Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qızlar bu hər şey doğurdanda beyindədi. Judy_K inşallah olar xeyirlisiylə ürəyini sıxma.
Bir iki nəfərdən eşitmişəm. Birinə həkim deyib sən hamilə qala biıməssən o ay qalıb. Biri mualicədən ümidini kəsin dayandıranda hərşeyi qalıb

Mende ilk defe qalanda artıq kabullenmişdim ki normal yolnan olmur. Qerar vermişdik yoldaşımla ki sentyabrda gedek aşılama eletdirek. Ona göre heç fikirleşmedik bele. Avqust ayında hamilə olduğumu öyrenmişdim. Yeni diyiremde indi ele işim olsa ki işim başımnan aşsa bir saniye bele düşünmeye vaxtım olmasa neyise. Onda belke beynimnen vurub çıxardaram o ay qalaram :)

Profildəki uşağa bayıldım Eynən gələcəkdəki qızımdı tıpatıp aynısı
Yox əşi mənim işim olur baş qarışır. Heç uşaq məsələsin dərd eləməzdim normaıda. Amma ətrafda həvəsli çoxdu. Həkim adı eşitməkdən, bişeymişey yoxdu sözünnən pozulur uje əsəblər. Adama nə qədər aktiv olun deyər tanımadığın adamlar.

Mende bayıldım gözleri çıxmaq şertiyle menim uşaqlığımdı inşaALLAH mende bu şekli görende dedim ki gelecek qızımdı menim şükür etrafımda hele heçkim soruşmuyub bişey mişey

Mende bayıldım gözleri çıxmaq şertiyle menim uşaqlığımdı inşaALLAH mende bu şekli görende dedim ki gelecek qızımdı menim şükür etrafımda hele heçkim soruşmuyub bişey mişey
Kıskandım, mən hər an kimisə döyə bilərəm
İndi bəs necə? Mualicə falan götürürsən?

Kıskandım, mən hər an kimisə döyə bilərəm
İndi bəs necə? Mualicə falan götürürsən?

Qohum eqrabadan uzaq takılaraq kendim buldum bu yolu kafam rahat oh mis
Bu ay yoldaşımla göbelekden müalice olunduq. Çox şükür başqa problemimiz yoxdu. İnşaALLAH görek ne olur

Qohum eqrabadan uzaq takılaraq kendim buldum bu yolu kafam rahat oh mis
Bu ay yoldaşımla göbelekden müalice olunduq. Çox şükür başqa problemimiz yoxdu. İnşaALLAH görek ne olur
Kız nasıl başardın onu, yersiz üzü yumuşağam deyəsən)))
Yaxşı olar inşallah. Bizə bi dərnək lazımdı təxili. Antistres qrupu
Uje bekarçılıqdan qrupun ilk mesajlarını oxuyurdum

Kız nasıl başardın onu, yersiz üzü yumuşağam deyəsən)))
Yaxşı olar inşallah. Bizə bi dərnək lazımdı təxili. Antistres qrupu
Uje bekarçılıqdan qrupun ilk mesajlarını oxuyurdum

Yox kız mende üzü yumşağam yoldaşım ele deyil. Qohumluqnan çox sıkı fıkı olmaqnan arası yoxdu. Ona göre ne onların qohumlarıynan ne bizim. Görüşüb elemirik. Ancaq 1ci dərəcəli yaxınlar başda xoşuma gelmirdi onun bu huyu ama sonradan çox işime yaradı kafam rahat

Eynen bizde ele edirik, ancaq 1 ci dereceli qohumlar, ohh baw beynimiz dincdi Vallah.

Eynen bizde ele edirik, ancaq 1 ci dereceli qohumlar, ohh baw beynimiz dincdi Vallah.

He ancaq menim atam anam bacım qardaşım, bide onun anası atası bacısı qardaşı. Qalanlarını ilde bir defe ya görerik ya heç görmerik en gözeli. Qohum çünki insanın ailesini çox qurtdalıyır. Here bir yannan burnunu soxur sende arada qalırsan

Qızlar menim ağlım Şelalede qalıbe. Dünyaya getirdi uşağı? Herşey qaydasındadı? Bilmirsiz?

Salam qızlar necesiz? Söz soruşum sizden. Kimyasal gebelik bizde nece tercüme olunur?

Salam qizlarnecesiz? Judy_K Shelalegil Shukur yaxshidilar biz danishib eliyirik bide kimyasal gebelik bizim dilde yalanci hamilelik kimi kecir

Bide qizlar dogurdanda hershey beyinle elaqelidir adam cox fikirleshende yox raatam diirsen bilmirsen belkede ama stress icinde olursan menim 1 ci hamileliyim eynen Sehlinam dediyi kimi hekim bu ne deyerlerdi mualice yazdiki xestelen bunlara bashla hemin ay omsuzda qalmiyacam demishdim qalmishdim Davuddada bu vaxtlariydi gezib tozurdum ozumcun uje bilirdimki beyimle elaqeledir evde olmurdum oldugum vaxtlarda shekil cekirdim kinolara zada baxirdik beynim tamamen sakitiydi ele qaldim ozuvuzeutleq bir meshguliyyrt tapin toxumag falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…