Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qizlar salam, men 2 gundu xestexanada idim yene, bu defe awiri qusma ve urekbulanmadan, sistemler iyneler falan, ama bir xeyri yoxdu. Evdeyem ele yataqda, cox ois kecirirem. Sizlerde ne var ne yox deyin gorum)
Allah komeyin olsun mende cox pis kecirdim gune en az 2 defe qaytarirdim ozde nece obiri dunyaya gedib qayidirdim menede sistemler iyneler falan yazildi bir ara vurdurmag istedim sora dedim ayten ölmersen doz ushaga nie iyne derman getsinki sende doze bildiyin qeder doz inanmiram menden pis kimse kecirtsin ozde yaya dushdum kocam meni aparirdiki biraz hava alim havadan bele iy tuturdum yazig kocam o qeder gezdirirdi meni gece saat 3-4e yuxum gelende getirirdi oda binanin heyetine giren kimi bashliyirdim aglamaga evi istemirem iy var

Rozvu kuloku yadimdadir
Baxdim etdiyim testler o firmaninmis ele ustunda dovsan ve one step bayraq var tund rozuvu reng :) bayaq burinde eledim negativ bilib glyb yatmsam baxdimki emmmelli basli ikinci xett cixib men yatanan sora yatmadan qabagda solgun vardi ama telefon isiqinda seherki qeder tund yox yeqinki ilk seher idrari olmasigi ucun cox tund cixmiyib ola biler ele?

Kizlar axsam idrari ile eledim ureyim durmadi :) cox cox cox nezik bir silik vardi hetda oda yoxdu deyib aglyb yatdim duranda bu xett vardi texminen yarin saat bir saat icinde sizcede pozitivmi? :) diesen men bu doqquz ayi test eliye eluye kececem helede inana bilmirem :)

Eklentiler

• 29DCBDF0-67ED-4C2F-A71E-5C512D14F913.jpeg
    29DCBDF0-67ED-4C2F-A71E-5C512D14F913.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 24
  • A3A4002A-C268-485B-B650-C8D24A97B833.jpeg
    A3A4002A-C268-485B-B650-C8D24A97B833.jpeg
    90,8 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar axsam idrari ile eledim ureyim durmadi :) cox cox cox nezik bir silik vardi hetda oda yoxdu deyib aglyb yatdim duranda bu xett vardi texminen yarin saat bir saat icinde sizcede pozitivmi? :) diesen men bu doqquz ayi test eliye eluye kececem helede inana bilmirem :)
He canım var mence inşAllah olarda.day get qan analize elede.deqiq bil ne var ne yox deye

A.s kuzum gecmis olsunn... Allah sifa versin.. iyi olun da artik bunlari da cekersin... kan verdim 0.51 cikti 3 4 varken.. bat 7si ya da 8i kuzum negatif hemi.. hec umut yoktur?
Umut hep vardir icimizde de, 0,51 az cikmis kuzum, hayirlisi bakalim. Tenbelsiniz iste yapmiyonuz hic bi sey. Allah der ki: senden hereket, menden bereket.

Umut hep vardir icimizde de, 0,51 az cikmis kuzum, hayirlisi bakalim. Tenbelsiniz iste yapmiyonuz hic bi sey. Allah der ki: senden hereket, menden bereket.
Aynen bisiy yapmadan oyle bekliyoruz gelsin diye... sen neler yaptindin ovudan baska arginin kullanan esindi demi?

He canım var mence inşAllah olarda.day get qan analize elede.deqiq bil ne var ne yox deye
Islediyim ucun gede bilmirem altincigun gedecem cunki 6dan sonra verilende bir gun sonra cixir netice hemde qorxuramki netice az cixar tekrar hekim 6,ci gun gonderer qan analizine esilbtest vaxti8idi aybasi ise 12di ama bezen 3,4 gun qabaga atir :)

Baxdim etdiyim testler o firmaninmis ele ustunda dovsan ve one step bayraq var tund rozuvu reng :) bayaq burinde eledim negativ bilib glyb yatmsam baxdimki emmmelli basli ikinci xett cixib men yatanan sora yatmadan qabagda solgun vardi ama telefon isiqinda seherki qeder tund yox yeqinki ilk seher idrari olmasigi ucun cox tund cixmiyib ola biler ele?
Elbette mende 2 gun qalmish seher elediyimde solgunuydu ama gunorta elediyim ondan acixiydi ilk idrarda hemishe tund olur o zaman inshAllah gelsin bir bebish dahaa❤qan testine get

VAllah menim testlerimden tund cixib mende fotoya qetiyyen dushmurdu ancag ozum gorurdum sora diirdim belke men gormek istiyirem die gorurem kocami deli epemishdim bax gor var die:-)

