- 10 Mayıs 2020
- 645
- 675
- 29
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.621
Bax canim 3nu də göndərdim 8ci həftədə yolk kisesi yoxuydu izlenmir yazmışdılar 9da izlendiAkşam görüşürüz reiss
Burda da uşaq yoxdu?Eki Görüntüle 2633639 bu da 9cu həftədə eyni gün baska uzi
8ci həftədəki qarinnan baxılıb 9dakilar altdanBunlara altdan baxıldı? Bir sonrakına gedende sidiy kisen dolu get ele yaxşı görsener. Çox qeribedi inkişaf var ama zeifdi. Ya da yaxşı göre bilmirler uzide
Yox yoxdu deyir axırıncı atdığım iki dənə eyni gün ayrı ayrı yerdə cekilibBurda da uşaq yoxdu?
Birde ne vaxt gedeceksen muayineye?Yox yoxdu deyir axırıncı atdığım iki dənə eyni gün ayrı ayrı yerdə cekilib
4cu gunBirde ne vaxt gedeceksen muayineye?
İnşallah. Hava stres hamsı qatır aləmiCaan fikir vermeye olur bele şeyler hava deyişikliyinden de ola bilir. Mende de olmuşdu, qapqara leke gelirdi. Normala döner inşallah
Yox can men ilk defe 4heftede getdim nöqte boyda kise görsendi altdan uziynen. Birde 7ci heftede getdim uşağı da gördüm. Belke arada bir defe getseydim seninki kimi göre bilerdim ama gec çağırmışdı meni4cu gun
Senin uzilerinde hec menimkine oxwuyan yoxdu?
He ay sağol. Stres de sebeb olur.İnşallah. Hava stres hamsı qatır aləmi
Nəm ey çaşbaş qalmışam bu nə işdi nə açılmır nə yaranmırYox can men ilk defe 4heftede getdim nöqte boyda kise görsendi altdan uziynen. Birde 7ci heftede getdim uşağı da gördüm. Belke arada bir defe getseydim seninki kimi göre bilerdim ama gec çağırmışdı meni
Allah elemesin o ne sözdü. İnkişaf gedir sen ona şükür ele. Birinci hamileliyimde az da olsa ümüd olsaydı inanki ne qeder lazımdısa o qeder gözdiyerdim. Hekimler dedi inkişaf getmir gel götürek inanmadım. Sende heç olmasa yolk var mende heç o da yox idi yeke bomboş kise idi. Abort dediler qoymadım. Dedim bir hefte de gözdiyek. Hemin günü qanaxmam başladı ALLAH uzaq elesin senden mennen bütün hamilelerden. Ondan sonra mecburen abort oldum artıq ümid yox idi. Sende yaranır 4 elle yapışNəm ey çaşbaş qalmışam bu nə işdi nə açılmır nə yaranmır
InşaAllah yaranarAllah elemesin o ne sözdü. İnkişaf gedir sen ona şükür ele. Birinci hamileliyimde az da olsa ümüd olsaydı inanki ne qeder lazımdısa o qeder gözdiyerdim. Hekimler dedi inkişaf getmir gel götürek inanmadım. Sende heç olmasa yolk var mende heç o da yox idi yeke bomboş kise idi. Abort dediler qoymadım. Dedim bir hefte de gözdiyek. Hemin günü qanaxmam başladı ALLAH uzaq elesin senden mennen bütün hamilelerden. Ondan sonra mecburen abort oldum artıq ümid yox idi. Sende yaranır 4 elle yapış
Yaxşı olar herhalda. Axırıncı defe 7 heftelikde görmüşem sonra getmemişem hele.InşaAllah yaranar
Sən necəsən bebiş necedi
Şükür bulanmagi yaxwidi elə mənim elə 6hefteden sora keçdi bulanmalarimYaxşı olar herhalda. Axırıncı defe 7 heftelikde görmüşem sonra getmemişem hele.
Menemde medem ağrıyır üreyim bulanır bele bele keçir günler. Bu güne şükür
Ola biler. Hamı bulantıynan keçirtmirki. Yaxşı olar inşallahŞükür bulanmagi yaxwidi elə mənim elə 6hefteden sora keçdi bulanmalarim
Səndə qanaxma birbaşa qırmızı oldu yoxsa?məndə kariwnivi axıntı başladıOla biler. Hamı bulantıynan keçirtmirki. Yaxşı olar inşallah
Kariçnibi başlamışdı canSəndə qanaxma birbaşa qırmızı oldu yoxsa?məndə kariwnivi axıntı başladı
Hələki ağrı yoxdu dünən axwam da bir-iki damcı bulanıq su gəlmişdiKariçnibi başlamışdı can
Saatlar sonra qırmızı lekelenme oldu sonra artdı. Birde menim lekelenme anında yumurtalığımda ağrı var idi berk ağrı.
qorxutma özüvü kariçnivi axıntı min dene sebebden ola bilir. Hekime get
Hekimim gencededi 3e Kimi isliyir bizde kenddeyik indi də Gəncədə güclü karantin var nece olacaq bilmiremKariçnibi başlamışdı can
Saatlar sonra qırmızı lekelenme oldu sonra artdı. Birde menim lekelenme anında yumurtalığımda ağrı var idi berk ağrı.
qorxutma özüvü kariçnivi axıntı min dene sebebden ola bilir. Hekime get
Canım nedi son vəziyyət?Hekimim gencededi 3e Kimi isliyir bizde kenddeyik indi də Gəncədə güclü karantin var nece olacaq bilmirem