- 11 Mart 2018
- 991
- 647
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.401
Yox maydə yəginki gedəcəmkorktum lanmenede ele dediler. ki adam var chekilen ay qalmir soraki ay qalir. bu ay hekimede gedecem. deyb adet bitdikden 2gun sora acqarna gelsin. gorey nolur. sen hekime getmrsen?
Mende ilk defe qalanda artıq kabullenmişdim ki normal yolnan olmur. Qerar vermişdik yoldaşımla ki sentyabrda gedek aşılama eletdirek. Ona göre heç fikirleşmedik bele. Avqust ayında hamilə olduğumu öyrenmişdim. Yeni diyiremde indi ele işim olsa ki işim başımnan aşsa bir saniye bele düşünmeye vaxtım olmasa neyise. Onda belke beynimnen vurub çıxardaram o ay qalaram :)Qızlar bu hər şey doğurdanda beyindədi.Judy_K inşallah olar xeyirlisiylə ürəyini sıxma.
Bir iki nəfərdən eşitmişəm. Birinə həkim deyib sən hamilə qala biıməssən o ay qalıb. Biri mualicədən ümidini kəsin dayandıranda hərşeyi qalıb
Profildəki uşağa bayıldımMende ilk defe qalanda artıq kabullenmişdim ki normal yolnan olmur. Qerar vermişdik yoldaşımla ki sentyabrda gedek aşılama eletdirek. Ona göre heç fikirleşmedik bele. Avqust ayında hamilə olduğumu öyrenmişdim. Yeni diyiremde indi ele işim olsa ki işim başımnan aşsa bir saniye bele düşünmeye vaxtım olmasa neyise. Onda belke beynimnen vurub çıxardaram o ay qalaram :)
Profildəki uşağa bayıldımEynən gələcəkdəki qızımdı tıpatıp aynısı
Yox əşi mənim işim olur baş qarışır. Heç uşaq məsələsin dərd eləməzdim normaıda. Amma ətrafda həvəsli çoxdu. Həkim adı eşitməkdən, bişeymişey yoxdu sözünnən pozulur uje əsəblər. Adama nə qədər aktiv olun deyər tanımadığın adamlar.
Kıskandım, mən hər an kimisə döyə bilərəmMende bayıldım gözleri çıxmaq şertiyle menim uşaqlığımdıinşaALLAH mende bu şekli görende dedim ki gelecek qızımdı menim şükür etrafımda hele heçkim soruşmuyub bişey mişey
Kıskandım, mən hər an kimisə döyə bilərəm
İndi bəs necə? Mualicə falan götürürsən?
Kız nasıl başardın onu, yersiz üzü yumuşağam deyəsən)))Qohum eqrabadan uzaq takılaraq kendim buldum bu yolukafam rahat oh mis
Bu ay yoldaşımla göbelekden müalice olunduq. Çox şükür başqa problemimiz yoxdu. İnşaALLAH görek ne olur
Kız nasıl başardın onu, yersiz üzü yumuşağam deyəsən)))
Yaxşı olar inşallah. Bizə bi dərnək lazımdı təxili. Antistres qrupu
Uje bekarçılıqdan qrupun ilk mesajlarını oxuyurdum
Eynen bizde ele edirik, ancaq 1 ci dereceli qohumlar, ohh baw beynimiz dincdi Vallah.Yox kız mende üzü yumşağam yoldaşım ele deyil. Qohumluqnan çox sıkı fıkı olmaqnan arası yoxdu. Ona göre ne onların qohumlarıynan ne bizim. Görüşüb elemirik. Ancaq 1ci dərəcəli yaxınlarbaşda xoşuma gelmirdi onun bu huyu ama sonradan çox işime yaradı kafam rahat
Eynen bizde ele edirik, ancaq 1 ci dereceli qohumlar, ohh baw beynimiz dincdi Vallah.
Qızlar menim ağlım Şelalede qalıbe. Dünyaya getirdi uşağı? Herşey qaydasındadı? Bilmirsiz?
Salam qizlar necesiz?bayraminizda mubarekkkk❤❤❤❤dunen yazacagdim vaxtim olmadi Shelaleden qabag men yazim her ishe burnuni soxan qaynanalar kimi dunen Shakomun qizi geldi cox Shukur
Judy_K 19 martta doğurdu heralde :) en son sütüm yok deyirdi... naptılar bilmiyorum 26 marttan beri de girmemiş
Kimyavi hamiləlik??? Yo nəsə düz gəlmədi eləbil. Neyniyirsən onu?Salam qızlar necesiz? Söz soruşum sizden. Kimyasal gebelik bizde nece tercüme olunur?
Salam can necesen ne var ne yox.sukue biz yaxsiyiq.usaqda sariliq var idi fizioligj deyildii qan uygunsuzluguna gore isi deye getmrdi ve cox idi hee gun apardiq getrdik sistem falan sukur indi azalib.senden ne xeber,?İnşaAllah sağlıklıdır canım herşey yolundadır. Sağol bilgilendirdiğin için tatlım