Okudum kuzum sezerbusra varfi ya o 1 hafta kalmish boyle deyer cikmishti sifirlarda adete 2 gun kalmish yeniden baktirsi hamile cikti yani var boyle sheyler inshAllah sende onlardan olursun❤❤❤❤❤
ayyy aytoşuumm umut oldun bana yine bugün yarın gelmesi lazımm.. büşranın öyle mi olmuştu.. ayy doğurdu bileee inşallah sürpriz yapmıştıırrr :KK70:

VAllah menim testlerimden tund cixib mende fotoya qetiyyen dushmurdu ancag ozum gorurdum sora diirdim belke men gormek istiyirem die gorurem kocami deli epemishdim bax gor var die:-)
Canim bugun elediyim testde ise hecne cixmadi nece olur bilmrem test ozde parca parca seklinde qizardi yeni qirmizi xett yuxari qalxanda parcalanmis kimiydi ve t hisse tamamile ag qalmisdi sora c hisse de yarisi ag qaldi bilmrem belkde test sehvdi insallah sabah qan analizi verecem :). Nese olmasa bele tund cixmazdida?

Kizlar int uzerine arastirdim bozuk test dige boyle bisiy geldi resmen benimkiside aynen boyle parca parca kirmizi oldu hatda ortadanda dikine bir kirmizi cixgi vardi ve t hisse yani positiv cikicak olan cizgi tamamen beyazdi hic bi sekklde kirmizi olmadi daha sonra kendine geldi test yaklasik 15.20 dakikada sizce dunki testlere gore helede hamileyemmi ? :KK66: yoldasim deir axirda sen deli olacaqsan :)

Eklentiler

• 1643BE13-78A8-4ABE-A622-6C7C001ECF5A.png
    1643BE13-78A8-4ABE-A622-6C7C001ECF5A.png
    483 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar int uzerine arastirdim bozuk test dige boyle bisiy geldi resmen benimkiside aynen boyle parca parca kirmizi oldu hatda ortadanda dikine bir kirmizi cixgi vardi ve t hisse yani positiv cikicak olan cizgi tamamen beyazdi hic bi sekklde kirmizi olmadi daha sonra kendine geldi test yaklasik 15.20 dakikada sizce dunki testlere gore helede hamileyemmi ? :KK66: yoldasim deir axirda sen deli olacaqsan :)
Canim mence qan vermeye telesme gunun kecmeyib hec.testlere davam et.men 10 dene test elemsdim. Tund qirmiziini gorene qederr el cekmedim :halay: adete bir gun qalms basladim etmeye cox zeif cixirdi ozde 1 saatdan sora ama adet kecenen sora yarim saata dusdu sora 15 deqe sora 5 deqe.sende test al her gun yoxla ne itirirsemki.tam 1 hefte sora tund xetti gordum.insallah hamissindir :anneadayı:

Canim mence qan vermeye telesme gunun kecmeyib hec.testlere davam et.men 10 dene test elemsdim. Tund qirmiziini gorene qederr el cekmedim :halay: adete bir gun qalms basladim etmeye cox zeif cixirdi ozde 1 saatdan sora ama adet kecenen sora yarim saata dusdu sora 15 deqe sora 5 deqe.sende test al her gun yoxla ne itirirsemki.tam 1 hefte sora tund xetti gordum.insallah hamissindir :anneadayı:
Canim paylasdigim testleri gordun? Sence var bebis? Men asilama elrtmisem sabah olmalidi 8i qan testi ama hekim dedi sidik tedtine fikir verme :)

Bunkar dunen seher ve axsam etdiyim iki testdi birinin ystune axsam yazmisam ay indallah bebis var yaa inan ureyim partlayir az qalsin heckimlede bolusmek olmur :KK43:

Budur birinci rozuuvu kimi cixdi sora tundlesdi axsam etdiyimde ise ciziq vardi bir saat sonra bele tund oldu :)

Eklentiler

• DF0A69E4-9FA1-4C5C-A793-D299E7AD5741.jpeg
    DF0A69E4-9FA1-4C5C-A793-D299E7AD5741.jpeg
    80,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 022E611A-8C15-436E-987F-0F01DB38A3F1.jpeg
    022E611A-8C15-436E-987F-0F01DB38A3F1.jpeg
    90,8 KB · Görüntüleme: 24
  • BF47AD7C-8E42-4C23-8316-9EF82665A6C3.jpeg
    BF47AD7C-8E42-4C23-8316-9EF82665A6C3.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 28
Canim paylasdigim testleri gordun? Sence var bebis? Men asilama elrtmisem sabah olmalidi 8i qan testi ama hekim dedi sidik tedtine fikir verme :)
Asilama zamani testler yanildici olurda ona gore bilmrem adetive nece gun qalib biraz sebr et.hec olmasa adet gunune qedee ya bir gun qalmsa qedee gozle deqiq melumat ucun.xett beli baya baya var ama sen testlere davam

X