Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim Allah razi olsun cok guzel moral oldun benim icin cok tesekkur ederim. InsAllah guzel haberler alirim. su adet sancilari olmasa ;(
Ne demek cnm yardımcı olduysam sana ne mutlu bana benm ilk belrtilerm adet sancısı gibi agrydı çünkü öle hamle oldgmu anlamştm:)

Ne demek cnm yardımcı olduysam sana ne mutlu bana benm ilk belrtilerm adet sancısı gibi agrydı çünkü öle hamle oldgmu anlamştm:)
bende dr adet olacakmksim gubi ver cok erken basladi normalde adet gunu olur bende bu agrilar hissler ne bileyim beklemekden baska elimden bisiy gelmiyor

bende dr adet olacakmksim gubi ver cok erken basladi normalde adet gunu olur bende bu agrilar hissler ne bileyim beklemekden baska elimden bisiy gelmiyor
Aynen kafaya cok takma girme buraya bekle cnm kitap oku brşeyle uğraş inş iyi haberler alırsın

Judy_K MirAy92 SerAy12 qizlar necesiz????nenirsiznie meni axtarmirsiz???geldikmi yumurtlama gublerine?????
Men ele qıraqdan takipteyem. Cunki uje bu movzularda olmaq istemirem. Judy_K ya diyecem meni cıxartsın etiketden. Hatta dedim bile. Sen de karabatak gibi bir gorsenip bir kaybolursan. Dedim yene Ne işler peşinde bu kız

Men ele qıraqdan takipteyem. Cunki uje bu movzularda olmaq istemirem. Judy_K ya diyecem meni cıxartsın etiketden. Hatta dedim bile. Sen de karabatak gibi bir gorsenip bir kaybolursan. Dedim yene Ne işler peşinde bu kız

Çıkartırım tabi. Özümü de çıxardacam zaten :) ama yene de girde yığışaq söhbet eliyey. Evvel yaxşıydı soraa bu qız başqa qızdarnan takıldı atıldı kkdan sonra da unutdu bizi.

Judy_K MirAy92 SerAy12 qizlar necesiz????nenirsiznie meni axtarmirsiz???geldikmi yumurtlama gublerine?????

Men bilmirem gelmişem ya yox. Aybaşımın başı qaçdığıyçun hesablaya bilmirem. Yene de çalışma yapıyoruz ne zamana denk gelirse

Meni axtarmırsız diyendeki seni çox axtardıq sen başqa qızdarnan takıldın bize yazmadın

Çıkartırım tabi. Özümü de çıxardacam zaten :) ama yene de girde yığışaq söhbet eliyey. Evvel yaxşıydı soraa bu qız başqa qızdarnan takıldı atıldı kkdan sonra da unutdu bizi.
Men uje hamileliy sobetlerinde olmaq istemirem. Ozumden asılı olmadan adileşir uje bu movzu menimchun. Sohbetcun isdiyirsizse bidene sohbet yerinde danışaq. Hamilelik dışı

Yaxşıyam canım sen necesen?çox girmirem bura.çalışıram fikirleşmiyim.mende izliyrem yumurtamı.1.8e çatdırmışam.biraz gec inkişaf edir.soyuğlamam var.hekim dedi felakulun partamasa antibyotik yazacam.inşAllah yaxşı olar.başlasın çalışmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…