Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olurda bezi ushaglarda kanal dar olur buda ishiyib ishiyib duz yigilib tutub sheyini:)))sudum doyumlug deyil dadimligdidoymur sudle ancag soskakimi yemeyin ustunden su kimi,derman kimi istifade edir

salam qizlarim necesiz? msjlari oxudum ama bir "noluyo lan?" veziyeti var ortada onu duzeldim men o wems deylem hem qizi chawdirmisiz hem oznuz chawmisiz SerAy12 beli beli o dediyn zob zehrimari olan menem duz qalb yadinda Hiranur83 oqluwuna Allah wefa versn Nuwim minik_prince men qoz suyunu edrem, hisdenme mayda eledm kimyasal oldu sentyabrda eledm klomifenle netice vermedi birde bu ay edrem. soqan suyu ile birge S shemsim yeni quzu, xow gelmsen. ya senle adawiq ya qizinla iyne chatlatma iynesi idimi unutdm msjda ne yazmwdinsa. ama chatlatma iynesidise 14gun erzinde pozitiv gosdermesi normaldi. zaten 14gunun tamaminda gelr bat. eger gelmrse boyuk ehtimal hamilelikdi. o zaman test etmeye deyer. 10cu gundu umidini itirme. yaxwi olar. olmasa da bir vaxti var..ozmuzu oldurmeynen deylki. atalar bowuna demiyb, boyuyun yeriyiwi leng olar, sevinc gecikirse demek boyukdu

Kizlar 23 ignem 25 asilmam olmusdu test gunum 8i aslinda igne etkisi icin surekli yapiyorum igne 9cu gununden negativdi sadece saatler sora kuruduktan sonra cikan hayalet cizgi vardi sindiyse daha koyuydu gitdikce soldu ve boyle oldu bes dak icinde sizcede varmi? Heyecandan yatamadim bile :) birde bu daha tund idi bes deqiqe icinde nisbeten soldu sizce test xarab olmus olmaz?

Eklentiler

• E0EAFF1C-59FF-407C-A163-5B62ED6EBDA8.jpeg
    147,3 KB · Görüntüleme: 22
  • EFCE325E-9B0B-4D26-A4DB-9757A208A00F.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 27
Mende qiza direm menemde Ayten nie siz yazirsanaydinlig getirek sehv yafimda qalmiyibsa sen danishmishdinda qaynanangilin evi remontdaydi sen hamile qalanda gelib 2 ay senle qalib sene eseb veren he?

Sen bidene one step testi al men one step testini elemishdim 4 gun saxladim dedim gorum hayalet cizgi,sidik qurumasi,reng axmasi zadi olur hecne olmadi agaappag qalmishdi bidene ondan ele deqiq neticeni bileceysen

Sen bidene one step testi al men one step testini elemishdim 4 gun saxladim dedim gorum hayalet cizgi,sidik qurumasi,reng axmasi zadi olur hecne olmadi agaappag qalmishdi bidene ondan ele deqiq neticeni bileceysen
Cubuq kimi olan testlerdendi? Nezik cubuq? Cunki baxiram bezi aylarda bele cixib ama netice negativ

Buda testin en son halidi tam quruyanda bele oldu :)

Eklentiler

• 9D14EE12-4E0B-4066-AED6-114443463A67.jpeg
    80,3 KB · Görüntüleme: 31
Bumu canim?

Eklentiler

• CA00AB0C-B592-46F9-82D9-A3BBABE4CED8.png
    536,9 KB · Görüntüleme: 32
S shemsim inwallah ki var. men goryem yawil qelemle yazdiqinda. chatlatma iynesinin usdunnen 14gun kechb bu gunchun ele tund gosdermezdi. plus choxlu su ichmsen. sen yaxwisi dur ged bir qan analizi ver. gordun olmur alinmir qan vermek ev weraitine gore, eger bugun xestelenmesen saba tezden saat 7de duz baqirsaqdan bazal heraretini yerinden qalxmamiw olch. eger 37 ve onnan yuxaridisa tebrik eliyek seni. ama chaliw fazla hereket eleme. meselen termometre uzanmaq termometri chirpmaq ve s kimi hereketler. chalwdiqn qeder az hereket et. geceden chirp hazir qoy elinin rahat chata bileceyi yere. duz baqirsaqa termometr qoy 5deyqe saxla.(aptekden sirf bununchun ayrica termometr ayir qoy)

Qizlar salam, men 2 gundu xestexanada idim yene, bu defe awiri qusma ve urekbulanmadan, sistemler iyneler falan, ama bir xeyri yoxdu. Evdeyem ele yataqda, cox ois kecirirem. Sizlerde ne var ne yox deyin gorum)

Pek guvenmeyin termometre onu hergun elemek lazimdi hamile oldugunu anlamag ucun mende o 1 ci testden sonra seher tezden durdum elektron termometrle olctum 34 nece cixdi xestelenene yaxin cox ashagi dushur axi dedim vse xestelenecem ama hamile olanda 1 ce gun ashagi olurmush mende hemin gune denk gelmishdim hetta sonradan googleden cizgilere falan baxdim diesen ushag yerleshdiyo gun ashagi dushur qarishig bishey

Qizlar salam, men 2 gundu xestexanada idim yene, bu defe awiri qusma ve urekbulanmadan, sistemler iyneler falan, ama bir xeyri yoxdu. Evdeyem ele yataqda, cox ois kecirirem. Sizlerde ne var ne yox deyin gorum)
A.s kuzum gecmis olsunn... Allah sifa versin.. iyi olun da artik bunlari da cekersin... kan verdim 0.51 cikti 3 4 varken.. bat 7si ya da 8i kuzum negatif hemi.. hec umut yoktur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…