Bide
S shemss678 men hamile olanda bildimki hamile qalmag istiyenin zobunu 2 ye salirlar yeni normal ozuycun dermansiz zad qalan zobu 4 sinirdida ama onu salirlar hetta bunu eshidende cox teccublenmishdim o bir yer vare 9 ay
orda qizlar yazmishdiki hekim bizim zobumuzun 2 ye salinmag lazim oldugunu dedi zad mende diirdim sizin hekiminiz gijdi yatan zobu nie oyadirki ama sonra oz hekimimden sorushdum oda mene dediki hamile qalmag ucun ele edirlermish aklinda bulunsun bide men ilk hamileliyimde dermani zadi buraxmishdim hamile qalanda 11 dan yuxariydi bibim demishdi bu nedi ushagi inkishafdan saxliyacagsan sen bibim hekkmimiydi ama Davudda derman icirdim zobum 2lerdende ashagilardaydi stabil qalmishdi vaxtimdan 3-4 gun kecmishdi zobum uje 8 iydi sora 100 icdim dogana kimi mene hamilelikde az dozali derman tesir etmirmish o vaxt cox gic gic sheyler oxumushdum sora dedim ayten 1 ci hamilelikdede cox oxudun axiri ushagi inkishafdan saxladin stressden ona gore hamileliyide rahat kecirdim yeni dushunce baximindan beybimi boshaltdim