Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qızlar klomen istifadə edən ya eşidəniniz var?
Klomem yox klofit icmishdim eyni sheydi aybashinin 5 ci gununden 5 gun nece aylarnan icmishdim mene rauf var zobun proffesoru guyakimohterem babanin bacisinin zobunu qesheng emeliyyat etdiyi ucun xestexanani ona verdiler indi tokulmush bi kishidi uzun sozun qisasi hec bir xeyri olmadibibimde demishdiki (ginekoloqdu)sen onu nie icirsen yumurta boyutmek cartlatmagcun dedim onun dozasini heray artirirsan demishdi diesenele lop lop icib getmirsen hemde tuklenme kokelme falan verir ondan 1ilden sonra hamile qaldim

Həkim dedi elə bu ay eliyək. Neçə aylıq kurs deyil. Burdə tüklənmə versə daha ələ gələsi deyiləm nəysə yaşayarıq görərik

salam qizlar necesiz? mene bu qrupdan bildirim gelmir ele bilirem daniwmirsiz uje. indi girirem ki ara ara yazmisiz. kimyasal gebelik bizim dille tercumede biokimyevi hamilelik gedir. klomifen sitrat istfade edenler varsa diqqet etsinler endometriyanin qalinliqina. paralel dermanlar yazilmalidi ki endo qalxsin hamilelik baw tutsa implantasiya uqurlu olsun. hekim derman yazmiyibsa ozluyunuzde nar soku iche bilersiz. gunde 1st. ola bilsin duwunesiz ki hekim sennen az bilmir ki, lazim olsa ozu yazardi. ona gore yaziram ki mene ayten seferova kimi hekim yazmadi. teleb etdiyim halda. 4mm endometriyaya tutuna bilmediyi uchun avqustda biokimyasal yawadim(belke kiminse yadinda olar testlerde atmwdim hamsi pozitiv, netice 2gun gecikme ile bat geldi) klomen dermanlar antiestrogendi. once arawdirin, sonra istfade edin. inwallah duwerli olar

Sukur yaxwiyam men de. Qizim olacaq insallah.)) qarnim ayima gore cox boyukdu ona gore de belime cox yuk dusur, uzaniram ele. Sende ne xeber?
Leylaa maşşallah böyümüşün 24.haftaya girmişsim. kızın olacakmış gözün aydın canım. Darısı başımıza :)

Salam qızlar, necəsiniz, nə var nə yox. Qızlar mənə təcili kömək lazımdır, xahiş edirəm oxuyub keçməyin cavab yazın, vacibdir. Pambıq əlcək lazımdır mənə, kasmetik yerlərə, apteklərə ətrafımızda baxmışıq yoxdur. Hardan tapa bilərəm, təcili lazımdır, bilirsinizsə deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…