Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Day dime. Burda dili bizi yiyir uşaqnan danışmır ki ne danışım 😂 balaca uşaqdı uydur getsinde esas odu anasının sesini eşitsin 🤗
Eshidirde butun gunu qishqirmagimi🤣🤣🤣he he ana olunda gorecem sizi enerjiniz 1% qalanda🥴hergun deyirem oyun oynuyacam vaxt ele ucyrki baciram men ishleri qutarana uje yatmag vsxtidi

Kuzum o bel çekmek çile mile boş söhbetdi. Mende inanmayıb getmişəm mecbur. Böyüklerin xetrine. Ve tutmıyıb heçne. Eyni şey deyil mence. Çünki göz nezer Quranda da yazılıb. Sen eyer göze gelmiyen nezer götürmiyen birisense ne gözel çox şanslısan. Ama var axı ele insanlar ki göze çox gelirler. Meselen menim yoldaşım. Men hemişe onunçun üzerlik yandıranda listin üstü pajar olur tonqal kimi göye qalxır yanığı. Ama bezen bütün günü evdəyəm tekbaşınayam özümçün yandırıram çırt çırt çırtıldıyır biraz ama pajar zad olmur. Göze ve üzerliye inanın kızlar boş deyil.
Sen hele mene bidene Gurandan uzerlik sohbetini atacagdjn at gorek pajari gosterim sene👊 Sehlinam Sehlinam men sene qatiliram bu psixologiya sohbetidi jnsan ozu ozunj duzeldir bu insan psixologiyasi bilsez nelere qadirdi

Uşaq onsuzda deyilənin çoxun başa düşmüyəcək. Ona əsas indi oduki eşitsin, həm söh ehtiyatı yığılacaq, həmdə anasının səsi onu sakitləşdirəcək.
Hicde ele olmur🤣size bir soz deyim bjnlari edecem ve bunlari etmiyecem dediyin hershey alt ust olur🤣beljede ilk ushaqda ele olur cox adamda gormushem 2ci usaq ferqli boyuyur menimde planlarim var🤣

He 10cu həftəyə qədər bos kiseydi 10da embrion yarandı ama ürəyi doyinmedi
🤕qismet bes yoldashinla bu sohbete gore ayrilirsan?neye gore diyirem mende abort olmusham ilk ushsg inkishafdan qalmishdi adam biraz hessas olur yeni biraz zaman kecenden sonra duzelir 2ci shansi belke yoxluyasiz

He 10cu həftəyə qədər bos kiseydi 10da embrion yarandı ama ürəyi doyinmedi
Bayag yazdim gelmiyib nese☹yazmishdimki yoldashinla buna gore ayrilirsiz?neye gore diirem menimde 1ci uahagim inkishafdan qalmishdi insan bele vaxtlarda biraz hessas olur belke 2ci shansini hak edirsiz🙏

🤕qismet bes yoldashinla bu sohbete gore ayrilirsan?neye gore diyirem mende abort olmusham ilk ushsg inkishafdan qalmishdi adam biraz hessas olur yeni biraz zaman kecenden sonra duzelir 2ci shansi belke yoxluyasiz
Yox canim bizim evlilik elə əvvəldən problemli olub yoldaşım tez tez bawqa uzaq rayonda heyvanları var onun yanına gedir bowu boşuna ey işi var özünün ama gündəlik ise getmir deyə gedirdi təsəvvür elə toyumuzun səhərisi belə getmiwdi üzünü az gormuwem ayda bir-iki gün ancaq özümdə qaynana qaynata yanında qalırdım yenədə bowanmadim kurtajdan sora anamın yanına gəldim heç bir dəfə soruşmadı necəsən ağrın varmı sorada gəlirəm gedəy heyvanın yanında qalaq dedi orda qalmaq istemediyimi deyəndə onda elə ömürlük ananın yanında qal dedi sora ta axtarmadi ona görədə boşanacam evdə demiwem

Yox canim bizim evlilik elə əvvəldən problemli olub yoldaşım tez tez bawqa uzaq rayonda heyvanları var onun yanına gedir bowu boşuna ey işi var özünün ama gündəlik ise getmir deyə gedirdi təsəvvür elə toyumuzun səhərisi belə getmiwdi üzünü az gormuwem ayda bir-iki gün ancaq özümdə qaynana qaynata yanında qalırdım yenədə bowanmadim kurtajdan sora anamın yanına gəldim heç bir dəfə soruşmadı necəsən ağrın varmı sorada gəlirəm gedəy heyvanın yanında qalaq dedi orda qalmaq istemediyimi deyəndə onda elə ömürlük ananın yanında qal dedi sora ta axtarmadi ona görədə boşanacam evdə demiwem
Allah köməyiniz olsun❤ Ağıl vermək mənə düşməz, insan özü öz yaşadığını bilər. Bəlkə elə ayrı qalsaz bi müddət başa düşər bəzi şeyləri, peşman olar olar boşanaq deməyinə. Hər nə olsa olsa xeyrinizə olsun İnşallah.

