- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
-
- Konu Sahibi minik_prince
He bebis ucun dua var onu oxuyuyram daha dogrusu ezberlemiseemEyni şeylerdendi.bebiş olsa başımızı qatardığ heç olmasa
Sabah gedeceksen? Sad xeberler gozleyremele menimde ureyim sixilir bilmirrm ne edim ;(
Sabah gedeceksen? Sad xeberler gozleyrem
He mutleq xeber ele.ac qarnina gedirler analize?birde hemin gun cixir cvb?he cannm insAllah gedecem. Chox sagol allah herbirimizi sevindirsin. Negatifi gormusem deye biraz umidsizem ama Allahdan umid kesilmez. Neyiceni goturen kkmi xeber edecem;*****
Canim mene demisdiler ki fergi yoxdur, he canim ele hemen gunu bilirsen neticeniHe mutleq xeber ele.ac qarnina gedirler analize?birde hemin gun cixir cvb?
İnşAllah yaxşı xeberler eşidesen canım.he cannm insAllah gedecem. Chox sagol allah herbirimizi sevindirsin. Negatifi gormusem deye biraz umidsizem ama Allahdan umid kesilmez. Neyiceni goturen kkmi xeber edecem;*****
Amin InsAllah qizlar birbirimize hemishe xosh xeberler verek.İnşAllah yaxşı xeberler eşidesen canım.
Menim 22Qizlar bu arada kimin nece yashi var? men 25:*
Menim 24 yasim var.,5 aydir evliyem ve usaq istyrik ozde cox istyrik iki ay aybasi olamdim hekime getdim problem cixdi hele elemrem mualice baslayacam ama xeyrlisi allahdanQizlar bu arada kimin nece yashi var? men 25:*
ay canim insAllah Allah qismet eder tez bir vaxtda... esas yaxshi mualice alin xeyirlisi ile alinacag.Menim 24 yasim var.,5 aydir evliyem ve usaq istyrik ozde cox istyrik iki ay aybasi olamdim hekime getdim problem cixdi hele elemrem mualice baslayacam ama xeyrlisi allahdan
Vaxtında müalice eletdir deyrem sene.havayı yere vaxt keçirMenim 24 yasim var.,5 aydir evliyem ve usaq istyrik ozde cox istyrik iki ay aybasi olamdim hekime getdim problem cixdi hele elemrem mualice baslayacam ama xeyrlisi allahdan
duzdu canim Vaxtinda etdirmek lazimdi, uzandigca uzanir birde gorursen menim kimi 3 ilden cox kecibVaxtında müalice eletdir deyrem sene.havayı yere vaxt keçir
Insallah can ama adam pis olur hami sorusur.uje heyete cixmaq istemrem bu gun bir qonsuda sorusdu insan uzuluray canim insAllah Allah qismet eder tez bir vaxtda... esas yaxshi mualice alin xeyirlisi ile alinacag.
He fikrimde tutmusam May ayi hekime gedecem baslayacam mualiceyeVaxtında müalice eletdir deyrem sene.havayı yere vaxt keçir
Insallah sabah bize sad xeber vereceksen yaxsi xeberler esidende mende umudleniremduzdu canim Vaxtinda etdirmek lazimdi, uzandigca uzanir birde gorursen menim kimi 3 ilden cox kecib
eh deme e men uje hec qohumgile falan getmirem , hami sorusur eshi olsa bileceksizde ne sorusursuz ;(Insallah can ama adam pis olur hami sorusur.uje heyete cixmaq istemrem bu gun bir qonsuda sorusdu insan uzulur
Canimmm insAllah Aminnn Hamimiz shad xeberler verek birbirimize..Insallah sabah bize sad xeber vereceksen yaxsi xeberler esidende mende umudlenirem
Duzdur hami maraqlanir.hamisan cox yoldasim istitir deye mende cox istyrem olsun nebilim teqdir Allahindir o ol dese olacaq. ALLAH dan sebr dileyirem olmayanlara sebrimiz genis olsunki vereceyi zamani gozleye bilekeh deme e men uje hec qohumgile falan getmirem , hami sorusur eshi olsa bileceksizde ne sorusursuz ;(
Isleyirsen?yoxsa ev xanimi?Canimmm insAllah Aminnn Hamimiz shad xeberler verek birbirimize..