Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelmedi hələki ağrım da yoxdu
Heçne uzan dincel mecbur olmadıqca qalxma ayağa. Gelmemeyi yaxşıdı. Mende leke leke gelirdi o hekime bu hekime gede gede altdan uziye zada saldılar elediler uje açılış başdadı. Sende kesildise day gelmirse bu yaxşıya işaredi

Heçne uzan dincel mecbur olmadıqca qalxma ayağa. Gelmemeyi yaxşıdı. Mende leke leke gelirdi o hekime bu hekime gede gede altdan uziye zada saldılar elediler uje açılış başdadı. Sende kesildise day gelmirse bu yaxşıya işaredi
Mende 3defe altdan uziyə duwdum hətta dərman içirdim dayandirdimki sagliqsizdisa duwsun yenədə düşmür heleki

Indi yenə idrara gedəndə gəldi azca qatiydi bu defe

O qədər vaxt keçibki heç kimin kim olduğu da yadımnan çıxıb🙈
Qızlar hamilə qala bilmirəm deyə həkimə gedib gəlmək yaman toxunur mənə. Belə hiss eliyniniz olub heç?
Mende mende alemi qatiram🤣birazdan oz qohumlarimi gucle taniyacam🤣 ele hiss elemeyin normaldi ama bir onu basha dushki sen ne qeder stress etsen ne qeder fikir dushunceler olsa o qeder hamile qala bilmiyeceysen cox demirem 1 ay hersheyi unut akishina burax gor nece qalirsan inshAllah

He ay qız men de türkler olan qrupdayam. Bir bizimkini tapdım başdadıq bizim dilde danışmağa admin geldi ki türkçe yazışın camaat başa düşsün. Day uzatmadım ok dedim getdi.

Ovulyasiya testi falan elemisen? Normal olmağına normaldı. Ama sene bele şeylere takılmamağı meslehet görürəm can. Burax başını fikir verme inan hemin ay qalacaqsan. Men o qeder başını buraxmışdım ki 1hefte keçmişdi batın üstünnen. Yoldaşım test alıb getirmese yadıma da düşmürdü
Eyni mesleheti vermishik🤣heqiqetende beledi🥴admin bizim konuma demishdiki turk dilinde yazishun?

X