Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Men bildim bunu. Mene de demişdiler ki eletdirim. 500 man.dı diyesen he? X deyirler ona. Şprisnen secib ozleri vururlar iceri. He?

ayin 20 si canim insAllah gorekde.
Canım qısa yoldan öyredim canım sene hamileliyi öyrenmryin yolunu.mende burdan öyrenmişem.dimeli kravata uzanırsan.ellerivi qaldırıraan başına.belivide biraz qaldırırsan yuxarı körpü kimi.sorada başlıyrsan ayağlarıvı aşağı dartmağa.qollarıvıda yuxarı eyer o vaxtı yumurtalığıva sancı girirsen hamilesen

tamam can chox sagol indi yoxlayacam )))

Sabahuvuz xeyir devochki
Dünennen interneti bağlıyıblar gic olub qalmışam evde üreyim partdıyıb
Bugün 6cı günümdü. Xestelenmedim. Süd kimi axtıntım var dünen axşam da bugün de test eledim o nifret elediyim tek çizgini gördüm yene. Özümü doğurdan da hamile kimi hiss eliyirem psikolojik yox fiziksel. Ama ne gelem geden var ne de çift çizgi. Maalesef qan testine de cüme günü gedecem kocamın işderi bu aralar çox yoğun. Yaaani kızlar kısacası gel de delirme

Canım inşAllah bu qeder gözlediyine deyer))

Canım inşAllah bu qeder gözlediyine deyer))

İnşaALLAH canım zaten en pisi de gözlemekdiye bele belirsizlikdi. Mene ele gelir ki bu ay iki defe yumurtlamışam. Ağ axıntı geldi keçen ay adetimnen 1hefte sonra. Bizde başladıq deyerlendirmeye. Sonra axıntı kesildi. Bir iki gün sonra o qeder çox axıntım oldu ki düşündüm diyesen 2ci defe yumurtlama olur ya da ele gec yumurtlama olub. Batdan 1hefte evvel idi. Tezden değerlendirdik mene ele gelirki qalmışamsa o günlerde qalmışam. Belke ona göre çıxmır testlerde?

ola biler canim hem sagda dominant folikulun olub hem solda,,,, Belke ele arzuladigin kimi ikside dollenib ^_^ Gozel xeberlerini eshidek,test etmisen??? aybashi ne geder gecikib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…