Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aytenin topigi yetim qalarda size qismet inshAllah Aytenin bidene oglu var mashAllah sixib suyumu cixardir gecenin bu vaxti vaxt eliyib yemek yeye bilmishem

Aytenin topigi yetim qalarda size qismet inshAllah Aytenin bidene oglu var mashAllah sixib suyumu cixardir gecenin bu vaxti vaxt eliyib yemek yeye bilmishem
Yaz gəldi buralara Topik gül açdı anası gələn kimi. Maşallah Allah saxlasın. Təki başın yaxşı işlərə qarışıq olsun buralar yada düşməsədə olar

Həkimim kimi danışdın lap Deyir başa düşmürəm niyə alınmır səndə

Eyni mesleheti vermishikheqiqetende belediadmin bizim konuma demishdiki turk dilinde yazishun?
Yox aralık anneleri qrupundayam orda bir qız var idi bizimkiydi iki kelme danışdıq öz dilimizde gördüm gelib uyarır bizi ki türkçe danışın

Geldim yene qirginayaxshidi Shukur sen neceseneeee?hamilelik takvimini gordum cox sevindim5nece gedir hamilelik?
Hee az qırışmırdıq senle
Caan çox sağol. Yaxşı gedir çox şükür. Qan laxtalanmam var iyne dermannan yoluna qoyuruq çox şükür.

Hee tezesizde hele üstüne çox düşmiyin inşallah olar. İndiden hekim hekim gezme burax axışına bakıdasan?
Hee vAllah uje o qeder ustumuze gelirler isteyirem hekime gedim analiz falan edek ...hecne cixmasa dincelsinlərr....bizden olsa akisina buraxiriq yoldasimda deyir eyer isteyirsen analiz ver icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…