- 12 Temmuz 2016
- 294
- 240
-
- Konu Sahibi minik_prince
canim gorekde Allah chox boyukdur belke bir mocuze olar, Men Babekde yasayiram, Hekimim Bahcecidedi targovuda. Orada yollar baglidir. Sabah Medicala getmek isteyirem ora yaxindir biraz bize. Menim ucun dua edin qizlar. InsAllah hamimix sevinek. Xeber edecem ama icimde umid yaranirki hergun tundlesir bu xettler axi 3 ildir testler edirem birdefe gormemisem xett. bugun hemen deg cixdiAyyyyy Shukur Allahacox sevindim inan gozel xeberlerin davamini gozleyirik❤❤❤harda qalirsankk????hansi xestexanaya gedirsen???
Hee onuda gun ashiri ederem dahaCanimm aybasiya 2 gun qalana geder elagede olunn bezen yumurtalardan hansisa gec cartlaya bilir ona gorr pes eleme
Ayyyy sagol mende o gunleri qiza eynen bele basha saldim ama oz bashima geldi bu ay ya axintim yoxdu die bilmedim cunki her ay bilerdim ozde bu ay sperm seher ishemeyinden sonra lup dusherdi onlada qurtarardi bu aysa gecede ozumu yusam elime sperma gelir.....sen o yatmag sohbeti vare men bir yarim saat uzaniram sora durub cimirem o gunleri cimmedim yuyundum tekce ashagini seher gunorta cimdim axsham yene oldug yene cimdim gunde 2 defe cimesi oldum:)))))))ona gore olub uzanib sora durub cimirem
Dua ederik narahat olma❤❤❤❤babek?:)))))mende nzsliyem baxmiyaragki kok talishdi:))))))))canim gorekde Allah chox boyukdur belke bir mocuze olar, Men Babekde yasayiram, Hekimim Bahcecidedi targovuda. Orada yollar baglidir. Sabah Medicala getmek isteyirem ora yaxindir biraz bize. Menim ucun dua edin qizlar. InsAllah hamimix sevinek. Xeber edecem ama icimde umid yaranirki hergun tundlesir bu xettler axi 3 ildir testler edirem birdefe gormemisem xett. bugun hemen deg cixdi
Deli ele nece yatirsanMen yarım saat uzandım yatıb qalıramda ona göre
Hee onuda gun ashiri ederem dahahergun hergun olmure hemde biraz spermalarda ozune geler bele men 1ci hamileliyimde aybashina 10 gun qalmish 1defede olsun olmamishdig ama her defe eyni olmur duz deyirsen gerek kesmiyim
Dua ederik narahat olma❤❤❤❤babek?:)))))mende nzsliyem baxmiyaragki kok talishdi:))))))))
Men yarım saat uzandım yatıb qalıramda ona göre
Cox adam ele hamile qalir 1cide ozumhergun etme sperma keyfiyyetini itirir en azi 1 gunden bir etki onda aktiv hereketli spermalar yigilir Canim.insAllah xeyirlisi. mence bu ay tutacag sende .
Dogurdannn hardandir????gelinimiz cixdinki daha deyneBabek propekti terefc Medical Plazaya yaxin canim . He menim yoldashimda Talishdi
Dogurdannn??men lag eliyiremki biz olandan sonra taxtimiz muharibeye cevrilir gua yastig axtarririg gua meni firaadir ayaglarim taxtin bashinaMene turk hekimler dmeisdiki eslinde, yastig zad qoymadan altina dumduz 15,20 deg uzanmag lazmdir. ayaglari galdirmag yox duz uzanmag lazimmis
Masalli bes sen??amma burda yashiyandirlarDogurdannn hardandir????gelinimiz cixdinki daha deyne
Deli ele nece yatirsan
Mene turk hekimler dmeisdiki eslinde, yastig zad qoymadan altina dumduz 15,20 deg uzanmag lazmdir. ayaglari galdirmag yox duz uzanmag lazimmis
Canim Onlar bish sheylerdi inan mene, mende 1 ci il qohumlarim zornan belimi baglatdirmaga aparmisdilar ki arvad dedi ay senin matkan eyridir falan filan. Hekime gedende dedim hekim guldu. Amma basini duz edib yenj basinin altinda yastigsuz yastigi ayaginin altina qoya bilersen.Can matkanın düz ya da ters söybeti vare. Eyer matkan düzdüse arkası üste düz uzanmalısan eyer tersdise ilişkiden sora üzü üste uzanmalısan. Men heç bilmirem mende düzdü tersdi)))
Aybashiya yaxin tempraturunuzu olcun devamli, temp 36 dan coxdursa oda hamilrlik ehtimalini artirir mende 1 heftedir 37 dir,gorek Qan testi verenden sonra bilecem dogruluq payini.
Salam Tebrik edirem diyesen hamilesiniz.testin sekilini gordum.Sag salamat insallah bizede qismet olsunAybashiya yaxin tempraturunuzu olcun devamli, temp 36 dan coxdursa oda hamilrlik ehtimalini artirir mende 1 heftedir 37 dir,gorek Qan testi verenden sonra bilecem dogruluq payini.
Birdeki sende problem ne idi?mualice ile oldu bu ay?Aybashiya yaxin tempraturunuzu olcun devamli, temp 36 dan coxdursa oda hamilrlik ehtimalini artirir mende 1 heftedir 37 dir,gorek Qan testi verenden sonra bilecem dogruluq payini.
Sagol canim ama gele degig deyil ganda cixmayinca emin ola bilmeyecem. InsAllah dogru olar. Allah herbirimizi sevindirsin insAllahSalam Tebrik edirem diyesen hamilesiniz.testin sekilini gordum.Sag salamat insallah bizede qismet olsun