- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.441
Şəkillər göndərdim təxmini belə bir şeylərdir, xahiş edirəm deyin hardan taparam bilən varsa. Yanınızda apteklərdən filan baxın, olsa yerini deyin də mənə burdan xahiş edirəm
Əleyküm Salam, elə mən özüm də birinci dəfədir görürəm quzum. Hə google da gördüm, aliexpress də zadda var can. Amma yoldaşım nə qədər eliyir qeydiyyatdan keçə bilmir, deyir yalnışdır, yalnışdır. Yoxsa ordan sifariş verərdim, həm də deyir guya elə yerlərdən sifariş edəndə bir aya gəlir. Mənə vacib, tez lazımdırSalam canım men birinci defedi bele elcek görürem. Googleda zadda baxmısan? Heç bir məlumat yoxdu harda satıldığına dair?
salam Nuwi..inwallah taparsan tezliknen. gozde qulaqda olacam rastma chixsa yazaram sene burda. he alibabadan gec gelir 23-43gun erzindeƏleyküm Salam, elə mən özüm də birinci dəfədir görürəm quzum. Hə google da gördüm, aliexpress də zadda var can. Amma yoldaşım nə qədər eliyir qeydiyyatdan keçə bilmir, deyir yalnışdır, yalnışdır. Yoxsa ordan sifariş verərdim, həm də deyir guya elə yerlərdən sifariş edəndə bir aya gəlir. Mənə vacib, tez lazımdır
Əleyküm Salam, elə mən özüm də birinci dəfədir görürəm quzum. Hə google da gördüm, aliexpress də zadda var can. Amma yoldaşım nə qədər eliyir qeydiyyatdan keçə bilmir, deyir yalnışdır, yalnışdır. Yoxsa ordan sifariş verərdim, həm də deyir guya elə yerlərdən sifariş edəndə bir aya gəlir. Mənə vacib, tez lazımdır
Salam canim, aliexpress den men sifariw ede bilirem en tezi 3 hefteye gelir gozleye bilersense edim. Men burda gormemiwem hecƏleyküm Salam, elə mən özüm də birinci dəfədir görürəm quzum. Hə google da gördüm, aliexpress də zadda var can. Amma yoldaşım nə qədər eliyir qeydiyyatdan keçə bilmir, deyir yalnışdır, yalnışdır. Yoxsa ordan sifariş verərdim, həm də deyir guya elə yerlərdən sifariş edəndə bir aya gəlir. Mənə vacib, tez lazımdır
geçmiş olsun hira Allah şifa versin.. stres yaptın sanırım... sabununa falan dikkat et ille eldiven şartmıymış.. arkadaşımın annesi de olmuştu elini bişeye sürmedi bir süre.. çocuk da var zor olucak lakin yoldaşın yardımcı olsun bir süre.Qızlar bağışlayın tək tək yazmıram, cavab verdiyinizə görə sağ olun Allah razı olsun hamınızdan.Judy_K quzum tez lazımdır, googleden egzama eldiveni yazın çıxacaq. Əllərimdə egzama əmələ gəlib, bu gün yoldaşım getdi şəhərə baxaq tapa biləcəkmi, siz də yenə baxın qızlar xahiş edirəm. LeylaJ canım qoy görüm yoldaşım bu gün nə xəbərnən gəlir, xəbər edərəm. Qızlar bağışlayın kefinizi, halınızı soruşa bilmirəm tək tək, bu xəstəlik çox əsəb gətirən bir xəstəlikdir, heç nə haqda fikirləşə bilmirəm, inciməyin yaxşımı. S shemss678 İn şə Allah taparam quzum, çox ehtiyacım var, hə can bir baxın orda burda getdiyiniz yerlərə
Sağ ol canım, Allah razı olsun. Benim için şart canım, senin dediğin gibi kimse yok bana yardım edecek, her şeyi kendim yapıyorum. O yüzden lazım bana, lastik eldiven giyip yapıyorum her şeyi, o da sağalmasını engelliyor, artıyor hatta. Onun için pamuk eldiven giymem şart ki, elim lastikle temasda olmasın. Eşim yardım edemez canım, sabah çıkıp akşam geliyor : ( çok çaresiz durumdayımgeçmiş olsun hira Allah şifa versin.. stres yaptın sanırım... sabununa falan dikkat et ille eldiven şartmıymış.. arkadaşımın annesi de olmuştu elini bişeye sürmedi bir süre.. çocuk da var zor olucak lakin yoldaşın yardımcı olsun bir süre.
