Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Men de tembelem yalan yok. Ama bu uşağı da gör ne vaxtdı istiyirik hesretindeyik. Eziyet çekib herşeyini nece lazımdı elemeliyik.
İnşallah senin dediyin kimi olmuyacam onda diyecem sene ki nooldu az
Yox istemekle bunlari elemeyin hecbir aidiyyati yoxdu misalcun bu deq pampers bagliyiram qollarimda o qeder taqed yoxduki pampersi yuxari cekim emelli bashdi suyum cixib

Yox istemekle bunlari elemeyin hecbir aidiyyati yoxdu misalcun bu deq pampers bagliyiram qollarimda o qeder taqed yoxduki pampersi yuxari cekim emelli bashdi suyum cixib
Düzgün başa düşmürsene meni. Men demirem işin asandı kef eliyirsen. Ana deyilem hele çetinliyini bilmirem. Elbetteki yorulub leş düşeceksen. Pampers bağlamağa da heyin olmıyacey, ama olduğu zamanlarda da bele laqeyid yanaşmıyasanda. Eziyetini çekib oyunlarına da özünü gelişimine de vaxt ayırasan. Xoruz yox idi sabah açılmırdı? Telefon olmasaydı uşağa nece baxaceydin? Tvde geden mutliklere baxmağınnan yana deyilem, müeyyen bir müddet baxa bilər hamımız ele böyümüşük, ama telefon ve planşet kimi şeyler uşağı özünnen aslı veziyyete salır. Ananı da uşaqla məşğul olmaqdan soyudur. Anlatmaq istediyim budu.

Onsuzda sene neyise dakazat elemek olmur. Ay bala yoxdusa nöş qaxılmışıq evdə? Sabah birisigün nöş icazə yoxdu çıxmağa? diyirem tanışda bilişde koronadan ölen var diyir ki varıydıki
Bilirswn niye qacilib oturmusan cunki bunu teleb edenler var ona gore menim ailemin 70% hekim ishleyir ozde bextlerinden karona sahesine dushduler mejde sene neyise bilib danishiram heyatda seni gorseydim sene neleri danishardim deli olardin

Bilirswn niye qacilib oturmusan cunki bunu teleb edenler var ona gore menim ailemin 70% hekim ishleyir ozde bextlerinden karona sahesine dushduler mejde sene neyise bilib danishiram heyatda seni gorseydim sene neleri danishardim deli olardin
Menim de qohumum var hekim işdiyir o da. Hemde pandemi xestexanasıdı onda da. Deyir ki xestelik var. Ama bizimkilərin eline fürset düşüb 10u 100 eliyib diyirler. Ama var.

Mende uje 30cu defedi diiremki bizde telle planshet sohbeti yoxdu3cu defedideolar diiremki hergun diirem bugun oynuyacam o qeder ish gorurem bide baciramki saat 10du uje yatmag vaxtidi

Menim de qohumum var hekim işdiyir o da. Hemde pandemi xestexanasıdı onda da. Deyir ki xestelik var. Ama bizimkilərin eline fürset düşüb 10u 100 eliyib diyirler. Ama var.
Sen bilirsenki onlarin ozune tapshirig gelirki bu haqda qetiyyen pozitif bishey danisha bilmersen indiki zemanede heckim ishinden olmag istemir he var diibozbashlarini qutarirlar men sene ele bele yerlerden xeber demirem daybagliyag busohbeti cunki menim telim kocamin ishine gore izlemede ola biler vemende bizi poxa sala bilerem

Mende uje 30cu defedi diiremki bizde telle planshet sohbeti yoxdu3cu defedideolar diiremki hergun diirem bugun oynuyacam o qeder ish gorurem bide baciramki saat 10du uje yatmag vaxtidi
Ay balam sabah planşet de vereceksende eline. Tembelliyinnen. Mende onu diyirem ki lazım deyil.
İş söybetine qalanda da başa düşürem iş çox olur ama ele planlaşdır ki en azından bir günüvü uşağınnan oyuna ayır

Sana zırt be manyak get gözdervi yoxlatdır deyirem o mövzuda fikrimi yazdım ama yaxşı baxmamısan
Atda at bacim anayam men bide hardan axtarim indi bir yerlerim deyib stolaki cay icimsense hamish hamish uzanmisan divanda shellenirsen anneliyime kec kizimb

Planshetim yoxduki verimtelde ozume ancag catir‍♀evvel cox takilirdim indiyse diirem ushagdida bir shekilde boyuyecek insan bi yerden sonra hersheyi bosh verir misalcun evvel yerden nese goturende ozumu oldururdum indiyse durub baxiram diirem yesinde neyniyim uje bir yerden sonra baxirsanki senin qacmaginla hecne duzelmir day zibil zad yox pecenyasi zad dushende goturende hecne demirem

Hee yazmisan bagishla haqqivi hala ele haqqiva girdimyox estafrulillah men sene hormetsizlik elemirem sadece bu senin inamlarindi heqiqetende bu beledi qara pishik sonra ne bilim ayagi agir insan qabagina cicmag sohbeti vare sonra sebri neceki bunlari kimse psixologiyasina salir ona inanir ve elede olur buda geqiqetende eledi inan menim sozume eger sen nevaxtsa psixologlug ishin olsa bu verdishivi tergideceksen ve bu inamin gedenden sonra goreceysenki yandirirsanda artig ishe yaramir heqiqetende bele olacag 100% qaranti verirem sene bide uzerliyin bash agrisini goturmeyi bu tibbde var sehv etmiremse onun tustusu cox gozel bash agrisi goturur tezyiqi dengeliyir bu soh eti eshitmishdim ama oz gozumle ocumamisham
Bide Peygemberin haqqinda yazilmiyibsa etrafli bes sen hardan bilirsen Fatimeyi-Zehra uzerlik yandirib eliyib?bilirsen hardan qulagdan eshidilme nesilden nesile oturulen bir adet indide gelib sene cixib yenede hormetle yanashiram xetrive deymesin qetiyyen insanlarin yasham terzi var men buna qarishmaga haqqim yoxdu sadece birgun yoxlamamaga bashla goreceksenki heqiqeten sonradan ishe yaramir bunu yocluyan biri olarag sene diye bilerem
He bide menim imanimin zeyifliyine bunu kucede bir adama bele desenki eger bir insan Namazin sozlerinin tercumesini bele bilmir bu heqiqietende zeyif bir insandi men kimimse sozuyle oturub duran deyilem ozunde azdan cocdan taniyiram hetta o muellimde senin kimi demishdiki zovcen Namaz qilmaga davam etsin onun kimi insanlar coxdu sadece ocuyub elesen meshgul olsun bu elmle ondan sevgi marag yaranacag heqiqetende eledi yeni bunlari men sheyxin sozlerine gore demirem ozumu oz psixologiyami taniyiram deye diirrm subay vacti mescidlere gedirdim derslere gedirdim qulag asirdim xoshuma gelirdi insan hevese gelir indiyse hec bir melumatim hecbir biliyim yoxdu diye mene biraz qarishig gelir gorekde necw olur dadunu baxcaya qoyum inshAllah Allah qismet elese maraglanmag istiyerem bu meseleyle biraz uzun oldu sebrin catsa oxu

Saldun uje
Pah ele danışır elebil uşağığda biz heşzad bilmirik. Enerjivi oğluva saxla ona danışarsan uzun uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…