Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim necesen??? yox ondam olmayib ama aptekde deibler en hessas budur ustune 99% yazilan, adilerde hecne yazilmir. hele bugun almkshamseher tezden kirmizilar gelmese edecem )) insAllah xeyirlisi ama adet sancilarjm var
Inshallah pozitivi gorersen quzum❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Men ele qıraqdan takipteyem. Cunki uje bu movzularda olmaq istemirem. Judy_K ya diyecem meni cıxartsın etiketden. Hatta dedim bile. Sen de karabatak gibi bir gorsenip bir kaybolursan. Dedim yene Ne işler peşinde bu kız
Caaaaaaan ne bilim mende yumurtlama gunlerine odaklanmisham hergun cimmek ele mene besdi bashqa ish cevirmek qalsin qiragabezdim uje ama 2gunde sebr edim sora ilishkinin bashini buraxim:))))

Çıkartırım tabi. Özümü de çıxardacam zaten :) ama yene de girde yığışaq söhbet eliyey. Evvel yaxşıydı soraa bu qız başqa qızdarnan takıldı atıldı kkdan sonra da unutdu bizi.
Kiiiiz mende cixmag istiyiremeee hem ishlerim qalir hem cox shey oxuyuram ozumu xeste edecem axirda ama bu ay takintili deyilem nedense

VAllah ele mende senin gunundeyem bilmirem yumurtluyuram ya yox qarishdirdim her sheyi ilishkidende cox sixildim uje 2gunde sebr edim daha kesecem aybashiya qeder:)))))))

Yoxe yaddan cixmamisiz delisen prosdo kimse test eliyir yazir sheklini atir falan filan adam sevinir bashi qarishir sen daha yaxshi bilersen bunh))))

InshAllah quzum inshAllah zehmetivizin qarshiligini alarsiz

qizlar ganimda negatif cixmisdi ama hergun testde 2 ci xett gorurem yene ;(((( gozleyiremmm bilmirem herdefe umidlerim ureyimde qalir , bunlar 7 gun erzinde etdiyim testlerdi;((( yenede yukledim qalsin burda alinib alinmasa yazacamki menden sonra kiminse bashina gelse ...

Eklentiler

• E44F5561-F741-4B51-8827-ED472A49A517.jpeg
    29 KB · Görüntüleme: 30
Tekrarlada qan testini nevaxt vermishdin axrinci defe??????

Canım men bu testlere güvenmireme. Düzdü hamısında çıxıb emelli başdı belli olur mence sen erken gebelik testlerinnen al. Ayten dedi ogün nazik çöp kimi olanlar vare onlar yaxşıdı. Mende de hemişe bele çıxır keçen defe erken gebelik testi eledim day öldürdüm özüümü ki ikinci xetti görüm her açıdan baxdım izi tozu da yox idi.

Men de her gün çimirem alışkanlık oldu uje
Axıntın var? Menim sulu axıntım var

Sabahiniz xeyir qizlar, Gununuz ugurlu olsun.Bu teste baxin bu gun daha aydin cixib xett ve qipqirmizidi ;((( umidlenirem daha da eden kimi chixdi...Sabaha galdi gan testi ;(( yollar bagli gedib cixa bilmirik oz getdiyim yere.hergun daha belirgin cixir. Yene negatuf cixsa deli olaram

Eklentiler

• A433833F-6E0A-4154-B3B0-CAFB8F1A9263.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 29
Men de her gün çimirem alışkanlık oldu uje
Axıntın var? Menim sulu axıntım var
Hee vAllah mene vapwe cetindi kocam diir soyugluyacagsan sen Namaz qiliram die qusul almaliyam cimib yatiram 3gundu hergun olurug die axintini gore bilmedim qarishdi alem birbirine bugunde olag stopluyacam daha:))))

Ayyyyy Shukur Allaha cox sevindim inangozel xeberlerin davamini gozleyirik❤❤❤harda qalirsankk????hansi xestexanaya gedirsen???

Ayyy qız yox emelli başdı çıxıb
Tebrikler can. He menim de yoldaşım dedi yollar bağlıdı f1 göre. Neçe gün bele olacey sen birteher en yaxın yere get qan verde :)

Hee vAllah mene vapwe cetindi kocam diir soyugluyacagsan sen Namaz qiliram die qusul almaliyam cimib yatiram 3gundu hergun olurug die axintini gore bilmedim qarishdi alem birbirine bugunde olag stopluyacam daha:))))

Hee men de. Sübh namazına dura bilmirem ele olanda çünki diyirler olannan sonra qalxmaq yuyunmaq falan olmaz ele yatıram. Ama seher onu yola salannan sora durub çimirem her gün :) axıntını seherler anlamaq olmur ama gün içinde günorta axşamüstü zad uje görürsenki sperm deyil bu öz axıntındı. Men stoplamıram daha yeni başlıyoruz

Canimm aybasiya 2 gun qalana geder elagede olunn bezen yumurtalardan hansisa gec cartlaya bilir ona gorr pes eleme

Ayyy qız yox emelli başdı çıxıb
Tebrikler can. He menim de yoldaşım dedi yollar bağlıdı f1 göre. Neçe gün bele olacey sen birteher en yaxın yere get qan verde :)
Canim inanirsan sevine bilmirrm ama kicik bir umid var icimde, sabah yaxin biryere gedecem he , ondan sonra sevine bilecem. Hele inana bilmirrm. Allah her birimizi insAllah xeyirlisi ile sevindirsin.

Canim inanirsan sevine bilmirrm ama kicik bir umid var icimde, sabah yaxin biryere gedecem he , ondan sonra sevine bilecem. Hele inana bilmirrm. Allah her birimizi insAllah xeyirlisi ile sevindirsin.

Dur bu gün get dur hadi hadiii

Ayyyy sagol mende o gunleri qiza eynen bele basha saldim ama oz bashima geldi bu ay ya axintim yoxdu die bilmedim cunki her ay bilerdim ozde bu ay sperm seher ishemeyinden sonra lup dusherdi onlada qurtarardi bu aysa gecede ozumu yusam elime sperma gelir.....sen o yatmag sohbeti vare men bir yarim saat uzaniram sora durub cimirem o gunleri cimmedim yuyundum tekce ashagini seher gunorta cimdim axsham yene oldug yene cimdim gunde 2 defe cimesi oldum:)))))))ona gore olub uzanib sora durub cimirem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…