- 10 Mayıs 2020
- 645
- 675
- 29
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.801
Sagol can mənim durum biraz qarışıqdı abort olunmuşam bu yaxınlarda ve de bosaniramCox sagol Allah size qismet etsin inshAllah
Üzrlü sayYoldashim y
Yoldashim yox yaddashim yazmishdim diyesen
Ay qız fil qulağında nöş yatıram srağagün getdim hekime sağlam aileye girende elebil uzaya girirsen. Adama vahime gelir. Özde yoluxmalar çoxalır get gede. Qoyun birdəfəlik keçsin getsin bu zehirmar sonra gezersizde ne xeberdi.Delisen ne risk sen yatmisan fil qulagindaguzel guzel sozler yazardim ama kocam izin vermiyo gelib seni aparacaglar ushagin var diye diye susuturuyo beni
Anladim İnsAllah duzeler mendede agri olurHamileliye göre 4 aydı uje hekim olmaz demişdi dünen yavaş yavaş olabiler dedi oda uzun zamandan sonra olanda ne bilim yavaş yavaş olmasına baxmayaraq ağrım oldu ağrıya göre de çox sıxdım özümü
Yeni evli sayılırsan can öyreşene qeder ağrı olur.esas sıxma özüvü rahat burax. Sıxanda ağrı çox olurAnladim İnsAllah duzeler mendede agri olurama olur esas buda bir şey
Heee getdikce inaniram ki duzelecekYeni evli sayılırsan can öyreşene qeder ağrı olur.esas sıxma özüvü rahat burax. Sıxanda ağrı çox olur
İnşallah canHeee getdikce inaniram ki duzelecek
Qızlar dindar deyləm, çox şeylərdəndə başın çıxmır. Amma o üzərlik söhbəti inamdan aslıdı. Məsələn Qaynanam nəsə narahat olan kimi üzərlik eliyir, deyir vso ağrım ya narahatlığım keçdi. Çünki inanırki göz qalıb deyə özün pia hiss eliyir. Məndə amma işə yaramır elə şeylər. 40 dəfə bel çəkənə, çilə çıxarana apardılar. Hamsına deyinə deyinə getdim, oda xalanın xətrinə. Axrı əl çəktilər, inznmıram deyə təsir eləmir. Oda eyni şeydi məncə.Quranda Peyğemberlerin heyatı yazılmır etraflı bu o demek deyilki bunlar olmıyıb. Peyğəmbər haqqında esaslı Hedisler var meselen. Yoldaşın onları da inkar eliyir? Bezi gicgic insanlar uydururlar düzdü ama fakt yoxlamısan görürsen ki bu üzerliyin sene ziyanı yoxdu xeyri var. Demeli bir esas varda burda. Onu yandıranda heçne yox iyi bele rahatlıq verir adama. Ehli sünne men de sevirem gerçekten özüm şie olsam da hörmet eliyirem. Çünki axmaq qoyun sürüsü şielerden deyilem. Ama menim hörmet elediyim kimi qarşıdaki da hörmet elemelidi men bunu yandırıram bu heqiqeten mene tesir eliyirse (diyeceksen ki psixolojidi, onu da düşündüm, yoldaşım evde olmadan yandırdım her şeyin üst üste geldiyi dönemde. Heç onun xeberi bele olmadı. Ama o anda problemler bitdi) buna inanmaqda da davam eliyirem. Sen ve yoldaşın nece inandız bes senin imanıvın zeif olmasına?