Allah yardımcın olsun kuzumSağ ol canım, Allah razı olsun. Benim için şart canım, senin dediğin gibi kimse yok bana yardım edecek, her şeyi kendim yapıyorum. O yüzden lazım bana, lastik eldiven giyip yapıyorum her şeyi, o da sağalmasını engelliyor, artıyor hatta. Onun için pamuk eldiven giymem şart ki, elim lastikle temasda olmasın. Eşim yardım edemez canım, sabah çıkıp akşam geliyor : ( çok çaresiz durumdayım
İn şe Allah, sağ olasın canım, Allah razı olsunAllah yardımcın olsun kuzum
quzum instaqramda tibbi avadanliqlar seyfelerine drecte yazdim soruwdum gelen cvblardan yoxdu deyrler ama hamsi cvb yazmiyb. musbet cvb yazsalar xeber ederem. tesuf bunnan bawqa elimnen nese gelmr. temiz pambiqdan parcha alib tikdirmey alinmir he?Axşamınız xeyir, tapa bilmədik, sabah tanış var deyib sədərəyə də baxaram, orda da olmasa bilmirəm neyniyəcəm.LeylaJ canım bu qeydiyyat məsələsin mənə başa sal də, əslində yoldaşımın qeydiyyatı var ora, ama niyəsə yalnışdır deyir. Dəfələrnən mən də yoxladım, özü də xeyri yoxdur yalnışdır deyir
Caaan sağ ol e, day elədiyini eliyirsən də başqa neynəməlisən ki, heç olmasa bir şey etməyə çalışırsan. Allah ürəyinə görə versin İn şə Allah. O mənim də ağlıma gəldi can, amma yaxın məsafədə dərzi yoxdur, uzağa da gedə bilmirəm hələlik.quzum instaqramda tibbi avadanliqlar seyfelerine drecte yazdim soruwdum gelen cvblardan yoxdu deyrler ama hamsi cvb yazmiyb. musbet cvb yazsalar xeber ederem. tesuf bunnan bawqa elimnen nese gelmr. temiz pambiqdan parcha alib tikdirmey alinmir he?
amin Nuwim. inwallah taparsan. olmadi alibabadan sifariwle ancaqCaaan sağ ol e, day elədiyini eliyirsən də başqa neynəməlisən ki, heç olmasa bir şey etməyə çalışırsan. Allah ürəyinə görə versin İn şə Allah. O mənim də ağlıma gəldi can, amma yaxın məsafədə dərzi yoxdur, uzağa da gedə bilmirəm hələlik.
amin Nuwim. inwallah taparsan. olmadi alibabadan sifariwle ancaq
Görək də quzum, İn şə Allahamin Nuwim. inwallah taparsan. olmadi alibabadan sifariwle ancaq
Nushi salam canim Allah shefa versin mem indi yoldashima gosterdim onlarin aptekleri var sheherde sorushdu yoxdu bide sederekde zaddada olmaz yoldashim oz ishiyle elaqeder curbecur elcekler alir diir bele shey yoxdu azeride belkede olar ama biliremki o hersheye fokir verendi gorseydi yadinda qalardi hersheyle maraglanirGörək də quzum, İn şə Allah
Canim burda nece bawa salim, men de 4-5 il olar qeydiyytdan kecmiwem gerek tezesini acam gorum hamsi etaplardi gosterem, oZum sifariw ede bilerem sadece mene de axtariwda ne yazim onun adi ne gedir? Sene gondereremAxşamınız xeyir, tapa bilmədik, sabah tanış var deyib sədərəyə də baxaram, orda da olmasa bilmirəm neyniyəcəm.LeylaJ canım bu qeydiyyat məsələsin mənə başa sal də, əslində yoldaşımın qeydiyyatı var ora, ama niyəsə yalnışdır deyir. Dəfələrnən mən də yoxladım, özü də xeyri yoxdur yalnışdır deyir
Salam canım, çox sağ ol Allah razı olsun, hə dünən baxıblar sədərəyə deyir yoxdur. Yoldaşım da Bakının altını üstünə gətirib yoxdur. Sağ olun ki, heç biriniz biganə yanaşmadınız, Allah razı olsun.Nushi salam canim Allah shefa versin mem indi yoldashima gosterdim onlarin aptekleri var sheherde sorushdu yoxdu bide sederekde zaddada olmaz yoldashim oz ishiyle elaqeder curbecur elcekler alir diir bele shey yoxdu azeride belkede olar ama biliremki o hersheye fokir verendi gorseydi yadinda qalardi hersheyle maraglanir
Can narahat olma eybi yoxdur, pamuk eldiven yazıram gəlir. Amma özbaşıma deyə bilmirəm də sənə ki, sifariş ver. Dedilər hərbçi mağazasında bəlkə olar, olmasa yoldaşımnan danışıb sənə deyərəm. Allah razi olsun canımCanim burda nece bawa salim, men de 4-5 il olar qeydiyytdan kecmiwem gerek tezesini acam gorum hamsi etaplardi gosterem, oZum sifariw ede bilerem sadece mene de axtariwda ne yazim onun adi ne gedir? Sene gondererem