- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.201
Salamlar a bacılar, nə olub yenə səssizlikdir buralar, mən də gəlib baxıram görürəm səssizlikdir çıxıb gedirəm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim selam.Salam qizlar yene sessizlesib buralar.Men ayin 18 ine kimi bir problem cixmasa keyseriyye emeliyyati olacam.Normal dogum cox isteyrdim ama qismet olmadi.Biraz qorxu biraz heyecan icindeyem.Dualarinizi gozleyirem.
yoldawim evde olan gunun seheri men5uwaqin evezidiKimlər belədir bu dəqiqə
Birincisi mən
Cox sagol can.Ama ister istemez olur heyecan ki nece olacaq neter olacaq.Allah senede qismet elesin tezlikle insallahsalam qizlar necesiz. kechmiw bayraminiz da mubarek. her kes daqilib yene sessizlewib buralar. arada olur bele. yene duzeler. HerSey_Guzel_Olucak saq salamat inwallah qucaqina al. qorxma neden qorxursan. men hamile qalmamiw uje bilrem qalsam doquw keyserka olacaq. gozum emelyatlidi chunki. Allah qorusun InwAllah
Selam canim.nasilsin,?Hpv yuzunden canim.sigiller vardi bende dogum kanalindan bebege bulasir diye sezeryan olmak zorunda.her kes normal dogumdan korkarken ben aksine ))) İsmi Ayla olacak canimCanim selam.
Neden normal olamadi sorun ne? Ben de sezaryen oldum 1 haftada normal kalktim hic korkma.. onu gorunce acini neyi unutuyorsun... saglikla kucagina almak buyutmek nasip olsun insallah.
Adi ne oldu koydunuz mu?:)
Saglikla gelsin adiyla boyusun guzum. Opuyorum sizi.Selam canim.nasilsin,?Hpv yuzunden canim.sigiller vardi bende dogum kanalindan bebege bulasir diye sezeryan olmak zorunda.her kes normal dogumdan korkarken ben aksine ))) İsmi Ayla olacak canim
Cox sagol baci mende seni opurem insallah sag salamat emeliyyat olaq yazacam buraSaglikla gelsin adiyla boyusun guzum. Opuyorum sizi.
Sag salamat canim. Adiyla boyusun, xowbext olsun. Xeber et)Selam canim.nasilsin,?Hpv yuzunden canim.sigiller vardi bende dogum kanalindan bebege bulasir diye sezeryan olmak zorunda.her kes normal dogumdan korkarken ben aksine ))) İsmi Ayla olacak canim
leyla selam canım sen ne kadarlık oldun inşallah.Sag salamat canim. Adiyla boyusun, xowbext olsun. Xeber et)
Cox sagol canim.son 5 gun qalib gorek nece olurSag salamat canim. Adiyla boyusun, xowbext olsun. Xeber et)
Selam kuzum, 13 hafta olduk. Bi kizim olucak insallahleyla selam canım sen ne kadarlık oldun inşallah.