Fantaziyan varsa özün uydur. Mən baldızımın uşaqlarına danışıram elə, heç çoxunun mənasıda olmurHee mutleqdi gorekde gedib cixa bilirem 28 mollda variydi ushaga aid dukan ali bebeydi neydi bilmirem qrup yoldashim demishdi korpe olanda fetmishdim ele kitablar variydi
Kuzum o bel çekmek çile mile boş söhbetdi. Mende inanmayıb getmişəm mecbur. Böyüklerin xetrine. Ve tutmıyıb heçne. Eyni şey deyil mence. Çünki göz nezer Quranda da yazılıb. Sen eyer göze gelmiyen nezer götürmiyen birisense ne gözel çox şanslısan. Ama var axı ele insanlar ki göze çox gelirler. Meselen menim yoldaşım. Men hemişe onunçun üzerlik yandıranda listin üstü pajar olur tonqal kimi göye qalxır yanığı. Ama bezen bütün günü evdəyəm tekbaşınayam özümçün yandırıram çırt çırt çırtıldıyır biraz ama pajar zad olmur. Göze ve üzerliye inanın kızlar boş deyil.Qızlar dindar deyləm, çox şeylərdəndə başın çıxmır. Amma o üzərlik söhbəti inamdan aslıdı. Məsələn Qaynanam nəsə narahat olan kimi üzərlik eliyir, deyir vso axrım ya narahatlığım keçdi. Çünki inanırki göz qalıb deyə özün pia hiss eliyir. Məndə amma işə yaramır elə şeylər. 40 dəfə bel çəkənə, çilə çıxarana apardılar. Hamsına deyinə deyinə getdim, oda xalanın xətrinə. Axrı əl çəktilər, inznmıram deyə təsir eləmir. Oda eyni şeydi məncə.
Day dime. Burda dili bizi yiyir uşaqnan danışmır ki ne danışımFantaziyan varsa özün uydur. Mən baldızımın uşaqlarına danışıram elə, heç çoxunun mənasıda olmurağlıma gələni. Hər görəndə deyir nağıl danış. 1in şəkilli al maraqlı baxsın. Sonra internetdədə çox şey tapmaq olar
Yo gözə inanıram, özdə şirin uşaq görəndə baxmağa qorxuramki göz dəyər.Kuzum o bel çekmek çile mile boş söhbetdi. Mende inanmayıb getmişəm mecbur. Böyüklerin xetrine. Ve tutmıyıb heçne. Eyni şey deyil mence. Çünki göz nezer Quranda da yazılıb. Sen eyer göze gelmiyen nezer götürmiyen birisense ne gözel çox şanslısan. Ama var axı ele insanlar ki göze çox gelirler. Meselen menim yoldaşım. Men hemişe onunçun üzerlik yandıranda listin üstü pajar olur tonqal kimi göye qalxır yanığı. Ama bezen bütün günü evdəyəm tekbaşınayam özümçün yandırıram çırt çırt çırtıldıyır biraz ama pajar zad olmur. Göze ve üzerliye inanın kızlar boş deyil.
Çoxlu çoxlu maşallah de. Onda bişey olmur üreyin temizdise. Ama fesat baxırsansa( seni kastetmirem genel danışıram) dilde maşallah ın da bir önemi olmurYo gözə inanıram, özdə şirin uşaq görəndə baxmağa qorxuramki göz dəyər.
Hə həmişə deyirəm onu, deyirəm göz dəyməsin sənəÇoxlu çoxlu maşallah de. Onda bişey olmur üreyin temizdise. Ama fesat baxırsansa( seni kastetmirem genel danışıram) dilde maşallah ın da bir önemi olmur
Ehhhh qismetSagol can mənim durum biraz qarışıqdı abort olunmuşam bu yaxınlarda ve de bosaniram
Hamileliyine keciremÜzrlü say
Delisen ne yoluxma cox boyuk bir oyun icindryik dahs fazla konushmayayim bj zibilin icindeyikde ona gore cox guljnc gelir mene saddce jndiki vaxtda xestexanaya getmiyesen yocsa bir yerinden karona cicardacaqlarAy qız fil qulağında nöş yatıram srağagün getdim hekime sağlam aileye girende elebil uzaya girirsen. Adama vahime gelir. Özde yoluxmalar çoxalır get gede. Qoyun birdəfəlik keçsin getsin bu zehirmar sonra gezersizde ne xeberdi.
Yoxe qeti maragim yocduFantaziyan varsa özün uydur. Mən baldızımın uşaqlarına danışıram elə, heç çoxunun mənasıda olmurağlıma gələni. Hər görəndə deyir nağıl danış. 1in şəkilli al maraqlı baxsın. Sonra internetdədə çox şey tapmaq olar
He 10cu həftəyə qədər bos kiseydi 10da embrion yarandı ama ürəyi doyinmediEhhhh qismetsenjn ushagin gorsenmirdi uzide ya o biri qiziydi?cox pis lldum ama lap o hedde catmisansa yene qismet(((