers bağlamağa da heyin olmıyacey, ama olduğu zamanlarda da bele laqeyid yanaşmıyasanda. Eziyetini çekib oyunlarına da özünü gelişimine de vaxt ayırasan. Xoruz yox idi sabah açılmırdı? Telefon olmasaydı uşağa nece baxaceydin? Tvde geden mutliklere baxmağınnan yana deyilem, müeyyen bir müddet baxa bilər hamımız ele böyümüşük, ama telefon ve planşet kimi şeyler uşağı özünnen aslı veziyyete salır. Ananı da uşaqla məşğul olmaqdan soyudur. Anlatmaq istediyim budu.
Sana zırt be manyakZirtmen baxmisham o haqda bidene s herfi bele yoxdi
Sen bilirsenki onlarin ozune tapshirig gelirki bu haqda qetiyyen pozitif bishey danisha bilmersen indiki zemanede heckim ishinden olmag istemir he var diibozbashlarini qutarirlar men sene ele bele yerlerden xeber demirem daybagliyag busohbeti cunki menim telim kocamin ishine gore izlemede ola biler vemende bizi poxa sala bileremMenim de qohumum var hekim işdiyir o da. Hemde pandemi xestexanasıdı onda da. Deyir ki xestelik var. Ama bizimkilərin eline fürset düşüb 10u 100 eliyib diyirler. Ama var.
Ay balam sabah planşet de vereceksende eline. Tembelliyinnen. Mende onu diyirem ki lazım deyil.Mende uje 30cu defedi diiremki bizde telle planshet sohbeti yoxdu3cu defedideolar diiremki hergun diirem bugun oynuyacam o qeder ish gorurem bide baciramki saat 10du uje yatmag vaxtidi
Atda at bacim anayam men bide hardan axtarim indi bir yerlerim deyib stolaki cay icimSana zırt be manyakget gözdervi yoxlatdır deyirem o mövzuda fikrimi yazdım ama yaxşı baxmamısan
Planshetim yoxduki verimAy balam sabah planşet de vereceksende eline. Tembelliyinnen. Mende onu diyirem ki lazım deyil.
İş söybetine qalanda da başa düşürem iş çox olur ama ele planlaşdır ki en azından bir günüvü uşağınnan oyuna ayır
Aaa bunu gormemishim@can09e burdadıda bayaq ele danışırdıq he qızı oldu. Leylanın da. Yaxşıdılar şükür.
Hee yazmisan bagishla haqqivi hala ele haqqiva girdimQuranda Peyğemberlerin heyatı yazılmır etraflı bu o demek deyilki bunlar olmıyıb. Peyğəmbər haqqında esaslı Hedisler var meselen. Yoldaşın onları da inkar eliyir? Bezi gicgic insanlar uydururlar düzdü ama fakt yoxlamısan görürsen ki bu üzerliyin sene ziyanı yoxdu xeyri var. Demeli bir esas varda burda. Onu yandıranda heçne yox iyi bele rahatlıq verir adama. Ehli sünne men de sevirem gerçekten özüm şie olsam da hörmet eliyirem. Çünki axmaq qoyun sürüsü şielerden deyilem. Ama menim hörmet elediyim kimi qarşıdaki da hörmet elemelidi men bunu yandırıram bu heqiqeten mene tesir eliyirse (diyeceksen ki psixolojidi, onu da düşündüm, yoldaşım evde olmadan yandırdım her şeyin üst üste geldiyi dönemde. Heç onun xeberi bele olmadı. Ama o anda problemler bitdi) buna inanmaqda da davam eliyirem. Sen ve yoldaşın nece inandız bes senin imanıvın zeif olmasına?
Saldun ujeSen bilirsenki onlarin ozune tapshirig gelirki bu haqda qetiyyen pozitif bishey danisha bilmersen indiki zemanede heckim ishinden olmag istemir he var diibozbashlarini qutarirlar men sene ele bele yerlerden xeber demirem daybagliyag busohbeti cunki menim telim kocamin ishine gore izlemede ola biler vemende bizi poxa sala bilerem