- 12 Temmuz 2016
- 294
- 240
-
- Konu Sahibi minik_prince
bu gun vere bilemzsen qan testi?yaxsu olar insallah narahat olma mence hamilesen testde aciq aydin bilinirHerSey_Guzel_Olucak Judy_K qizlar men bu ay Ashilama eletdirmishdim. 2 gun dalbadal.Qan testinde cixmayinca inanmiram
Canim yollar baglidir yoldasim isden gele bilmir Sabah bashka yerde verecem insAllah.testde cox sydin cixib bugun her gun birazdaha tundlesdibu gun vere bilemzsen qan testi?yaxsu olar insallah narahat olma mence hamilesen testde aciq aydin bilinir
Narahat olma aciq aydin xett var hamilesen.yeniden qan verCanim yollar baglidir yoldasim isden gele bilmir Sabah bashka yerde verecem insAllah.testde cox sydin cixib bugun her gun birazdaha tundlesdiAllah boyuk , belkede hamileyem
Narahat olma aciq aydin xett var hamilesen.yeniden qan ver
HerSey_Guzel_Olucak Judy_K qizlar men bu ay Ashilama eletdirmishdim. 2 gun dalbadal.Qan testinde cixmayinca inanmiram
canimc demeli 1 nece dene yumurta yetisdirilir, ve boyudukdrn sonra catlama iynesi ile catlayir , catlayan gunu Yoldashin sperm verir onu yuyurlar en saglam ve en aktivlerini gonderirler rahme, yeni dollenme ucun daha asan metoddur. 1 saat uzanirsan klinikada.1,2 gunde cox ish gormursen . 12 gunden sonra qan testi... mende negatif cixdi. Gorek bu testlerden umidlenmisem insAllah gozel xeberler alaramAşılama nece olur can?
min manatdir canim, Ama baska yerlerde ucuz edirler Medical Plazada 400 Azndir, Ama dermanlarla analizlerle, ele o qiymete cixir men eletdirdiyim yerde hamisi icindedir paket halinda.İnşaALLAH can. Ne qeder başa geldi bu aşılama neçiye eletdirdün?
Aslina o kadarda farkli degil canim bi cok sozlerimiz ayni.harif farklari var sadece .mesela bizde salam yazilir sizde selam ) biz necesen?diyoruz siz nasilsin diyorsunuz.biz men diyoruz siz ben diyorsun. Bu kadar basit aslinda.o yuzden ben turkceyi cok iyi konusuyorum.yalniz ben degil bi cok arkadasimiz iyi konusuyor )neyce konuşuyorsunuz siz kızlar fransız kaldım wallahaazerice ne kadar farklıymış.
Oturmuşam canım.mende sıxılıramQizlar neynrsiz?yaman sixiliram men
Canım men keçen düz yatdım axdı töküldü hamı getmedi.bu ay day qaldırıram yuxarı onda hiss eliyrem ki gedirMene turk hekimler dmeisdiki eslinde, yastig zad qoymadan altina dumduz 15,20 deg uzanmag lazmdir. ayaglari galdirmag yox duz uzanmag lazimmis
Bu sixilma havandi sudandi yoxsa bebeşsizlikdendi bilemedimOturmuşam canım.mende sıxılıram
Canim aktivleri derhal gedir gedeceyi yere , zeifler ise geri axir.Canım men keçen düz yatdım axdı töküldü hamı getmedi.bu ay day qaldırıram yuxarı onda hiss eliyrem ki gedir
ele menimde ureyim sixilir bilmirrm ne edim ;(Bu sixilma havandi sudandi yoxsa bebeşsizlikdendi bilemedim
Ne bilim axmanda içim rahatdanırCanim aktivleri derhal gedir gedeceyi yere , zeifler ise geri axir.
Eyni şeylerdendi.bebiş olsa başımızı qatardığ heç olmasaBu sixilma havandi sudandi yoxsa bebeşsizlikdendi bilemedim
ele menimde ureyim sixilir bilmirrm ne edim ;(
Canım senin vaxtın ne vaxtıydı?ele menimde ureyim sixilir bilmirrm ne edim ;(