Hicde ele olmur🤣size bir soz deyim bjnlari edecem ve bunlari etmiyecem dediyin hershey alt ust olur🤣beljede ilk ushaqda ele olur cox adamda gormushem 2ci usaq ferqli boyuyur menimde planlarim var🤣
Həmişə yekə yekə danışıramki elə eliyəcəm, sən düz eləmirsən nəbilim nə. Öz başıma gələndə dediklərim hava olur uçur🤣🤣

Allah köməyiniz olsun❤ Ağıl vermək mənə düşməz, insan özü öz yaşadığını bilər. Bəlkə elə ayrı qalsaz bi müddət başa düşər bəzi şeyləri, peşman olar olar boşanaq deməyinə. Hər nə olsa olsa xeyrinizə olsun İnşallah.
Sagol can pewman olar belkede ama yenədə eyni həyatı yawadacaginnan eminem təkrar eyni şeyləri yaşamaqdansa gec olmadan ayrılmaq yaxwidi sabah uwaq olsa daha çətin olacaq

Delisen ne yoluxma cox boyuk bir oyun icindryik dahs fazla konushmayayim bj zibilin icindeyikde ona gore cox guljnc gelir mene saddce jndiki vaxtda xestexanaya getmiyesen yocsa bir yerinden karona cicardacaqlar🤦‍♀️
Oyunu bilirem ay qız. Oyun oduki eyer 10 yoluxmadısa onu 100 gösterirler. Amma bu o demek deyil ki yoxdu bir birimizin tepesine minmeliyik. Tanışda bilişde buna heqiqeten yoluxan bundan ölenler var. Demem oki oyundı diye rahat buraxmaq lazım deyil Allah elemesin yoluxdun sonra ha çabala ki bes oyun idi onda nolacey?

Sen hele mene bidene Gurandan uzerlik sohbetini atacagdjn at gorek pajari gosterim sene👊 Sehlinam Sehlinam men sene qatiliram bu psixologiya sohbetidi jnsan ozu ozunj duzeldir bu insan psixologiyasi bilsez nelere qadirdi
Üzüme durma men atacam zad demedim get bax gör ne demişem eyni şeyi tezden yazmağa halım yoxdu :KK11:

Ehh ne deyim vAllah Allah bele dushunceli insanlara agil versin

Həmişə yekə yekə danışıramki elə eliyəcəm, sən düz eləmirsən nəbilim nə. Öz başıma gələndə dediklərim hava olur uçur🤣🤣
Inanirsan ele olur bacim ushaglarina bacib diirdim bu nece boyutmeydiye zir zir vehsi kimi ne bilim ne menim 1yashli oglum heckimde hecne gormeden ele onlar kimi olubki shokdayam diirem omur boyu en nifret etdiyim ushag tipi ama infi oglumdadi 🤣2gundu mehlede ushaglar gorurem heddinden artig keydiler dadunun enerjisini sevmeye bashlamisham

Oyunu bilirem ay qız. Oyun oduki eyer 10 yoluxmadısa onu 100 gösterirler. Amma bu o demek deyil ki yoxdu bir birimizin tepesine minmeliyik. Tanışda bilişde buna heqiqeten yoluxan bundan ölenler var. Demem oki oyundı diye rahat buraxmaq lazım deyil Allah elemesin yoluxdun sonra ha çabala ki bes oyun idi onda nolacey?
Elbette onu mende deyirem ne qederde olmasa ehtiyativi saxlamalisan her ehtimala qarshi

Elbette onu mende deyirem ne qederde olmasa ehtiyativi saxlamalisan her ehtimala qarshi
Baak gördün mü oldu olanlar. Yoxdu dediler here öz kefinde yaşadı bize de geldi haftasonu yasağı 🤦 6-bazar qaxılıb qalmalıyıq evde. Gül kimi keçib getmişdi bu zehirmar :KK34:

Men diyeceyemee sene sen mene yox🤣🤣🤣ama belkede yaxshi oldu bilmirem onsuzda men evvelden enerjik insan olmamisham tembelliyim hemishe olub gorekde sagsalamat gelsin 🙏
Men de tembelem yalan yok. Ama bu uşağı da gör ne vaxtdı istiyirik hesretindeyik. Eziyet çekib herşeyini nece lazımdı elemeliyik.
İnşallah senin dediyin kimi olmuyacam onda diyecem sene ki nooldu az 😝

X