- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
-
- Konu Sahibi minik_prince
Öle hissetme pozitif ol cnm:)insAllah canim oyle olsun ama Adet olucakmis gibi hiss ediyorum kendimi ;(((( yine de kucuk bir umudum var
canim Allah razi olsun cok guzel moral oldun benim icin cok tesekkur ederim. InsAllah guzel haberler alirim. su adet sancilari olmasa ;(Öle hissetme pozitif ol cnm:)
Ne demek cnm yardımcı olduysam sana ne mutlu bana benm ilk belrtilerm adet sancısı gibi agrydı çünkü öle hamle oldgmu anlamştm:)canim Allah razi olsun cok guzel moral oldun benim icin cok tesekkur ederim. InsAllah guzel haberler alirim. su adet sancilari olmasa ;(
bende dr adet olacakmksim gubi ver cok erken basladi normalde adet gunu olur bende bu agrilar hissler ne bileyim beklemekden baska elimden bisiy gelmiyorNe demek cnm yardımcı olduysam sana ne mutlu bana benm ilk belrtilerm adet sancısı gibi agrydı çünkü öle hamle oldgmu anlamştm:)
Aynen kafaya cok takma girme buraya bekle cnm kitap oku brşeyle uğraş inş iyi haberler alırsınbende dr adet olacakmksim gubi ver cok erken basladi normalde adet gunu olur bende bu agrilar hissler ne bileyim beklemekden baska elimden bisiy gelmiyor
Aynen kafaya cok takma girme buraya bekle cnm kitap oku brşeyle uğraş inş iyi haberler alırsın
Sen bozma morlni cnm inanyrm sendede var inş:)insAllah kardsm Allah razi olsun
Quzum necesen????nece oldun test tapa bildinmi????insAllah kardsm Allah razi olsun
canim necesen??? yox ondam olmayib ama aptekde deibler en hessas budur ustune 99% yazilan, adilerde hecne yazilmir. hele bugun almkshamseher tezden kirmizilar gelmese edecemQuzum necesen????nece oldun test tapa bildinmi????
Men ele qıraqdan takipteyem. Cunki uje bu movzularda olmaq istemirem.
Men ele qıraqdan takipteyem. Cunki uje bu movzularda olmaq istemirem.Judy_K ya diyecem meni cıxartsın etiketden. Hatta dedim bile. Sen de karabatak gibi bir gorsenip bir kaybolursan. Dedim yene Ne işler peşinde bu kız
Men uje hamileliy sobetlerinde olmaq istemirem. Ozumden asılı olmadan adileşir uje bu movzu menimchun. Sohbetcun isdiyirsizse bidene sohbet yerinde danışaq. Hamilelik dışıÇıkartırım tabi. Özümü de çıxardacam zaten :) ama yene de girde yığışaq söhbet eliyey. Evvel yaxşıydı soraa bu qız başqa qızdarnan takıldı atıldı kkdan sonra da unutdu bizi.
Yaxşıyıq can sen necesen???Salam qizlar necesiz?
Mende yaxsi olmaga calisiram ne var ne yox?Yaxşıyıq can sen necesen???
ALLAH var şeriki yox. Sen de bakıda qalırsan?Mende yaxsi olmaga calisiram ne var ne yox?
Yox men berdeye ere gelmsem ) ama sumqaytda yasayirdim.sen bakidasan?) Qaxda olan kim idi?ALLAH var şeriki yox. Sen de bakıda qalırsan?
Yaxşıyam canım sen necesen?çox girmirem bura.çalışıram fikirleşmiyim.mende izliyrem yumurtamı.1.8e çatdırmışam.biraz gec inkişaf edir.soyuğlamam var.hekim dedi felakulun partamasa antibyotik yazacam.inşAllah yaxşı olar.başlasın çalışmalar