- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.221
maşallah kuzum yaa çok sevindim gözün aydın olsun diğer çocuklar erkek miydi senin?Selam kuzum, 13 hafta olduk. Bi kizim olucak insallah
Cok sagol canim, bir oglum bir kizim var )) senden alalim guzel haberler insallah.maşallah kuzum yaa çok sevindim gözün aydın olsun diğer çocuklar erkek miydi senin?
Amin insallah.. bu ay erken hareketlenme var gibi neden acaba.. normalde 7 gun surerdi son 2 aydir 8 gun oluyordum bu ay 6 da bitti.. bel sirt agrilarim var..Cok sagol canim, bir oglum bir kizim var )) senden alalim guzel haberler insallah.
Hamilelige hazirlik yapiyor, benim de son iki ay oyle olmustu.Amin insallah.. bu ay erken hareketlenme var gibi neden acaba.. normalde 7 gun surerdi son 2 aydir 8 gun oluyordum bu ay 6 da bitti.. bel sirt agrilarim var..
Insallah hayirlisiyla kuzum sagol:)Hamilelige hazirlik yapiyor, benim de son iki ay oyle olmustu.
Kızlar çok tatlısınızaklıma ne geldi bizim 8 sene önce yahşi cazibe diye bi dizimiz vardı sizde izlermiydiniz hiç kaçırmazdım onu çok komikti keşke bitmeseydi
Mağdurumda mağdurum
İzlemezmiyiz izledik ama sonu hüsran hiç beklemezdik öyle biteceyini
Salam qızlar necəsiz? Bayramənız da mübarək neçə aydı girmirdim saytın dizaynı dəyişib sizi tapa bilmirdim2-3 gün əvvəl vaxtımnan keçdi test etdim pozitiv çox şükr Allah olmayanlara qismət etsin
Amin hamımıza nesib inşallahAmin hayırlı olsun inşallah Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
Cok tesekkur ederim canimAaa süper maşallahh Şelaleye selam olsun Allah analı babalı böyütsün kuzuu.. Sağol Ayten haber verdiğin için..
Sagol arkadasimSalam qizlar necesiz?bayraminizda mubarekkkk❤❤❤❤dunen yazacagdim vaxtim olmadi Shelaleden qabag men yazim her ishe burnuni soxan qaynanalar kimi dunen Shakomun qizi geldi cox Shukur