- 11 Mart 2018
- 991
- 647
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.581
Şükür
Caan. Men burdayam. Nece gedir ne var ne yox? Yazmasam da oxumuşam az çox tanıyıram seni. Necedi vəziyyət?ŞükürXoş gəldin. Darıdıme lap buranın köhnə vaxtlarınnan. Nəsə olan kimi gəlirəm bura baxım məsləhət almağa. Cavabda yox ürəyim partlıyır lap
Yaxşılıqdı çox şükür. Həkim yollarındaCaan. Men burdayam. Nece gedir ne var ne yox? Yazmasam da oxumuşam az çox tanıyıram seni. Necedi vəziyyət?
He ay qız men de türkler olan qrupdayam. Bir bizimkini tapdım başdadıq bizim dilde danışmağa admin geldi ki türkçe yazışın camaat başa düşsün. Day uzatmadım ok dedim getdi.Yaxşılıqdı çox şükür. Həkim yollarındaTürklər olan ümumi qruplarada nəsə əlim gəlmir axır baxtlar yazmağa.
Tapmışkan soruşum))).
Ovulasiya vaxtı axıntı başqa cür olur axı. Məndə o bir həftə araynan 2 dəfə oldu. Normaldı görəsən???
Təzədi hələ deyəsənHe ay qız men de türkler olan qrupdayam. Bir bizimkini tapdım başdadıq bizim dilde danışmağa admin geldi ki türkçe yazışın camaat başa düşsün. Day uzatmadım ok dedim getdi.
Ovulyasiya testi falan elemisen? Normal olmağına normaldı. Ama sene bele şeylere takılmamağı meslehet görürəm can. Burax başını fikir verme inan hemin ay qalacaqsan. Men o qeder başını buraxmışdım ki 1hefte keçmişdi batın üstünnen. Yoldaşım test alıb getirmese yadıma da düşmürdü
Çox sağol can sene qismet inşallah.Təzədi hələ deyəsənİnşallah sağ salamat alasan qucağına.
Əslində onu çox fikirləşmirəm. 3 4 aydı həkimnən çıxa bilmirəm. Gah göbələk çıxır, gah soyuqdəymədən yara tökdüm. Qorxuram uje nəsə dəyişiklik olanda
Ayda keçmiyəcək nədi(((( təzə başlıyanda ölürdüm. Mualicədən sora yüngülləşdi amma yenədə dərman eliyirəm hər ay 2 3 gün. Həkimi bezdirmişəm ujeÇox sağol can sene qismet inşallah.
Göbeleyden danışma. Özümü tanıyannan müalice eliyirem sonra anladım ki göbelek heç vaxt tam anlamıyla keçib getmir. İlk həftələrdə de varım idi. Hekim dedi heçne eliye bilmerik dözmelisen. İndi şükür azalıb.
Sende uje neçe ildi can? Heç qalmamısan?
Sənin bacın varidi burda?Çox sağol can sene qismet inşallah.
Göbeleyden danışma. Özümü tanıyannan müalice eliyirem sonra anladım ki göbelek heç vaxt tam anlamıyla keçib getmir. İlk həftələrdə de varım idi. Hekim dedi heçne eliye bilmerik dözmelisen. İndi şükür azalıb.
Sende uje neçe ildi can? Heç qalmamısan?
Belke mende keçmir bilmirem. Axıntıdan qaşıntıdan bezirdim. Müalice eliyirem ele bilirem keçdi biraz sonra tezden baş qaldırır.Ayda keçmiyəcək nədi(((( təzə başlıyanda ölürdüm. Mualicədən sora yüngülləşdi amma yenədə dərman eliyirəm hər ay 2 3 gün. Həkimi bezdirmişəm uje
2 ildi demək olar az qalıb, hamiləlik olmuyub heç.
He burdadı helede. :)Sənin bacın varidi burda?
Tanıdığım qızlardan ətrafımda 10dan 2də normal hamiləlik olub. Qalanı ancaq həkim gəzir. Özüdə konkret səbəb deyən yoxduki mualicə eliyəsənBelke mende keçmir bilmirem. Axıntıdan qaşıntıdan bezirdim. Müalice eliyirem ele bilirem keçdi biraz sonra tezden baş qaldırır.
2il gec deyil. Menim de 2ci ilimde bir hamileliyim oldu soğan suyunnannsonra. Ama inkişafdan qaldı. Onnan 2il sonra birdə indi qalmışam. O da müalicesiz. Arada en qeder müalice eledim heçne de olmadı
Hedee gedirsen en qeder pul tökürsen pul cehenneme en qeder derman qebul eliyirsen hormonlar pozulur birinə derman olanda o birsinin vurub gözünü çıxardırlar. Sonra gel onu mualice ele. Teze de mod düşüb. Sebebi bilinmeyen sonsuzluq. Neçe hekimde eşidirem. Problemi tapmıyanda deyirler sebebi bilinmeyen sonsuzluq. Mene de demişdiler. Sonuç ortada sonsuzluq falan boşdu. İnsanı çökdürürler boş yereTanıdığım qızlardan ətrafımda 10dan 2də normal hamiləlik olub. Qalanı ancaq həkim gəzir. Özüdə konkret səbəb deyən yoxduki mualicə eliyəsən
Savadsız həkimlərin təzə bəhanəsi. Əsas odu şükür Allaha artıq nəticə varHedee gedirsen en qeder pul tökürsen pul cehenneme en qeder derman qebul eliyirsen hormonlar pozulur birinə derman olanda o birsinin vurub gözünü çıxardırlar. Sonra gel onu mualice ele. Teze de mod düşüb. Sebebi bilinmeyen sonsuzluq. Neçe hekimde eşidirem. Problemi tapmıyanda deyirler sebebi bilinmeyen sonsuzluq. Mene de demişdiler. Sonuç ortada sonsuzluq falan boşdu. İnsanı çökdürürler boş yere
He ay sağol. Ele diyib yola verirler. Hamı da qorxuya düşür ki vay sonsuzam süni mayalanma eliyim. Psixoloji olaraq soxurlar insanın beynine.Savadsız həkimlərin təzə bəhanəsi. Əsas odu şükür Allaha artıq nəticə var
Son durum qarışıqdı biraz. Adet olub olmadığımı anlamağa çalışıramHe ay sağol. Ele diyib yola verirler. Hamı da qorxuya düşür ki vay sonsuzam süni mayalanma eliyim. Psixoloji olaraq soxurlar insanın beynine.
Sende son durum ne?
Salam. Necesen? Haralardaydın niye çıxmışdın?Salam qızlar necəsiz məniJudy_K tanıyır əslində əvvəlki adım gunewim idi
Kız men senin mesajını görmemişemkiSon durum qarışıqdı biraz. Adet olub olmadığımı anlamağa çalışıram