- 11 Mart 2018
- 991
- 647
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.421
Qızlar klomen istifadə edən ya eşidəniniz var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Qızlar klomen istifadə edən ya eşidəniniz var?
Hə internetdədə o qədər şey yazıblarki başım qaçdı uje birinci dəfədi elədiyin? Necə oldu?Men bu ay istifade eledim aybaşının 5ci gününnen 9cu gününe kimi 5gün içirsen.
Hekimin yazıb?
Hə internetdədə o qədər şey yazıblarki başım qaçdı uje birinci dəfədi elədiyin? Necə oldu?
Klomem yox klofit icmishdim eyni sheydi aybashinin 5 ci gununden 5 gun nece aylarnan icmishdim mene rauf var zobun proffesoru guyakimohterem babanin bacisinin zobunu qesheng emeliyyat etdiyi ucun xestexanani ona verdiler indi tokulmush bi kishidi uzun sozun qisasi hec bir xeyri olmadibibimde demishdiki (ginekoloqdu)sen onu nie icirsen yumurta boyutmek cartlatmagcun dedim onun dozasini heray artirirsan demishdi diesenele lop lop icib getmirsen hemde tuklenme kokelme falan verir ondan 1ilden sonra hamile qaldimQızlar klomen istifadə edən ya eşidəniniz var?
Həkim dedi elə bu ay eliyək. Neçə aylıq kurs deyil. Burdə tüklənmə versə daha ələ gələsi deyiləm nəysə yaşayarıq görərikKlomem yox klofit icmishdim eyni sheydi aybashinin 5 ci gununden 5 gun nece aylarnan icmishdim mene rauf var zobun proffesoru guyakimohterem babanin bacisinin zobunu qesheng emeliyyat etdiyi ucun xestexanani ona verdiler indi tokulmush bi kishidi uzun sozun qisasi hec bir xeyri olmadibibimde demishdiki (ginekoloqdu)sen onu nie icirsen yumurta boyutmek cartlatmagcun dedim onun dozasini heray artirirsan demishdi diesenele lop lop icib getmirsen hemde tuklenme kokelme falan verir ondan 1ilden sonra hamile qaldim
Bu ayki macəramız bir gedir deyəsən))) Hadi hayırlısıAha 1ci defedi. Heçne hele gözdiyirem :) bata hələ çox var
InshAllah yaxshi olarHəkim dedi elə bu ay eliyək. Neçə aylıq kurs deyil. Burdə tüklənmə versə daha ələ gələsi deyiləm nəysə yaşayarıq görərik
salam men yaxwi sen necesen? nece gedir hamilelik? cinsini oyrenmisiz?Salam qizlar. Sesiniz gelmir. Necesiz? Ne var ne yox?
Sukur yaxwiyam men de. Qizim olacaq insallah.)) qarnim ayima gore cox boyukdu ona gore de belime cox yuk dusur, uzaniram ele. Sende ne xeber?salam men yaxwi sen necesen? nece gedir hamilelik? cinsini oyrenmisiz?
Leylaa maşşallah böyümüşün 24.haftaya girmişsim. kızın olacakmış gözün aydın canım. Darısı başımıza :)Sukur yaxwiyam men de. Qizim olacaq insallah.)) qarnim ayima gore cox boyukdu ona gore de belime cox yuk dusur, uzaniram ele. Sende ne xeber?
bebe boyuk o zaman) mawallah olsun. bat sabah. beklemedeyemSukur yaxwiyam men de. Qizim olacaq insallah.)) qarnim ayima gore cox boyukdu ona gore de belime cox yuk dusur, uzaniram ele. Sende ne xeber?
Cok sagol kuzum, Aaaamiiinnn insallah. Sen nasilsin?Leylaa maşşallah böyümüşün 24.haftaya girmişsim. kızın olacakmış gözün aydın canım. Darısı başımıza :)
Mende hemiwe bele olub canim, qarnim boyuk olur, bebiwler de boyuk olub he, hem de 8 ayinda)) insallah olmarsan, xeyirlisibebe boyuk o zaman) mawallah olsun. bat sabah. beklemedeyem
iyi canım ben de iş güç uğraşıyoruz.. :)Cok sagol kuzum, Aaaamiiinnn insallah. Sen nasilsin?