- 10 Mayıs 2020
- 645
- 675
- 29
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.641
Gelmedi hələki ağrım da yoxduCanım nedi son vəziyyət?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmedi hələki ağrım da yoxduCanım nedi son vəziyyət?
Heçne uzan dincel mecbur olmadıqca qalxma ayağa. Gelmemeyi yaxşıdı. Mende leke leke gelirdi o hekime bu hekime gede gede altdan uziye zada saldılar elediler uje açılış başdadı. Sende kesildise day gelmirse bu yaxşıya işarediGelmedi hələki ağrım da yoxdu
Mende 3defe altdan uziyə duwdum hətta dərman içirdim dayandirdimki sagliqsizdisa duwsun yenədə düşmür helekiHeçne uzan dincel mecbur olmadıqca qalxma ayağa. Gelmemeyi yaxşıdı. Mende leke leke gelirdi o hekime bu hekime gede gede altdan uziye zada saldılar elediler uje açılış başdadı. Sende kesildise day gelmirse bu yaxşıya işaredi
Indi yenə idrara gedəndə gəldi azca qatiydi bu defeHeçne uzan dincel mecbur olmadıqca qalxma ayağa. Gelmemeyi yaxşıdı. Mende leke leke gelirdi o hekime bu hekime gede gede altdan uziye zada saldılar elediler uje açılış başdadı. Sende kesildise day gelmirse bu yaxşıya işaredi
Niyə öz başına dayandırırsan belke de zeif inkişafının sebebi oduyeMende 3defe altdan uziyə duwdum hətta dərman içirdim dayandirdimki sagliqsizdisa duwsun yenədə düşmür heleki
Yox canım o deyil bir-iki gündü dayandirmiwamNiyə öz başına dayandırırsan belke de zeif inkişafının sebebi oduye
Elə həmişə səssizlik olurda)) sən necəsən?Salam qızlaarr neceesizz? Niye sessizdi buralar?
Başıboş buraxıblar buranı. Ayten gelsin diyecem tüm haklarını bana devretsin topiği versin mene olmaz bele yaxşıyam şükür canElə həmişə səssizlik olurda)) sən necəsən?
Ele men de kkdayam bütün günü ama yazmısan bildirim gelmiyib.Bir mənəm bekarçılıqdan burda yatıb dururam
Nç nç mənim bildirimlərim yolda qalır həmişə Aytən özü hardadı görəsənEle men de kkdayam bütün günü ama yazmısan bildirim gelmiyib.
Ayten topiğini yetim qoydu getdiNç nç mənim bildirimlərim yolda qalır həmişə Aytən özü hardadı görəsən
Heç demir bu qızlar neynir orda mənsiz Təki yaxşı olsunlar. Hamiləlik necə gedir bu arada?Ayten topiğini yetim qoydu getdi
Caaaaaaan sen hamilesen?tebrik edirem sagsalamat inshAllahQızlaaarrr men geldiiimmmm necesiz???
Heee be ne bilmishdizYaxşı arada gəlib tərpədirsən qızları Məsləhətinə görədə çox sağol. Elədim onuda, həkimədə getdim.
Mende mende alemi qatirambirazdan oz qohumlarimi gucle taniyacam ele hiss elemeyin normaldi ama bir onu basha dushki sen ne qeder stress etsen ne qeder fikir dushunceler olsa o qeder hamile qala bilmiyeceysen cox demirem 1 ay hersheyi unut akishina burax gor nece qalirsan inshAllahO qədər vaxt keçibki heç kimin kim olduğu da yadımnan çıxıb
Qızlar hamilə qala bilmirəm deyə həkimə gedib gəlmək yaman toxunur mənə. Belə hiss eliyniniz olub heç?
Eyni mesleheti vermishikheqiqetende belediadmin bizim konuma demishdiki turk dilinde yazishun?He ay qız men de türkler olan qrupdayam. Bir bizimkini tapdım başdadıq bizim dilde danışmağa admin geldi ki türkçe yazışın camaat başa düşsün. Day uzatmadım ok dedim getdi.
Ovulyasiya testi falan elemisen? Normal olmağına normaldı. Ama sene bele şeylere takılmamağı meslehet görürəm can. Burax başını fikir verme inan hemin ay qalacaqsan. Men o qeder başını buraxmışdım ki 1hefte keçmişdi batın üstünnen. Yoldaşım test alıb getirmese yadıma da düşmürdü
Ayten)))necedi nenir?He burdadı helede. :)