Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salam. Necesen? Haralardaydın niye çıxmışdın?
Pis.bezileri əsəblərimi korlamiwdi məndə hesabimi sildirmisdim
10cu heftedeyem helede uşaq görsənmir ən son keçən həftə yolk kisesi yarandı indi 3gun sora təkrar baxılacaq ama nə ağrım var nədə qanaxmam çox qeribediye

Pis.bezileri əsəblərimi korlamiwdi məndə hesabimi sildirmisdim
10cu heftedeyem helede uşaq görsənmir ən son keçən həftə yolk kisesi yarandı indi 3gun sora təkrar baxılacaq ama nə ağrım var nədə qanaxmam çox qeribediye
Of senin getdiyin hekimlerdendiye bu. Mence uzi aparatı yaxşı deyil ya nese. Baş açmadım senin işinnen. 😔
O biri qrupda da qızlar seni soruşurdular hamısı nigaran qalıblar

Of senin getdiyin hekimlerdendiye bu. Mence uzi aparatı yaxşı deyil ya nese. Baş açmadım senin işinnen. 😔
Ne guzel konuşuyor ya... keşke ses kaydı falan atılsa da dinlesem azerice konuşmanızı aşırı hoş bi aksanı var

Kız men senin mesajını görmemişemki 😔
Nedi veziyyet? Adet oldun? 😔
Olmağına oldume, amma aləm qarışıb məndə. Qutaran kimi qaçıram həkimə. Hərşeyi keçtim axır vaxtlar gic gic problemlər çıxır bilmirəm da nədəndi. İndidə (üzürlü sayın) 2 gün qəhvəyi axıntı oldu. 2 gündə tünd ləkələnmələr gəldi uje test alıb gəlmişdimki yerleşme qanamasıdı🤣🤣 Dünənnən başladı normal. Həmişəkinin təesi oldu eləbil))

Olmağına oldume, amma aləm qarışıb məndə. Qutaran kimi qaçıram həkimə. Hərşeyi keçtim axır vaxtlar gic gic problemlər çıxır bilmirəm da nədəndi. İndidə (üzürlü sayın) 2 gün qəhvəyi axıntı oldu. 2 gündə tünd ləkələnmələr gəldi uje test alıb gəlmişdimki yerleşme qanamasıdı🤣🤣 Dünənnən başladı normal. Həmişəkinin təesi oldu eləbil))
Caan fikir vermeye olur bele şeyler hava deyişikliyinden de ola bilir. Mende de olmuşdu, qapqara leke gelirdi. Normala döner inşallah 🤲

Aaaa reisin bilmediği ne var 😁
Bazı kelimeler çok yabancı geliyor ama yakın kelimeler de var
Tam cozumlenme olmuyor :)
O bazı kelimeler halk dilinde olduğundan anlamıyor olabilirsin :KK66: ama yakın kelimelerimiz de baya çok :)
Bizim konuda konuşamıyorum ya Azerice. Kazen uyardı 🤦 banın kıyısından döndüm :KK70:

Keçən həftə iki ayrı yerdə uziyə duwdum inanırsan adicə kisənin ölçüsü necə fərqli çıxdı ikisindede
Qrupda yazdım dunen amma heçkim görmədi deyəsən uzi sekillerimide atmışdım axırıncı ikisin

O bazı kelimeler halk dilinde olduğundan anlamıyor olabilirsin :KK66: ama yakın kelimelerimiz de baya çok :)
Bizim konuda konuşamıyorum ya Azerice. Kazen uyardı 🤦 banın kıyısından döndüm :KK70:
Aaaa üzüldüm be ...
arada bi takılırım sana güzel sözler öğretirsin bize :)

Keçən həftə iki ayrı yerdə uziyə duwdum inanırsan adicə kisənin ölçüsü necə fərqli çıxdı ikisindede
Qrupda yazdım dunen amma heçkim görmədi deyəsən uzi sekillerimide atmışdım axırıncı ikisin
Fikir vermemişem özüm de çox gire bilmirəm ora. İndi baxaram. Bura gönder uzi şekillerini baxım.
Ayrı hekimlerde ölçüler ferqli ola bilir.

IMG_20200507_172706.jpg
bu 8ci heftedekidi bos olan

X