Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu gun vere bilemzsen qan testi?yaxsu olar insallah narahat olma mence hamilesen testde aciq aydin bilinir
Canim yollar baglidir yoldasim isden gele bilmir Sabah bashka yerde verecem insAllah.testde cox sydin cixib bugun her gun birazdaha tundlesdi :KK43:Allah boyuk , belkede hamileyem

Eklentiler

• 3F886A3F-C5AA-4233-9C06-3EBE688E7B77.jpeg
    3F886A3F-C5AA-4233-9C06-3EBE688E7B77.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 31
Aşılama nece olur can?
canimc demeli 1 nece dene yumurta yetisdirilir, ve boyudukdrn sonra catlama iynesi ile catlayir , catlayan gunu Yoldashin sperm verir onu yuyurlar en saglam ve en aktivlerini gonderirler rahme, yeni dollenme ucun daha asan metoddur. 1 saat uzanirsan klinikada.1,2 gunde cox ish gormursen . 12 gunden sonra qan testi... mende negatif cixdi. Gorek bu testlerden umidlenmisem insAllah gozel xeberler alaram

neyce konuşuyorsunuz siz kızlar fransız kaldım wallaha :dondurma:azerice ne kadar farklıymış.:spor:
Aslina o kadarda farkli degil canim bi cok sozlerimiz ayni.harif farklari var sadece .mesela bizde salam yazilir sizde selam ) biz necesen?diyoruz siz nasilsin diyorsunuz.biz men diyoruz siz ben diyorsun. Bu kadar basit aslinda.o yuzden ben turkceyi cok iyi konusuyorum.yalniz ben degil bi cok arkadasimiz iyi konusuyor )

X