- 10 Mayıs 2020
- 645
- 675
- 29
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.601
Pis.bezileri əsəblərimi korlamiwdi məndə hesabimi sildirmisdimSalam. Necesen? Haralardaydın niye çıxmışdın?
Of senin getdiyin hekimlerdendiye bu. Mence uzi aparatı yaxşı deyil ya nese. Baş açmadım senin işinnen.Pis.bezileri əsəblərimi korlamiwdi məndə hesabimi sildirmisdim
10cu heftedeyem helede uşaq görsənmir ən son keçən həftə yolk kisesi yarandı indi 3gun sora təkrar baxılacaq ama nə ağrım var nədə qanaxmam çox qeribediye
Ne guzel konuşuyor ya... keşke ses kaydı falan atılsa da dinlesem azerice konuşmanızı aşırı hoş bi aksanı varOf senin getdiyin hekimlerdendiye bu. Mence uzi aparatı yaxşı deyil ya nese. Baş açmadım senin işinnen.
O biri qrupda da qızlar seni soruşurdular hamısı nigaran qalıblar
Ooo reis sen buraları bilirmiydinNe guzel konuşuyor ya... keşke ses kaydı falan atılsa da dinlesem azerice konuşmanızı aşırı hoş bi aksanı var
Olmağına oldume, amma aləm qarışıb məndə. Qutaran kimi qaçıram həkimə. Hərşeyi keçtim axır vaxtlar gic gic problemlər çıxır bilmirəm da nədəndi. İndidə (üzürlü sayın) 2 gün qəhvəyi axıntı oldu. 2 gündə tünd ləkələnmələr gəldi uje test alıb gəlmişdimki yerleşme qanamasıdıKız men senin mesajını görmemişemki
Nedi veziyyet? Adet oldun?
Aaaa reisin bilmediği ne varOoo reis sen buraları bilirmiydin
Çok sevindim bizim aksanı sevmeni. Anlaya biliyormusun peki?
Caan fikir vermeye olur bele şeyler hava deyişikliyinden de ola bilir. Mende de olmuşdu, qapqara leke gelirdi. Normala döner inşallahOlmağına oldume, amma aləm qarışıb məndə. Qutaran kimi qaçıram həkimə. Hərşeyi keçtim axır vaxtlar gic gic problemlər çıxır bilmirəm da nədəndi. İndidə (üzürlü sayın) 2 gün qəhvəyi axıntı oldu. 2 gündə tünd ləkələnmələr gəldi uje test alıb gəlmişdimki yerleşme qanamasıdıDünənnən başladı normal. Həmişəkinin təesi oldu eləbil))
O bazı kelimeler halk dilinde olduğundan anlamıyor olabilirsinAaaa reisin bilmediği ne var
Bazı kelimeler çok yabancı geliyor ama yakın kelimeler de var
Tam cozumlenme olmuyor :)
Keçən həftə iki ayrı yerdə uziyə duwdum inanırsan adicə kisənin ölçüsü necə fərqli çıxdı ikisindedeOf senin getdiyin hekimlerdendiye bu. Mence uzi aparatı yaxşı deyil ya nese. Baş açmadım senin işinnen.
O biri qrupda da qızlar seni soruşurdular hamısı nigaran qalıblar
Aaaa üzüldüm be ...O bazı kelimeler halk dilinde olduğundan anlamıyor olabilirsinama yakın kelimelerimiz de baya çok :)
Bizim konuda konuşamıyorum ya Azerice. Kazen uyardıbanın kıyısından döndüm
Fikir vermemişem özüm de çox gire bilmirəm ora. İndi baxaram. Bura gönder uzi şekillerini baxım.Keçən həftə iki ayrı yerdə uziyə duwdum inanırsan adicə kisənin ölçüsü necə fərqli çıxdı ikisindede
Qrupda yazdım dunen amma heçkim görmədi deyəsən uzi sekillerimide atmışdım axırıncı ikisin
Öğretirim tabi. Merak ettiğin kelimeleri sorabilirsinAaaa üzüldüm be ...
arada bi takılırım sana güzel sözler öğretirsin bize :)
Əvvəlcə 8ci heftedekin göndərəcəm baxın bax orda kisə tam boşdu sonrakı həftədəki boş deyilFikir vermemişem özüm de çox gire bilmirəm ora. İndi baxaram. Bura gönder uzi şekillerini baxım.
Ayrı hekimlerde ölçüler ferqli ola bilir.
Göndər baxacam hamısınaƏvvəlcə 8ci heftedekin göndərəcəm baxın bax orda kisə tam boşdu sonrakı həftədəki boş deyil
Akşama topikte bol bol soracağım :) konunuzu bolmeyim size iyi konuşmalar ❤Öğretirim tabi. Merak ettiğin kelimeleri sorabilirsin
Akşam görüşürüz reissAkşama topikte bol bol soracağım :) konunuzu bolmeyim size iyi konuşmalar ❤
Bunlara altdan baxıldı? Bir sonrakına gedende sidiy kisen dolu get ele yaxşı görsener. Çox qeribedi inkişaf var ama zeifdi. Ya da yaxşı göre bilmirler uzideEki Görüntüle 2633638 bu 9cu heftediki bi uzi