Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
onu ewitmemiwdim. mende hal hazrda dermanla 1 2 arasidi. eitroks 25 atram. az dozadi. ama kesmeydende qorxuram. o vaxt ginekoloq yazdi mene. indi yene onun yanina gedrem. gedrem deyendeki yanvarda getdiymdi. dedi ged olacaq 2ay sora qaytma usdume ki olmadi nese ele. dedim sene gozde olacaq qachdin ayri hekime pozdun her weyi. sebr ele. indide uzum yoxdu gedem yanina 3ay kechmiw. prosta hekimler bu belchekmeni demrlerde. dedim ki abortdan sora oval forma armudvari olub bel qarin chekdirmeye ne deyrsiz nece baxrsiz? guldu mene ki men inanmram qalsan belede qalassan

25 le men zobumu ilk defe oyrendiyimde icirdim tee nishanli olanda:)))indi hec bilmkrem ne veziyyetdedisen hekime getmeki arada analiz ver gor qalxmiyib men hemishe ozum vermishem hacan qalxmish falan olanda onda gedirdim hekime

Salam qızlar necesiz? Şelale doğum yaptın mı kız? LeylaJ canım sen ne veziyetdesen? Her şey qaydasındadı?

İnşaAllah sağ salamat. Ağrıyıb elemirsen? Birde Şelaleden xeberiviz yoxdu haralardadı?
Arada guclu agrilarim oldu hekime getdim wukur ciddi bir wey olmadi, soyuqlatmiwdim yumurtaliq, bagirsaglarimi, onun agrisi imiw. Bele belim cox incidir meni, onurgamda 1ci hamilelikden eyrilik olmuwdu qarnim boyudukce o da incidir, cox gezmirem yeni, uzaniram ele.
Sen qoz suyunu eledin? Nese deyiwiklik hiss etdin hec?

mende bugun seher geldi qirmizi kart bel chekme bu ayi saysaq mende iwe yaramadi qizlar. german hospitalda sona hekimi taniyan var?
Onun 2 aydı düşmə vaxtı. Xeyirlisi. Düzü mən bu aydanda heçnə gözləmirəm. 90% hiss eliyirəmki olmadı yenə.
Həkim dəyiştirmək qərarına gəldin?

Onun 2 aydı düşmə vaxtı. Xeyirlisi. Düzü mən bu aydanda heçnə gözləmirəm. 90% hiss eliyirəmki olmadı yenə.
Həkim dəyiştirmək qərarına gəldin?
belin duwme vaxti 2ayadi? 2ay sora yene duwur? bilmrdim hech. bes hech duwmuyenlerde normal olanlarda niye duwmur, bel chekdirb normaya salanlarda yeniden duwurki? mene belcheken dedi esas odu aqir qaldirmayasan. qaldirmasan birde doquwdan sora duwe biler

he deyiwmek isdyrem hekimi. indiki hekim mualice zad yazmiyb mene hech. deyb ged olacaq. duzdu 1defe deywib pewman oldum ama isdyrem sona hekimin yanina gedim. taniwlardan geden chox olub xalaqizlari gelinler filan

he deyiwmek isdyrem hekimi. indiki hekim mualice zad yazmiyb mene hech. deyb ged olacaq. duzdu 1defe deywib pewman oldum ama isdyrem sona hekimin yanina gedim. taniwlardan geden chox olub xalaqizlari gelinler filan
Yo səf qurdum cümləni Yəni çox adam ikinci ayda qalır hamilə. Düşüb eləmir təzədən yerindədi hərşey))

Day dime sende veziyet necedi? Nese müalice ya kür falan eliyirsen?
Yo heçnə eləmirəm. Tsh yüksək çıxdı birdənə ona görə görə dərman atıram. Başqa heçnə eləməmişəm. Üfüqdə yünidən həkimə getmək var
Sən neyniyirsən? Yoxsu olub uje? Çoxdandı baxmıram deyə dəyişikliklərdən xəbərim yoxdu.

Menemde. Qalsaydı bugünlerde doğacaqdım. 9heftede inkişafdan qaldı. Sonra göbelekdrn zaddan müalice aldım indideki gözdiyirem görek nolur. Hekimler deyir heçbir problem yoxdu beynivi rahat burax olacaq

Yo səf qurdum cümləni Yəni çox adam ikinci ayda qalır hamilə. Düşüb eləmir təzədən yerindədi hərşey))
korktum lanmenede ele dediler. ki adam var chekilen ay qalmir soraki ay qalir. bu ay hekimede gedecem. deyb adet bitdikden 2gun sora acqarna gelsin. gorey nolur. sen hekime getmrsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…